Spiderwood XL (51-70cm)
Spiderwood XL (51-70cm)
Spiderwood XL (51-70cm) Spiderwood XL (51-70cm) Spiderwood XL (51-70cm) Spiderwood XL (51-70cm) Spiderwood XL (51-70cm) Spiderwood XL (51-70cm) Spiderwood XL (51-70cm) Spiderwood XL (51-70cm) Spiderwood XL (51-70cm)

Spiderwood XL (51-70cm)

€ 33,95
Inclusief belasting

Spiderwood of Redmoor Wood is hout voor het aquarium met zeer fijne vertakkingen. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde.

Formaat L (51-70cm)
Prijs per stuk
Vooraf foto's ontvangen? Neem contact op via: Facebook/azaquanl

Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 10% Tot € 6,79
Aantal
direct leverbaar

Voorraad
 Klant beoordelingen
 (5/5)  - 1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

Spiderwood XL (51-70cm)

Spiderwood (ook wel Redmoor Wood) is misschien wel de meest populaire houtsoort voor in het aquarium. Dit Azalea wortelhout wordt Spiderwood genoemd, dankzij de vele vertakkingen die doen denken aan de gelijkenis met spinnen.

Hout blijft normaal gesproken drijven, maar het grote voordeel van dit hout is dat het na enige tijd zinkt in het aquarium. Onder water blijft Spiderwood een zeer lange tijd goed en geeft weinig tot geen stoffen aan het aquarium af. Mossoorten, Java-varens en Anubias kunnen aan de kronkelige takken worden bevestigd voor een extra decoratieve waarde. De vele gekronkelde takken bieden mooie schuilplaatsen voor uw vissen. Alles bij elkaar geeft een hardscape waarbij gebruik is gemaakt van Spiderwood een decoratieve, natuurlijke sfeer in het aquarium!


Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting

Spiderwood XL (51-70 cm) productinformatie

De getoonde foto's zijn ter indicatie om een beeld te geven van wat u van onze eersteklas kwaliteit stukken Spiderwood kunt verwachten. Het geleverde product wijkt af. Ook kan de kleur van de foto's afwijken van de werkelijkheid. De afmeting is tussen de 51 en 70 cm.
TIP: Combineer meerdere stukken (van verschillende formaten) Spiderwoord voor maximaal effect!!

Wij helpen ook graag bij het maken van een mooie layout en bieden als service aan om op voorhand foto's toe te sturen van beschikbare stukken. Stuur hiervoor een bericht via: Facebook/azaquanl 

Spiderwood XL uitzoeken 01 SpiderwoodXL-uitzoeken02 SpiderwoodXL-uitzoeken03
SpiderwoodXL-uitzoeken04 SpiderwoodXL-uitzoeken05 SpiderwoodXL-uitzoeken06

Spiderwood gebruiksaanwijzing

Vóór gebruik in het aquarium moet het wortelhout lang genoeg worden voorgeweekt, zodat u zeker bent dat het hout niet boven gaat drijven. Door het hout in warm water te weken of uit te koken wordt dit versneld en worden aanwezige organismen gedood. Afhankelijk van de dikte van het hout duurt het 1-2 dagen, maar kan soms ook weken duren. ONZE TIP: Om te voorkomen dat het hout gaat drijven, kan het worden verzwaard door er een steen met een Tie-warp aan vast te maken. Het is volkomen normaal dat Spiderwood in de eerste periode een witte slijmerige laag produceert. Dit is een soort schimmel en gaat vanzelf weg en is onschadelijk. Omdat dit een natuurproduct betreft, kan het stoffen aan het aquarium afgeven. Het gebruik is op eigen risico. 

 

Bekijk ook de handige: Stap voor stap layout

Datasheet

Product type:
Aquarium decoratie
Type:
Spiderwood L (51-70cm)
Lengte:
51 tot 70 cm
door op  26 Aug 2021 (Spiderwood XL (51-70cm)) :
(5/5

Prachtig exemplaar

Niet wetende welke stuk me zou worden opgestuurd (had meerdere stukken en soorten hout besteld) gaf ik mijn aquarium afmetingen door aan de verkoper.
Wat ik kreeg is volgens mij geen Spiderwood maar een gigantisch stuk (reeds) donker hout (driftwood?) van 85 cm lang met drie mooie "vertakkingen"
Ik ben zeer te vrede met de (verkeerde) keuze van de verkoper!

Bijpassende accessoires

Eerder samen gekocht met