Elderly Stone
Sleep en draai
360

Elderly Stone

€ 6,50
Inclusief belasting
v.a. € 5,20

Elderly Stone zijn ideale stenen voor aquascaping. Vele millennia zijn deze stenen blootgesteld aan extreme weersinvloeden. Door wind, ijs, water en sneeuw zijn mooie lijnen en prachtige structuren ingesleten. Het is hiermee dan ook de perfecte steen om een indrukwekkende layout mee te maken.

Prijs per kg

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max
Aantal

Volume voordeel

Aantal Korting Voordeel
5 10% € 3,25
10 15% € 9,75
25 20% € 32,50
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Direct meebestellen

Voeg kleinere formaten toe voor meer details

WIO Elderly nano rocks

WIO Elderly nano rocks

€ 12,90

Elderly Stone (per kg)

Elderly Stone zijn ideale stenen voor aquascaping. Naast Manten Stone is dit misschien wel de meest gezochte steen voor aquascaping. Vele millennia zijn deze stenen blootgesteld aan extreme weersinvloeden. Door wind, ijs, water en sneeuw zijn mooie lijnen en prachtige structuren ingesleten. Een ieder die deze stenen aanschouwt raakt onder de indruk. Het is hiermee dan ook de perfecte steen om een indrukwekkende layout mee te maken.

Elderly Stone heeft een hoekig voorkomen met rechte lijnen, groeven en vlakken. De kleur is grijs tot bruingrijs. Door meerdere stenen met elkaar te combineren, zijn de creatieve mogelijkheden bijna eindeloos.

Elderly Stone bestellen

De foto's dienen ter indicatie. Aantal gaat per kilo. Wij doen ons best een mooie mix te selecteren uit de stenen die we op dit moment op voorraad hebben. Speciale wensen zijn aan te geven in het tabblad "speciale wensen" hierboven. Wij kunnen ook vooraf een foto sturen van de beschikbare voorraad. (Stuur hiervoor even een berichtje via onze Facebook pagina) Het is in elk geval altijd aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

Elderly Stone per kg.
We hebben ook hele grote stenen beschikbaar van 30kg per stuk.

Aanvullende informatie over Elderly Stone:
De Elderly Stone op de foto's zijn droog en stoffig en de kleuren kunnen iets afwijken. Eenmaal onder water wordt de kleur mooier. Voor het gebruik is het aan te raden om het stof er onder de kraan met water af te spoelen. De stenen geven stoffen af die de hardheid van het water kunnen beïnvloeden. Regelmatig water verversen (al dan niet met Osmose water) is aan te raden.

Datasheet

Product soort:
Aquarium decoratie
Productnaam:
Elderly Stone
Soort:
Mixed sizes (per kg)
Lengte:
5-30 cm
Gewicht:
per kg

Specifieke referenties

ean13
200000030650

Bijpassende accessoires

  • WIO Elderly gravel
    Inhoud: 2 kg 5 kg
    Maat: S L Mix
    Prijs € 23,90
    v.a. € 11,90