Azaqua Plantenschaar Flow - aquariumplanten schaar
Azaqua Plantenschaar Flow - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Flow - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Flow - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Flow - aquariumplanten schaar

Azaqua Plantenschaar Flow

€ 23,90
Inclusief belasting
v.a. € 23,90

Met de Azaqua aquarium plantenschaar Flow vormt het snoeien van Hemianthus, Eleocharis of Glossostigma geen enkel probleem. De vloeiende vorm laat zich moeiteloos hanteren in verschillende hoeken en uiteraard zijn ook gewone stengeplanten met grote precisie terug te snoeien. Geschikt voor de beginner en de gevorderde aquascaper!

Lengte: 200mm of 240mm

Lengte
Aantal
direct leverbaar

(4,6/5) uit 14 beoordelingen
Lees de reviews

Azaqua Plantenschaar Flow

   Scherpe bladen
   Gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal
   Maximale wendbaarheid
   Voorkom schade en stress bij aquariumplanten
   Voordelig geprijsd

Beschrijving van Azaqua plantenschaar Flow


Het snoeien van bodembedekkers in het aquarium kan een lastige opgave zijn. Met de Azaqua aquarium plantenschaar Flow vormt het snoeien van Hemianthus, Eleocharis of Glossostigma geen enkel probleem. De vloeiende vorm laat zich moeiteloos hanteren in verschillende hoeken en uiteraard zijn ook gewone stengelplanten met grote precisie terug te snoeien. Een plantenschaar als deze mag eenvoudigweg niet ontbreken bij de onderhoudswerkzaamheden in het aquarium. Geschikt voor de beginner en de gevorderde aquascaper!

Professionele aquarium schaar. Licht in gewicht, wendbaar en moeiteloos te hanteren !


Extra informatie:

Kies de juiste aquarium schaar voor de juiste gelegenheid. De Azaqua Plantenschaar Flow is met name geschikt voor het snoeien van fijne voorgrond beplanting zoals Hemianthus, Elaocharis, Glossostigma, Monte Carlo etc. Maar uiteraard zijn ook stengelplanten zoals Rotola-, Ludwigia-, Mayaca- en andere soorten zorgvuldig in model te snoeien. Het snoeien van aquariumplanten brengt veel stress met zich mee. Wanneer de stengels worden afgeknepen, zal dat de ontwikkeling van de groei verder afremmen. De kans bestaat zelfs dat de stengels zal gaan rotten. Daarom zijn de bladen van deze schaar dus scherp, zodat de stress op de stengel tot een minumum wordt beperkt. Het gevolg is een snelle ontwikkeling van gezonde plantengroei. De lengte van 200mm is ideaal voor een klein aquarium.

Specificaties:
Lengte: 200 mm
Bijzonderheden: Vloeiende vorm
AZ8010

Datasheet

Product soort:
Aquarium schaar
Productnaam:
Plantenschaar Flow
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
Azaqua
Lengte:
200mm of 240mm
Materiaal:
Roestvrij staal

Specifieke referenties

ean13
2001201068187