Stel hier uw vraag

Tropica Specialised Nutrition Bekijk groter

Specialised Nutrition

Tropica Specialised Fertiliser vloeibare bemesting voor aquariumplanten bevat Stikstof en Fosfor met daarnaast IJzer, Mangaan en andere essentiële micro-nutriënten. Deze plantenvoeding is erg geschikt voor alle beplante aquaria met veel en/of snelgroeiende aquariumplanten.

Verkrijgbaar in 125, 300 of 5000 ml


Tropica

Meer details

€ 6,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(4,6/5)
5 beoordeling(en) - 5 review(s)
Bekijk verspreiding

  Tropica Specialised Nutrition

  Tropica Specialised Nutrition vloeibare bemesting voor aquariumplanten bevat Stikstof en Fosfor met daarnaast IJzer, Mangaan en andere essentiële micro-nutriënten. Deze plantenvoeding is erg geschikt voor alle beplante aquaria met veel en/of snelgroeiende aquariumplanten.

  Verkrijgbaar in 125, 300 of 5000 ml

  Tropica Specialised Nutrition is een handige vloeibare bemesting voor alle aquariumplanten om zich gezond te kunnen ontwikkelen !

  Tropica-Specialised Nutrition

  Gebruiksaanwijzing Specialised Nutrition

  Premium Fertiliser wordt wekelijks aan het aquarium toegediend na de waterwissel. De flacon maakt het mogelijk om nauwkeurig te doseren. per week wordt aanbevolen om 5ml per 50L aquariumwater toe te dienen. Let wel op dat dit afhankelijk is van behoeften van de desbetreffende aquariumplanten.

  Specialised Nutrition bevat naast micro-nutriënten ook alle essentiële macro-nutriënten. Deze bemesting is in het bijzonder geschikt bij tekenen van tekorten bij aquariumplanten. Let wel op dat wanneer algengroei ontstaat, Specialised Nutrition daarvan de groei zal bevorderen. Specialised Nutrition bevat Stikstof (N) en Fosfaat (P). De dosering dient daarom te worden afgestemd op de absorptie van planten om ongewenste alggroei tegen te gaan. Bij signalen van algontwikkeling de dosering met 50% halveren en de waterwissels met 50% intensiveren. Door waterverversing worden niet alleen overtollige voedingsstoffen uit het water verwijdert, maar worden ook sporen van algen en afvalstoffen afgevoerd.

  Artikel nummer: meerdere opties
  Product type: Plantenvoeding
  Fabrikant: Tropica
  Soort: Specialised Nutrition
  Inhoud: 125, 300 of 5000 ml
 
 
 

Reviews

Van op  10 Mar 2019 (Specialised Nutrition) :
(5/5

Complete voeding

Een absoluut topproduct met goede resultaten.

 Rapporteer
Van op  16 Sep 2017 (Specialised Nutrition) :
(5/5

Review

Prima plantenvoeding. Je betaald wel wat meer voor het all-in-one gemak. Maar voor mij is het het zeker waard. Een professionele aquascaper George Farmer gebruikt/gebruikte deze en die adviseert 5ml per 100liter water. Dat is ruim meer dan tropica zelf adviseert. Door het advies van George Farmer op te volgen gingen de flesjes er wel rap doorheen. Nadat ik wat minder ben gaan doseren zag ik verder geen problemen qua plantengroei en gingen mijn flesjes natuurlijk langer mee. Het verschilt dus heel erg wat voor bak je hebt en het is even een balans zoeken.

 Rapporteer
Van op  01 Mar 2017 (Specialised Nutrition) :
(5/5

Beste resultaten

Ik gebruik deze erg graag naast brighty K. Zeer tevreden.

 Rapporteer