5 delige aquascape Tool-set - Aquascape Layout tools
5 delige aquascape Tool-set - Aquascape Layout tools 5 delige aquascape Tool-set - Aquascape Layout tools 5 delige aquascape Tool-set - Aquascape Layout tools 5 delige aquascape Tool-set - Aquascape Layout tools 5 delige aquascape Tool-set - Aquascape Layout tools

Azaqua 5 delige Tool-set

€ 47,90
Inclusief belasting

Professionele 5 delige Aquascape Layout en onderhoud Tool-set in luxe etui.

1x aquarium schaar Straight
1x aquarium schaar Curve
1x aquarium Pincet Precise
1x aquarium Pincet Rigid
1x aquarium substraat vlakker

Lengte: 250mm

Alle gereedschap bij de hand om uw nature aquarium in te richten en te onderhouden!

Aantal
Niet op voorraad

Geen voorraad
(4,8/5) uit 19 totale beoordelingen
Lees de recensies

Azaqua 5 delige Tool-set

   Alle veelgebruikte aquascaping tools
   In handige, luxe etui
   Veilig opgeborgen, altijd binnen handbereik
   Gemaakt van chirurgisch roestvrij staal
   Voordelig geprijsd

Beschrijving van Azaqua 5 delige Tool-set

Het onderhoud aan het aquarium vergt zorg en aandacht. Regelmatig snoeien en terugplanten van stengelplanten is een wekelijkse routine. Met de Azaqua 5 delige Tool-set zijn alle veelgebruikte aquascaping tools altijd binnen handbereik en wordt het nauwkeurige onderhoud een feestje in plaats van frustratie.

De set bestaat uit:
1x aquarium schaar Straight
1x aquarium schaar Curve
1x aquarium Pincet Precise
1x aquarium Pincet Rigid
1x aquarium substraat vlakker

Lengte: 250mm


Extreem handige, professionele set met aquascaping tools voor alle onderhoudswerkzaamheden aan het aquarium !


Extra informatie:

Kies de juiste aquarium schaar voor de juiste gelegenheid. De Azaqua Plantenschaar Straight is met name geschikt voor het snoeien van groepen stengel beplanting en bijvoorbeeld bladeren van Javavarens. Met de Plantengschaar Curve zijn ook specifieke stengels in moeilijke hoeken zorgvuldig te snoeien. De Pincet Precise is bij uitstek geschikt voor het aanplanten van fijne beplanting zoals Hemianthus, Elaocharis, Glossostigma, Monte Carlo etc. Maar uiteraard zijn ook stengelplanten zoals Rotola-, Ludwigia-, Mayaca- en andere soorten. De Rigid pincet is erg handig voor het aanplanten van wat robuustere plantensoorten. Het substraat of zand wat met de tijd van plek verschuift is weer eenvoudig terug te verplaatsen met de handige substraatvlakker.

Het onderhoud aan aquariumplanten brengt veel stress met zich mee. Wanneer de stengels worden afgeknepen, zal dat de ontwikkeling van de groei verder afremmen. De kans bestaat zelfs dat de stengels zal gaan rotten. Daarom zijn de scharen van de set dus scherp en hebben de pincetten een erg fijne greep, waarmee de kracht erg goed te doseren is. Hierdoor wordt de stress op de stengel tot een minumum wordt beperkt, met als gevolg een snellere ontwikkeling van gezonde plantengroei!

AZ-8001

Datasheet

Product soort:
Aquascaping tool-set
Productnaam:
5 delige Tool-set
Fabrikant:
Azaqua
Lengte:
250mm
Toebehoren:
1x aquarium schaar Straight (260mm), 1x aquarium schaar Curve (260mm), 1x aquarium Pincet Precise (255mm), 1x aquarium Pincet Rigid (255mm), 1x aquarium substraat vlakker (240mm)
Bijzonderheden:
In luxe, kunstlederen etui
Materiaal:
Roestvrij staal