• ADA Pro-Scissors Wave - aquascaping schaar
  • ADA Pro-Scissors Wave - aquascaping schaar
ADA Pro-Scissors Wave
ADA Pro-Scissors Wave - aquascaping schaar ADA Pro-Scissors Wave - aquascaping schaar

ADA Pro-Scissors Wave

€ 119,90
Inclusief belasting

De ADA Pro-Scissors Wave is een zeer handige schaar die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Voor het snoeien van aquariumplanten op de voorgrond zoals Hemianthus callitrichoides, Naaldgras of bijvoorbeeld Glossostigma elatinoides.

lengte = 200mm

Aantal
direct leverbaar

Voorraad
 Klant beoordelingen
 (5/5)  - 1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

ADA Pro-Scissors Wave

De ADA Pro-Scissors Wave is een zeer handige schaar die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Voor het snoeien van aquariumplanten op de voorgrond zoals Hemianthus callitrichoides, Naaldgras of bijvoorbeeld Glossostigma elatinoides. Door de gebogen vorm kan er onder een lage hoek worden geknipt.
Ook mos wat op hout groeit of op de achterwand, kan hier mee mooi in model worden gebracht.

Bij het ontwerp is rekening gehouden dat de schaar lekker vasthoud. Hij is perfect in balans en hierdoor kan er zeer nauwkeurig mee worden gewerkt. De gaten waar de vingers in komen, hebben een speciale behandeling gehad om de schaar van extra grip te voorzien. Dit maakt deze schaar tot een ergonomisch gereedschap waarmee zelfs snoeibeurten die wat meer tijd in beslag nemen, zorgvuldig zijn uit te voeren.

Met de ADA Pro-Scissors Wave bent u er zeker van dat de schade die wordt aangericht aan uw aquariumplanten tot een minimum wordt beperkt. De scherpe bladen van de schaar sluiten namelijk perfect op elkaar aan. Aquariumplanten zullen in staat zijn om sneller te herstellen.

De schaar is gemaakt van speciaal, hoogwaardig wolfraam wat niet roest, scherp blijft, zijn vorm behoud en vele jaren trouwe dienst kan doen als all-round gereedschap om uw aquascape mee te onderhouden!

lengte = 200mm

ADA-106-077

Datasheet

Product type:
Plantenschaar
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Type:
Pro-Scissors Wave
Lengte:
200 mm
Materiaal:
Roestvrij staal
Artikel nummer:
106-056

Download

ADA Maintenance Tool

Informatiebrochure (PDF)

Download (4.36M)
door op  15 Apr 2016 (ADA Pro-Scissors Wave) :
(5/5

Alles kunner!

Deze Wave scissors is uniek, hij ligt lekker in de hand, is goed gebalanceerd. Zonder kramp in de pols en vingers wanneer je lang moet snoeien. Deze schaar heeft bladen van wolfraam carbide en slijten nooit weer. Dit is wel een investering, maar is gewoon zijn geld waard. Een tuinier koopt ook goed gereedschap wat lang mee moet gaan. Dit is een schaar voor het leven!

Eerder samen gekocht met

Video