ADA Superge - aquarium glaswerk schoonmaken
ADA Superge - aquarium glaswerk schoonmaken
ADA Superge - aquarium glaswerk schoonmaken ADA Superge - aquarium glaswerk schoonmaken

ADA Superge

€ 7,90
€ 26,33 / l
Inclusief belasting

ADA Superge is een reinigingsmiddel voor het verwijderen van aanslag en algen die op het glaswerk zitten van bijvoorbeeld CO2 diffusors als de ADA New Pollen Glass of Lily Pipes. Het schoonmaken van uw CO2 diffusor kan eenvoudig door deze in een oplossing van Superge te laten weken.

inhoud: 300ml

Aantal
direct leverbaar

(4,8/5) uit 18 totale beoordelingen
Lees de recensies

ADA Superge reinigingsmiddel

ADA Superge is een reinigingsmiddel voor het verwijderen van aanslag en algen die op het glaswerk zitten van bijvoorbeeld CO2 diffusors, Lily Pipes of TWINSTAR electrodes. Het schoonmaken van uw CO2 diffusor kan eenvoudig door deze in een oplossing van Superge te laten weken.

Voor aanslag van klein glaswerk te verwijderen kan gebruik worden gemaakt van de ADA Clean Bottle. Voor groter glaswerk kan een emmer worden gebruikt.

Voeg 1 schep (ongeveer 8ml) Superge per 1 Liter water toe aan het reinigingsvat en laat het glaswerk hier in weken. Normaal gesproken is een behandeling van 30 minuten tot een uur voldoende om het glas schoon te krijgen. Het kan geen kwaad de materialen een hele nacht te laten weken. Uiteraard is dit afhankelijk van de hoeveelheid alg/aanslag op het glaswerk.

Als de binnenkant van bijvoorbeeld Lily Pipes niet goed schoon te krijgen zijn, gebruik dan een Buis borstel. Het witte bruisblok van CO2 diffusors mag niet worden schoongemaakt met een borstel, omdat deze kan breken of beschadigen.
Na het schoonmaken met ADA Superge moet het glaswerk goed worden afgespoeld, voordat het wordt teruggeplaatst in het aquarium. Superge mag nooit in het aquariumwater terecht komen!

Uit de gebruiksaanwijzing valt het volgende te lezen (lees voor gebruik de gehele gebruiksaanwijzing goed door):

ADA Superge is een reinigingsmiddel op basis van chloor en natriumhypochloriet (sterk alkalisch). Het is uiterst gevaarlijk om Superge te mengen met zure reinigingsmiddelen, omdat de kans bestaat dat er dodelijk chloorgas kan worden geproduceerd. Tevens nooit mengen met andere chloor reinigingsmiddelen.

inhoud: 300ml (= circa 35 behandelingen)ADA Superge

ADA-102-911

Datasheet

Product soort:
Reinigingsmiddel
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Soort:
Superge
Inhoud:
300 ml

Download

ADA Superge

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (2.23MB)

Bijpassende accessoires

  • ADA Clean Bottle
    Prijs € 11,90