Aqua Rebell - Makro Spezial N 500ml
  • Aqua Rebell - Makro Spezial N 500ml
  • Aqua Rebell - Makro Spezial N 1000ml
Aqua Rebell - Makro Spezial N 500ml
Aqua Rebell - Makro Spezial N 500ml Aqua Rebell - Makro Spezial N 1000ml

Aqua Rebell Makro Spezial N

€ 13,90

(€ 27,80 per liter)

Inclusief belasting

Met Makro Spezial N worden de aquariumplanten voorzien van de belangrijkste voedingsstoffen Stikstof(N), Kalium(K), Magnesium(Mg) en Calcium(Ca).

Inhoud
Aantal
direct leverbaar

 Klant beoordelingen
 (5/5)  - 1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

Combineer met

Dosing 1ml
Dosing 1ml
€ 1,00
Doseerbeker 20ml
Doseerbeker 20ml
€ 1,00
Druppeldoseerder
Druppeldoseerder
€ 1,00

Aqua Rebell Makro Spezial N

In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt en waarin weinig vissen zwemmen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Hierdoor functioneert de plantengroei niet optimaal. Met Makro Spezial N worden de aquariumplanten voorzien van de belangrijkste voedingsstoffen Stikstof(N), Kalium(K), Magnesium(Mg) en Calcium(Ca). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

Een waterwissel van 25-50% per week wordt aanbevolen. De dosering kan worden verhoogd of verlaagd afhankelijk van de omstandigheden in het aquarium. Deze meststof dient niet te worden gebruikt bij een hoge Nitraatwaarde in het aquarium. Deze vloeibare plantenbemesting voor aquariumplanten is zodanig samengesteld dat zich geen grote hoeveelheden kunnen ophopen in het aquarium. Indien door het toevoegen van deze plantenvoeding een te hoge nitraatwaarde wordt gemeten, moet de dosering worden verlaagd.

Verkrijgbaar in 500ml en 1000ml

1 ml Makro Spezial N per 50L Aquariumwater voegt de de volgende voedingsstoffen toe: 
NO3 1,00 mg/l
K 0,20 mg/l
Ca 0,10 mg/l
Mg 0,033 mg/l

 

Doseeradvies per 50L aquariumwater:  
Sterke verlichting (>0,5 Watt per Liter) + CO2 1 ml per dag
Weinig  verlichting (<0,5 Watt per Liter) + CO2 0,5 ml per dag
zonder CO2 bemesting 1-2 ml per week

Het doseeradvies is een richtlijn. De dosering kan worden verlaagd of verhoogt naar het type aquarium voor optimale resultaten.

De standaard aanvoer van Macro-voedingstoffen in het aquarium wordt geleverd door de NPK bemesting, de Estimative Index bemesting of door de losse bemesting (Makro Basic Nitrat, Phosphat en Kalium). De Nitrat bemesting is de belangrijkste van de losse Makro Basic voedingstoffen, omdat bij snelle plantengroei een te kort aan Nitraat(NO3) kan ontstaan. Het gevolg is een slechte, ongezonde plantengroei. Makro Basic Nitrat voegt de belangrijke voedingsstof Stikstof(N) toe aan het aquarium en kan bijvoorbeeld wekelijks worden gedoseerd na een waterwissel. Hierdoor kan een voor aquariumplanten ideale  waarde van ongeveer 10-20mg/l worden gerealiseerd. Makro Basic Nitrat kan uiteraard ook dagelijks worden toegevoegd. Naast de toevoeging van Stikstof(N) wordt er door Mikro Basic Nitrat ook het belangrijke element Kalium(K) aan het aquarium toegevoegd. Hiermee wordt de basis gelegd voor een gezonde plantengroei!

AR-100.0011.01

Datasheet

Product type:
Plantenvoeding
Fabrikant:
Aqua Rebell
Type:
Makro Spezial N
Inhoud:
500 of 1000 ml
Toebehoren:
Optioneel: Maatbeker of Doseerpomp
Uitvoering
Macro's
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
4250585205604
door op  10 Feb 2016 (Aqua Rebell Makro Spezial N) :
(5/5

Goede voeding

Ben zeer tevreden over aqua rebell. Heb hiervoor met ada voeding gewerkt en ben over gegaan op aqua rebell. Hierdoor kan ik door een combinatie van verschillende aqua rebell producten de voeding naar mijn wens aanpassen. Dit werkt voor mij zeer goed.

Bijpassende accessoires

Eerder samen gekocht met