facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
ADA Pro-Scissors Wave - aquascaping schaar Bekijk groter
ADA Pro-Scissors Wave - aquascaping schaar

ADA Pro-Scissors Wave

De ADA Pro-Scissors Wave is een zeer handige schaar die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Voor het snoeien van aquariumplanten op de voorgrond zoals Hemianthus callitrichoides, Naaldgras of bijvoorbeeld Glossostigma elatinoides.

lengte = 200mm


ADA-106-077

ADA

Meer details

€ 119,90

direct leverbaar

Voorraad

Klant beoordelingen

(5/5)
1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

  ADA Pro-Scissors Wave

  De ADA Pro-Scissors Wave is een zeer handige schaar die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Voor het snoeien van aquariumplanten op de voorgrond zoals Hemianthus callitrichoides, Naaldgras of bijvoorbeeld Glossostigma elatinoides. Door de gebogen vorm kan er onder een lage hoek worden geknipt.
  Ook mos wat op hout groeit of op de achterwand, kan hier mee mooi in model worden gebracht.

  Bij het ontwerp is rekening gehouden dat de schaar lekker vasthoud. Hij is perfect in balans en hierdoor kan er zeer nauwkeurig mee worden gewerkt. De gaten waar de vingers in komen, hebben een speciale behandeling gehad om de schaar van extra grip te voorzien. Dit maakt deze schaar tot een ergonomisch gereedschap waarmee zelfs snoeibeurten die wat meer tijd in beslag nemen, zorgvuldig zijn uit te voeren.

  Met de ADA Pro-Scissors Wave bent u er zeker van dat de schade die wordt aangericht aan uw aquariumplanten tot een minimum wordt beperkt. De scherpe bladen van de schaar sluiten namelijk perfect op elkaar aan. Aquariumplanten zullen in staat zijn om sneller te herstellen.

  De schaar is gemaakt van speciaal, hoogwaardig wolfraam wat niet roest, scherp blijft, zijn vorm behoud en vele jaren trouwe dienst kan doen als all-round gereedschap om uw aquascape mee te onderhouden!

  lengte = 200mm

  Artikel nummer: 106-056
  Product type: Plantenschaar
  Fabrikant: ADA (Aqua Design Amano)
  Type: Pro-Scissors Wave
  Lengte: 200 mm
  Materiaal: Roestvrij staal
 
 
 

Reviews

door op  15 Apr 2016 (ADA Pro-Scissors Wave) :
(5/5

Alles kunner!

Deze Wave scissors is uniek, hij ligt lekker in de hand, is goed gebalanceerd. Zonder kramp in de pols en vingers wanneer je lang moet snoeien. Deze schaar heeft bladen van wolfraam carbide en slijten nooit weer. Dit is wel een investering, maar is gewoon zijn geld waard. Een tuinier koopt ook goed gereedschap wat lang mee moet gaan. Dit is een schaar voor het leven!