Dragon Stone - stenen voor het aquarium

Dragon Stone

€ 5,50
Inclusief belasting
v.a. € 4,40

De Dragon Stone is een steensoort uit Azië en heeft een textuur en uitstraling die aan een drakenhuid doet denken. Deze aquariumstenen met vele gaten en interessante structuur hebben een indrukwekkend karakter en zijn daarom zeer geschikt voor gebruik in het aquarium.

Aantal per kg

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max
Aantal

Volume voordeel

Aantal Korting Voordeel
5 10% € 2,75
10 15% € 8,25
25 20% € 27,50
Aantal
direct leverbaar

(4,9/5) uit 40 beoordelingen
Lees de reviews

Direct meebestellen

Voeg kleinere formaten toe voor meer details

Strideways Dragon Stone - Bottle Pack

Strideways Dragon Stone - Bottle Pack

€ 17,90
WIO Dragon nano rocks

WIO Dragon nano rocks

€ 12,90

Dragon Stone

De Dragon Stone (Ohko Stone) is een steensoort uit Azië en heeft een textuur en uitstraling die aan een drakenhuid doet denken. Deze aquarium stenen met vele gaten en interessante structuur hebben een indrukwekkend karakter. Uitermate geschikt voor het gebruik in een aquascape.

Dragon stones zijn erg decoratief en hebben bruine en gele tinten. Warme kleuren die een mooi contrast geven met groene aquariumplanten zoals bijvoorbeeld Hemianthus callitrichoides 'Cuba', Glossostigma elatinoides of Riccia fluitans. Door de gaten zijn ze wat lichter in gewicht. Gaten kunnen wel vol zitten met klei, maar dit is onder een stromende kraan wel af te spoelen. Om nog meer details aan te kunnen brengen in de aquascape, kunnen de stenen ook gemakkelijk met een hamer worden stukgeslagen in kleinere stukken. Bovendien zijn ze veilig om te gebruiken en geven geen stoffen aan het aquariumwater af.

Premium kwaliteit Dragon Stone Mixed Sizes

per kg
of
Maat XL is ca. 30-40cm (8-10 kg per stuk)
Maat XXL is ca. 50-80cm lang (10-50kg per stuk)

Dragon Stones bestellen:

Bij het selecteren van de stenen wordt geprobeerd om stenen van verschillende groottes bij elkaar te zoeken. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.
Speciale wensen?
Gebruik het tabje hierboven om speciale instructies mee te geven. Dan kunnen we daar rekening mee houden bij het uitzoeken van de stenen.

TIP: 12 kg is een mooie hoeveelheid voor een 60-120cm aquarium, afhankelijk van de layout. Voor een groter aquarium kunnen meerdere kilo's worden besteld. De kleur op de foto's kan afwijken van de werkelijkheid. Voor gebruik in het aquarium moeten de stenen goed worden omgespoeld onder de kraan of in een emmer water, omdat het resten van klei bevat. Die kunnen het aquariumwater troebel maken.

DRA-perKG

Datasheet

Product soort:
Aquarium decoratie
Productnaam:
Dragon Stone
Soort:
Mixed sizes (per kg)
Nederlandse naam:
Drakensteen
Gewicht:
per kg
Bijzonderheden:
Geeft geen stoffen aan het water af

Specifieke referenties

ean13
2012561064313
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.

Bijpassende accessoires

  • WIO Dragon nano rocks
    Inhoud: 1,5 kg
    Prijs € 12,90

Video