ADA Pro-Scissors Wave
ADA Pro-Scissors Wave ADA Pro-Scissors Wave - aquascaping schaar ADA Pro-Scissors Wave ADA Pro-Scissors Wave - aquascaping schaar

ADA Pro-Scissors Wave

€ 119,90
Inclusief belasting

De ADA Pro-Scissors Wave is een zeer handige schaar die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Voor het snoeien van aquariumplanten op de voorgrond zoals Hemianthus callitrichoides, Naaldgras of bijvoorbeeld Glossostigma elatinoides.

lengte = 200mm

Aantal
direct leverbaar

1 op voorraad
(5/5) uit 1 totale beoordelingen
Lees de recensies

ADA Pro-Scissors Wave

De ADA Pro-Scissors Wave is een zeer handige schaar die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Voor het snoeien van aquariumplanten op de voorgrond zoals Hemianthus callitrichoides, Naaldgras of bijvoorbeeld Glossostigma elatinoides. Door de gebogen vorm kan er onder een lage hoek worden geknipt.
Ook mos wat op hout groeit of op de achterwand, kan hier mee mooi in model worden gebracht.

Bij het ontwerp is rekening gehouden dat de schaar lekker vasthoud. Hij is perfect in balans en hierdoor kan er zeer nauwkeurig mee worden gewerkt. De gaten waar de vingers in komen, hebben een speciale behandeling gehad om de schaar van extra grip te voorzien. Dit maakt deze schaar tot een ergonomisch gereedschap waarmee zelfs snoeibeurten die wat meer tijd in beslag nemen, zorgvuldig zijn uit te voeren.

Met de ADA Pro-Scissors Wave bent u er zeker van dat de schade die wordt aangericht aan uw aquariumplanten tot een minimum wordt beperkt. De scherpe bladen van de schaar sluiten namelijk perfect op elkaar aan. Aquariumplanten zullen in staat zijn om sneller te herstellen.

De schaar is gemaakt van speciaal, hoogwaardig wolfraam wat niet roest, scherp blijft, zijn vorm behoud en vele jaren trouwe dienst kan doen als all-round gereedschap om uw aquascape mee te onderhouden!

lengte = 200mm

ADA-106-077

Datasheet

Product soort:
Aquarium schaar
Productnaam:
Pro-Scissors Wave
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Lengte:
200mm
Materiaal:
Roestvrij staal

Download

ADA Maintenance Tool

Informatiebrochure (PDF)

Download (4.36MB)

Video