facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
ADA Superge - aquarium glaswerk schoonmaken Bekijk groter
ADA Superge - aquarium glaswerk schoonmaken
 • ADA Superge - aquarium glaswerk schoonmaken
 • ADA Superge - aquarium glaswerk schoonmaken

ADA Superge

ADA Superge is een reinigingsmiddel voor het verwijderen van aanslag en algen die op het glaswerk zitten van bijvoorbeeld CO2 diffusors als de ADA New Pollen Glass of Lily Pipes. Het schoonmaken van uw CO2 diffusor kan eenvoudig door deze in een oplossing van Superge te laten weken.

inhoud: 300ml


ADA-102-911

ADA

Meer details

€ 7,90

€ 26,33 per L

direct leverbaar

Voorraad

Klant beoordelingen

(4,8/5)
12 Beoordeling(en) - 12 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

Combineer met

  ADA Superge reinigingsmiddel

  ADA Superge is een reinigingsmiddel voor het verwijderen van aanslag en algen die op het glaswerk zitten van bijvoorbeeld CO2 diffusors, Lily Pipes of TWINSTAR electrodes. Het schoonmaken van uw CO2 diffusor kan eenvoudig door deze in een oplossing van Superge te laten weken.

  Voor aanslag van klein glaswerk te verwijderen kan gebruik worden gemaakt van de ADA Clean Bottle. Voor groter glaswerk kan een emmer worden gebruikt.

  Voeg 1 schep (ongeveer 8ml) Superge per 1 Liter water toe aan het reinigingsvat en laat het glaswerk hier in weken. Normaal gesproken is een behandeling van 30 minuten tot een uur voldoende om het glas schoon te krijgen. Het kan geen kwaad de materialen een hele nacht te laten weken. Uiteraard is dit afhankelijk van de hoeveelheid alg/aanslag op het glaswerk.

  Als de binnenkant van bijvoorbeeld Lily Pipes niet goed schoon te krijgen zijn, gebruik dan een Buis borstel. Het witte bruisblok van CO2 diffusors mag niet worden schoongemaakt met een borstel, omdat deze kan breken of beschadigen.
  Na het schoonmaken met ADA Superge moet het glaswerk goed worden afgespoeld, voordat het wordt teruggeplaatst in het aquarium. Superge mag nooit in het aquariumwater terecht komen!

  Uit de gebruiksaanwijzing valt het volgende te lezen (lees voor gebruik de gehele gebruiksaanwijzing goed door):

  ADA Superge is een reinigingsmiddel op basis van chloor en natriumhypochloriet (sterk alkalisch). Het is uiterst gevaarlijk om Superge te mengen met zure reinigingsmiddelen, omdat de kans bestaat dat er dodelijk chloorgas kan worden geproduceerd. Tevens nooit mengen met andere chloor reinigingsmiddelen.

  inhoud: 300ml (= circa 35 behandelingen)  ADA Superge

  Artikel nummer:ADA-102-911
  Product type:Reinigingsmiddel
  Fabrikant:ADA (Aqua Design Amano)
  Soort:Superge
  Inhoud:300 ml

Reviews

door op 04 May 2020 (ADA Superge) :
(5/5

Superge

Heb het nog niet gebruikt.
Maar van wat ik heb gezien werkt het goed en makkelijk.

door op 12 Feb 2020 (ADA Superge) :
(5/5

Weg groene aanslag

Heb dit flesje gekocht omdat ik groene aanslag had op mijn co2 diffusor. Keek ernaar, stond erbij en zag de aanslag onder mijn ogen verdwijnen. Wereld spul.

door op 07 Nov 2019 (ADA Superge) :
(5/5

Werkt prima!

Ik gebruik dit om de aanslag en algen van lily pipes gemakkelijker te kunnen verwijderen. Eerst maak ik de lily pipes zoveel mogelijk proper met een springwasher, daarna indien nodig een tijdje in Superge. Opnieuw de springwasher erdoor, goed afspoelen en ze zijn terug perfect proper.

Accessoires