facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
Dark Seiryu Stenen Bekijk groter
Dark Seiryu Stenen
Sleep afbeelding om te draaien
 • 360
 • Dark Seiryu Stenen

Dark Seiryu Stenen

Dark Seiryu stenen zijn stenen voor aquascaping en hebben een donkere, grillige uitstraling. Over de donkere basiskleur lopen witte aders. Onderwater geeft dat een buitengewoon mooi contrast. Bij het selecteren van uw bestelde stenen wordt geprobeerd een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes.

Aantal per kg


Meer details

€ 6,25

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(5/5)
2 beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
5 10% € 3,13
10 15% € 9,38
25 20% € 31,25

  Dark Seiryu premium / mini landschap Dark stenen

  Dark Seiryu stenen zijn stenen voor aquascaping en hebben een donkere, grillige uitstraling. Over de donkere basiskleur lopen witte aders. Onderwater geeft dat een buitengewoon mooi contrast. De link naar gletsjers in donkere bergtoppen is snel gemaakt.

  Het oppervlak van deze Dark Seiryu stenen is grillig. Relatief scherpe uitstulpingen en diepe groeven geven de stenen een woeste aanblik. Combineer ze met frisgroene beplanting om ze maximaal tot hun recht te laten komen.

  Bij het selecteren van uw bestelde stenen wordt geprobeerd een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout. Of geef uw voorkeur aan bij het bestellen.

  De foto dient ter indicatie. De geleverde stenen, alsook de kleur kunnen afwijken af van de foto.

  Dark Seiryu stenen per kg.


  Aanvullende informatie over Dark Seiryu stenen:
  De Dark Seiryu stenen op de foto's zijn droog en stoffig en de kleuren kunnen iets afwijken. Eenmaal onder water wordt de kleur mooier. Voor het gebruik is het aan te raden om het stof er onder de kraan met water af te spoelen. De stenen geven stoffen af die de hardheid van het water kunnen beïnvloeden. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld ADA Aqua Soil als bodemsubstraat wordt dit deels ondervangen, dankzij de pH-verlagende eigenschappen. Regelmatig water verversen (al dan niet met Osmose water) is aan te raden. 

  Zie ook: Inspiratie om een Nature Aquarium in te richten

  Product type:Aquarium decoratie
  Type:Dark Seiryu Stenen
  Gewicht:per kg

Reviews

Van op 12 May 2020 (Dark Seiryu Stenen) :
(5/5

Mooie stenen

Mooie stenen met afwisselend patroon van donkere steen en witte aders. 2kg is genoeg voor een 30 liter nano cube. Mooie stenen gekregen om een leuke lay-out te maken.

Van op 20 Mar 2020 (Dark Seiryu Stenen) :
(5/5

Mountain

Heel realistisch kwaliteit