facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
Spiderwood M (31-40cm) Bekijk groter
Spiderwood M (31-40cm)

Spiderwood M (31-40cm)

Spiderwood of Redmoor Wood is hout voor het aquarium met zeer fijne vertakkingen. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden tevens mooie schuilplaatsen voor uw vissen.

Formaat M (31-40cm)
Prijs per stuk

Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting


Meer details

€ 13,95

1-2 weken

Voorraad

Klant beoordelingen

(4,6/5)
5 Beoordeling(en) - 4 review(s)
Bekijk verspreiding

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
2 10% € 2,79

  Spiderwood M (31-40cm)

  Spiderwood (ook wel Redmoor Wood) is misschien wel de meest populaire houtsoort voor in het aquarium. Dit Azalea wortelhout wordt Spiderwood genoemd, dankzij de vele vertakkingen die doen denken aan de gelijkenis met spinnen.

  Hout blijft normaal gesproken drijven, maar het grote voordeel van dit hout is dat het na enige tijd zinkt in het aquarium. Onder water blijft Spiderwood een zeer lange tijd goed en geeft weinig tot geen stoffen aan het aquarium af. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden mooie schuilplaatsen voor uw vissen. Alles bij elkaar geeft een hardscape waarbij gebruik is gemaakt van Spiderwood een decoratieve, natuurlijke sfeer in het aquarium!


  Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting

   

  Spiderwood M (31-40cm) productinformatie

  De getoonde foto's zijn ter indicatie om een beeld te geven van wat u van onze eersteklas kwaliteit stukken Spiderwood kunt verwachten. Premium kwaliteit met veel vertakkingen en weinig zaagvlakken. Het geleverde product wijkt af. Ook kan de kleur van de foto's afwijken van de werkelijkheid. De afmeting is tussen de 31 en 40 cm.
  TIP: Combineer meerdere stukken (van verschillende formaten) Spiderwoord voor maximaal effect!

  Spiderwood gebruiksaanwijzing

  Vóór gebruik in het aquarium moet het wortelhout lang genoeg worden voorgeweekt, zodat u zeker bent dat het hout niet boven gaat drijven. Door het hout in warm water te weken of uit te koken wordt dit versneld en worden aanwezige organismen gedood. Afhankelijk van de dikte van het hout duurt het 1-2 dagen, maar kan soms ook weken duren. ONZE TIP: Om te voorkomen dat het hout gaat drijven, kan het worden verzwaard door er een steen met een Tie-warp aan vast te maken. Het is volkomen normaal dat Spiderwood in de eerste periode een witte slijmerige laag produceert. Dit is een soort schimmel en gaat vanzelf weg en is onschadelijk. Omdat dit een natuurproduct betreft, kan het stoffen aan het aquarium afgeven. Het gebruik is op eigen risico. 

   

  Bekijk ook de handige: Stap voor stap layout

  Product type:Aquarium decoratie
  Type:Spiderwood M (31-40cm)
  Lengte:31 tot 40 cm

Reviews

door op 09 Aug 2019 (Spiderwood M (31-40cm)) :
(5/5

Spiderwood

Nog een 3de stuk bijbesteld en weeral een heel mooi stuk ontvangen. Heb een mooie constructie kunnen maken door ze alle 3 een beetje door elkaar te steken. Dank je wel azaqua!

door op 12 Jul 2019 (Spiderwood M (31-40cm)) :
(5/5

Spiderwood

2 maal een stuk spiderwood besteld en 2 maal een prachtig stuk gekregen.

door op 20 Jan 2018 (Spiderwood M (31-40cm)) :
(5/5

Spiderwood

Mooi stuk hout en snel geleverd prima!

Accessoires