ADA Pro-Scissors Force - krachtige plantenschaar
ADA Pro-Scissors Force - krachtige plantenschaar
ADA Pro-Scissors Force - krachtige plantenschaar ADA Pro-Scissors Force - krachtige plantenschaar

ADA Pro-Scissors Force

€ 119,90
Inclusief belasting

De ADA Pro-scissors Force heeft uniek gedraaide bladen. Hiermee kan de kracht van de gebruiker op functionele wijze naar de bladen worden overgebracht. Met deze krachtige plantenschaar laten ook harde stengels zich eenvoudig afknippen en wordt het onderhoud aan het aquarium een stuk aangenamer!


lengte = 270 mm

Aantal
direct leverbaar

1 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

ADA Pro-Scissors Force

De ADA Pro-scissors Force heeft uniek gedraaide bladen. Hiermee kan de kracht van de gebruiker op functionele wijze naar de bladen worden overgebracht. Dikke stengels van varens, anubias en andere stevige aquariumplanten zijn soms te sterk voor een standaard schaar. Met deze krachtige plantenschaar laten ook harde stengels zich eenvoudig afknippen en wordt het onderhoud aan het aquarium een stuk aangenamer! 


lengte = 270 mm


Speciaal wolfraam staal wordt gebruikt voor het maken van deze scharen. De bladen zijn extra gehard. Hierdoor blijven ze uitermate scherp, zelfs na vele jaren. Dankzij de chirugische ingreep blijft de schade aan de aquariumplanten tot een minimum beperkt. De ADA Pro-Scissors Spring heeft een goeie grip. Hierdoor ligt deze lekker in de hand en kan er zeer nauwkeurig mee worden gewerkt.


ADA-106-078

Datasheet

Product soort:
Aquarium schaar
Productnaam:
Pro-Scissors Force
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Lengte:
270mm
Materiaal:
Roestvrij staal

Download

ADA Maintenance Tool

Informatiebrochure (PDF)

Download (4.36MB)