Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Azaqua Plantenschaar Flow - aquariumplanten schaar
Azaqua Plantenschaar Flow - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Flow - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Flow - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Flow - aquariumplanten schaar

Plantenschaar Flow

€ 23,90
Inclusief belasting

Met de Azaqua aquarium plantenschaar Flow vormt het snoeien van Hemianthus, Eleocharis of Glossostigma geen enkel probleem. De vloeiende vorm laat zich moeiteloos hanteren in verschillende hoeken en uiteraard zijn ook gewone stengeplanten met grote precisie terug te snoeien. Geschikt voor de beginner en de gevorderde aquascaper!

Lengte: 200mm of 240mm

Lengte
Aantal
direct leverbaar

 Reviews
 (4,5/5)  - 13 Beoordeling(en) - 13 review(s)
Bekijk verspreiding

Plantenschaar Flow (200mm of 240mm)

   Scherpe bladen
   Gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal
   Maximale wendbaarheid
   Voorkom schade en stress bij aquariumplanten
   Voordelig geprijsd

Beschrijving van Azaqua plantenschaar Flow


Het snoeien van bodembedekkers in het aquarium kan een lastige opgave zijn. Met de Azaqua aquarium plantenschaar Flow vormt het snoeien van Hemianthus, Eleocharis of Glossostigma geen enkel probleem. De vloeiende vorm laat zich moeiteloos hanteren in verschillende hoeken en uiteraard zijn ook gewone stengelplanten met grote precisie terug te snoeien. Een plantenschaar als deze mag eenvoudigweg niet ontbreken bij de onderhoudswerkzaamheden in het aquarium. Geschikt voor de beginner en de gevorderde aquascaper!

Professionele aquarium schaar. Licht in gewicht, wendbaar en moeiteloos te hanteren !


Extra informatie:

Kies de juiste aquarium schaar voor de juiste gelegenheid. De Azaqua Plantenschaar Flow is met name geschikt voor het snoeien van fijne voorgrond beplanting zoals Hemianthus, Elaocharis, Glossostigma, Monte Carlo etc. Maar uiteraard zijn ook stengelplanten zoals Rotola-, Ludwigia-, Mayaca- en andere soorten zorgvuldig in model te snoeien. Het snoeien van aquariumplanten brengt veel stress met zich mee. Wanneer de stengels worden afgeknepen, zal dat de ontwikkeling van de groei verder afremmen. De kans bestaat zelfs dat de stengels zal gaan rotten. Daarom zijn de bladen van deze schaar dus scherp, zodat de stress op de stengel tot een minumum wordt beperkt. Het gevolg is een snelle ontwikkeling van gezonde plantengroei. De lengte van 200mm is ideaal voor een klein aquarium.

Specificaties:
Lengte: 200 mm
Bijzonderheden: Vloeiende vorm
AZ8010

Datasheet

Fabrikant:
Azaqua
Type:
Plantenschaar Flow
Lengte:
200 mm of 240mm
Materiaal:
Roestvrij staal
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
2001201068187
door op  19 Apr 2021 (Plantenschaar Flow) :
(3/5

Top, as usual????

Top, as usual????

door op  23 Mar 2021 (Plantenschaar Flow) :
(4/5

Harriet

Heb de snaar maar net in gebruik en kan daarom niet beoordelen over het lange termijn gebruik. Vandaar ook maar 4 sterren. Voorals nog een prima schaar voor prima prijs in mijn opinie

door op  09 Mar 2021 (Plantenschaar Flow) :
(5/5

Zeer tevreden

Het is een scherpe stevige schaar, precies wat je ervan zou verwachten. Het model ziet er mooi uit en is ideaal voor het knippen van moeilijk bereikbare planten. Zeker een aanrader.

door op  25 Dec 2020 (Plantenschaar Flow) :
(5/5

Fantastisch zijvlak.

Ik heb al een aantal scharen gehad. Maar het eigen product van Azaqua is veruit de beste. Het uiterlijk wil ook wat maar, het snijvlak is echt fantastisch. Prijs prestatie een 10.

door op  28 Sep 2020 (Plantenschaar Flow) :
(4/5

Handig product

Maakt het knippen van allerlei planten makkelijker vanwege de vorm. Had iets scherper mogen zijn.