Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Azaqua Plantenschaar Short - aquariumplanten schaar
Azaqua Plantenschaar Short - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Short - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Short - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Short - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Short - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Short - aquariumplanten schaar

Plantenschaar Short

€ 14,90
Inclusief belasting

De Azaqua Plantenschaar Short heeft een ideale lengte voor het snoeien van stengelplanten in een klein aquarium. Aquariumplanten laten zich eenvoudig terugsnoeien op de gewenste hoogte. Deze schaar is ook bijzonder geschikt in de voorbereiding om wortels en ongewenste stengels al te verwijderen, alvorens planten in het aquarium worden geplaatst.

Lengte: 170mm

Type
Aantal
direct leverbaar

 Reviews
 (4,5/5)  - 2 Beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

Aquariumplanten verzorgen met de Plantenschaar Short

   Scherpe bladen
   Gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal
   Klein en wendbaar
   Voordelig geprijsd


Beschrijving Azaqua Plantenschaar Short

Alle stengelplanten in het aquarium moeten eens in de zo veel tijd gesnoeid worden. In een klein aquarium is vaak weinig ruimte om deze werkzaamheden te verrichten. De Azaqua Plantenschaar Short heeft een ideale lengte voor het snoeien van stengelplanten in een klein aquarium. De schaar is goed uitgebalanceerd en erg wendbaar. Aquariumplanten laten zich eenvoudig terugsnoeien op de gewenste hoogte. Deze schaar is ook bijzonder geschikt in de voorbereiding om wortels en ongewenste stengels al te verwijderen, alvorens planten in het aquarium worden geplaatst.

De professionele plantenschaar ligt erg lekker in de hand, knipt zeer soepel en is voor meerdere werkzaamheden in en rond het aquarium te gebruiken !


Extra informatie:
Kies de juiste schaar voor het type onderhoud aan het aquarium. De Azaqua Plantenschaar Short is met name geschikt voor het snoeien van stengelplanten zoals Rotola-, Ludwigia-, Mayaca- en andere soorten in een klein aquarium. Het is daarnaast ook de ideale tool bij het voorbereiden van aquariumplanten, voordat deze in het aquarium geplaatst worden. Bijvoorbeeld voor het afknippen van overtollige wortels en slecht uitziende bladeren. De schaar beschikt over een scherpe punt, gebogen bladen, fijne vingergaten en daarmee over een grote wendbaarheid. Juist net die ene stengel wegknippen die uit de toon valt in de plantengroep, wordt een eenvoudig klusje. Daarnaast brengt het snoeien van aquariumplanten veel stress met zich mee. Wanneer de stengels worden afgeknepen, zal dat de ontwikkeling van de groei verder afremmen. De kans bestaat zelfs dat de stengels zal gaan rotten. (Knijp daarom dus nooit stengels met uw vingers af!) De bladen van deze schaar zijn scherp, zodat de stress op de stengel tot een minumum wordt beperkt. Het gevolg is een snelle ontwikkeling van gezonde plantengroei. De lengte van 170mm is ideaal voor een klein aquarium.

Specificaties:
Lengte: 170 mm
Bijzonderheden: Gebogen bladen of rechte bladen
AZ8011

Datasheet

Fabrikant:
Azaqua
Type:
Plantenschaar Short
Lengte:
170 mm
Bijzonderheden:
gebogen of rechte uitvoering
Materiaal:
Roestvrij staal
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
2014781056819
door op  10 Apr 2022 (Plantenschaar Short) :
(5/5

door op  14 May 2016 (Plantenschaar Short) :
(4/5

azaqua plantenschaar slightly curved klein

Dit schaartje aangeschaft tevens. Ziet er netjes en robuust uit.

Opvallend om te zien is dat bij deze plantenscharen de knipgedeeltes niet vlijmscherp zijn, zoals bij een mes oid.

Ik hoop hem snel te kunnen gaan gebruiken. Nog niet die kans gehad, want plantjes woekeren nog niet.