Stel hier uw vraag

Spiderwood / Redmoor Wood S (21-30cm) - hout voor het aquarium Bekijk groter
Spiderwood / Redmoor Wood S (21-30cm) - hout voor het aquarium

Spiderwood S (21-30cm)

Spiderwood of Redmoor Wood is hout voor het aquarium met zeer fijne vertakkingen. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden tevens mooie schuilplaatsen voor uw vissen.

Formaat S (21-30cm)
Prijs per stuk

Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting


Meer details

€ 7,95

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

(5/5)
5 beoordeling(en) - 5 review(s)
Bekijk verspreiding

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 10% € 1,59

  Spiderwood S (21-30cm)

  Spiderwood (ook wel Redmoor Wood) is misschien wel de meest populaire houtsoort voor in het aquarium. Dit Azalea wortelhout wordt Spiderwood genoemd, dankzij de vele vertakkingen die doen denken aan de gelijkenis met spinnen.

  Hout blijft normaal gesproken drijven, maar het grote voordeel van dit hout is dat het na enige tijd zinkt in het aquarium. Onder water blijft Spiderwood een zeer lange tijd goed en geeft weinig tot geen stoffen aan het aquarium af. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden mooie schuilplaatsen voor uw vissen. Alles bij elkaar geeft een hardscape waarbij gebruik is gemaakt van Spiderwood een decoratieve, natuurlijke sfeer in het aquarium!

  Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting

   

  Spiderwood S (21-30cm) productinformatie

  De getoonde foto's zijn ter indicatie om een beeld te geven van wat u van onze eersteklas kwaliteit stukken Spiderwood kunt verwachten. Premium kwaliteit met veel vertakkingen en weinig zaagvlakken. De kleur van de foto's kan afwijken van de werkelijkheid. De afmeting is tussen de 21 en 30 cm.
  TIP: Combineer meerdere stukken (van verschillende formaten) Spiderwoord voor maximaal effect!

  Spiderwood gebruiksaanwijzing

  Vóór gebruik in het aquarium moet het wortelhout lang genoeg worden voorgeweekt, zodat u zeker bent dat het hout niet boven gaat drijven. Door het hout in warm water te weken of uit te koken wordt dit versneld en worden aanwezige organismen gedood. Afhankelijk van de dikte van het hout duurt het 1-2 dagen, maar kan soms ook weken duren. ONZE TIP: Om te voorkomen dat het hout gaat drijven, kan het worden verzwaard door er een steen met een Tie-warp aan vast te maken. Het is volkomen normaal dat Spiderwood in de eerste periode een witte slijmerige laag produceert. Dit is een soort schimmel en gaat vanzelf weg en is onschadelijk. In de eeste weken kleurt het hout een beetje rood, maar na verloop van tijd kleurt het hout bruin tot donkerbruin. Omdat dit een natuurproduct betreft, kan het stoffen aan het aquarium afgeven. Het gebruik is op eigen risico. 

   

  Bekijk ook de handige: Stap voor stap layout

  Product type: Aquarium decoratie
  Type: Spiderwood S (21-30cm)
  Lengte: 21 tot 30 cm

Reviews

Van op  25 Apr 2019 (Spiderwood S (21-30cm)) :
(5/5

Hout

Perfect voor een kleine nano tank!

 Rapporteer
Van op  10 Nov 2018 (Spiderwood S (21-30cm)) :
(5/5

Mooi

Mooi stukje voor het nano aquarium. Ik bestelde er twee, een kleine en een grotere, ik kreeg er 3. Leuk!

 Rapporteer
Van op  13 Jun 2016 (Spiderwood S (21-30cm)) :
(5/5

Top product

Het product ziet er goed uit. Een mooi stuk spiderwood. Bij extra opmerking heb ik beschreven wat voor stuk ik zocht. Hier hebben ze bij AZAqua goed naar gekeken. Het was precies wat ik zocht.
Verder snelle levering, en een scherpe prijs.
Het verpakken vond ik wat tegenvallen. Had het spiderwood gekocht met wat dragonstones. Alles lag los in een doos en opgevuld met wat papier. Ik kon zien dat er tijdens het transport de stenen tegen het hout zijn gekomen. Gelukkig geen storende deukjes in het hout. Volgende keer de stenen ook apart inwikkelen zou een hoop schelen.

 Rapporteer

Accessoires