Seachem Algae Pads
Seachem Algae Pads
Seachem Algae Pads Seachem Algae Pads

Seachem Algae Pads (3 st.)

€ 11,99
€ 4,00 / Pcs.
Inclusief belasting

Seachem Algase Pads zijn gemaakt van melanine foam. Door micro schurende technologie wordt alg eenvoudig van de ruiten te verwijderd. Diverse hoeken zorgen er voor dat hij ook op lastige plekken kan komen. Daarbij ligt lekker in de hand en zijn de ruiten schoon in een handomdraai.

Verpakt per 3 stuks
Afmeting: 11,3 x 6,4 cm en 25mm dik

Aantal
direct leverbaar

(4,5/5) uit 2 beoordelingen
Lees de reviews

Seachem Algae Pads (3 st.)

Seachem Algase Pads zijn gemaakt van melanine foam. Door micro schurende technologie wordt alg eenvoudig van de ruiten te verwijderd.

Algae Pads is chemisch inert en maakt geen gebruik van zeep of oplosmiddelen. Zijn witte kleur contrasteert goed met donkere algen. Hierdoor is gemakkelijk te zien waar het al schoon is of waar de DuoPad nog overheen moet. Diverse hoeken zorgen er voor dat hij ook op lastige plekken kan komen. Daarbij ligt lekker in de hand en zijn de ruiten schoon in een handomdraai.

Meer over Melamine
Melamine schuim is een uiterst effectief schuurmiddel. Het beschikt over een microstructuur dat net zo hard is als glas, maar dankzij de open cel structuur blijft het enorm flexibel. Op vlekken heeft het eenzelfde werking als zeer fijn schuurpapier. In het aquarium worden algen verwijderd door te schrapen met deze extreem harde, microscopische vezels.

Melanine macro

Verpakt per 3 stuks
Afmeting: 11,3 x 6,4 cm en 25 mm dik

Geschikt voor glas en acryl

SEA-43203

Datasheet

Productnaam:
Algae Pads
Fabrikant:
Seachem
Lengte:
11,2 cm
Diepte:
6,5 cm
Hoogte:
2,4 cm
Materiaal:
Melanine schuim
Kleur:
Wit