Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Elderly Stone

€ 6,50
Inclusief belasting
v.a. € 5,20

Elderly Stone zijn ideale stenen voor aquascaping. Vele millennia zijn deze stenen blootgesteld aan extreme weersinvloeden. Door wind, ijs, water en sneeuw zijn mooie lijnen en prachtige structuren ingesleten. Het is hiermee dan ook de perfecte steen om een indrukwekkende layout mee te maken.

De stenen die wij hebben zijn minstens 2kg per stuk, dus alleen voor grotere aquascapes.

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max
Aantal

Volume voordeel

Aantal Korting Voordeel
5 10% € 3,25
10 15% € 9,75
25 20% € 32,50
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad

Op 30 september worden geen bestellingen verzonden i.v.m. Vivarium. Wij zijn gesloten/onbereikbaar van 30-09 t/m 2-10.

 Reviews
Er heeft nog niemand een review achtergelaten

Elderly Stone (per kg)

Elderly Stone zijn ideale stenen voor aquascaping. Naast Manten Stone is dit misschien wel de meest gezochte steen voor aquascaping. Vele millennia zijn deze stenen blootgesteld aan extreme weersinvloeden. Door wind, ijs, water en sneeuw zijn mooie lijnen en prachtige structuren ingesleten. Een ieder die deze stenen aanschouwt raakt onder de indruk. Het is hiermee dan ook de perfecte steen om een indrukwekkende layout mee te maken.

Elderly Stone heeft een hoekig voorkomen met rechte lijnen, groeven en vlakken. De kleur is grijs tot bruingrijs. Door meerdere stenen met elkaar te combineren, zijn de creatieve mogelijkheden bijna eindeloos.

Elderly Stone bestellen

De foto's dienen ter indicatie. Aantal gaat per kilo. Wij doen ons best een mooie mix te selecteren uit de stenen die we op dit moment op voorraad hebben. Speciale wensen zijn aan te geven in het tabblad "speciale wensen" hierboven. Wij kunnen ook vooraf een foto sturen van de beschikbare voorraad. (Stuur hiervoor even een berichtje via onze Facebook pagina) Het is in elk geval altijd aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

Elderly Stone per kg.
De stenen die wij hebben zijn minstens 2kg per stuk, dus alleen voor grotere aquascapes.

Aanvullende informatie over Elderly Stone:
De Elderly Stone op de foto's zijn droog en stoffig en de kleuren kunnen iets afwijken. Eenmaal onder water wordt de kleur mooier. Voor het gebruik is het aan te raden om het stof er onder de kraan met water af te spoelen. De stenen geven stoffen af die de hardheid van het water kunnen beïnvloeden. Regelmatig water verversen (al dan niet met Osmose water) is aan te raden. 

Zie ook: Inspiratie om een Nature Aquarium in te richten

MIL-perKG

Datasheet

Product type:
Aquarium decoratie
Productnaam:
Elderly Stone
Gewicht:
per kg

Specifieke referenties

ean13
200000030650

Wees de eerste om een review te schrijven! !

Eerder samen gekocht met