Hakkai Stone
Sleep en draai
360

Hakkai Stone

€ 12,90
Inclusief belasting
v.a. € 10,32

Hakkai Stone is een exclusieve steensoort. Het is een mooie steen met donkergrijze tinten waar soms een tint groen en blauw in terug te vinden is. De Hakkai Stone is afgerond en voelt glad aan. Over het oppervlak zijn deuken en kuilen aanwezig. De stenen zijn daarom bij uitstek geschikt om de sfeer van een snelstromende rivier naar het aquarium te vertalen.

Aantal per kg
Formaat: 10-30cm

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max

Volume voordeel

Aantal Korting Voordeel
10 15% € 19,35
25 20% € 64,50
Aantal
direct leverbaar

Het minimum bestel hoeveelheid voor dit product is 3.

Er zijn nog geen reviews.

Hakkai Stone

Hakkai Stone is een exclusieve steensoort. Voor lange tijd is de steen slechts sporadisch verkrijgbaar. Zijn bekendheid dankt hij aan de 350cm lange layout welke sinds 2005 bij de ingang van de ADA gallery te zien is. Eindelijk is hij beschikbaar in de webshop. Het is een mooie steen met donkergrijze tinten waar soms een tint groen en blauw in terug te vinden is. Op het eerste gezicht niet veel bijzonders, maar wie de tijd neemt zal zijn schoonheid waarderen.

De Hakkai Stone is afgerond en voelt glad aan. Over het oppervlak zijn deuken en kuilen aanwezig. In vertalingen wordt hij benoemd als "door insecten aangevreten" stenen, omdat het lijkt dat de deuken daardoor zijn ontstaan. Laat je de fantasie de vrije loop, dan lijkt het ook wel op boetseerwerk van reuzen. Aannemelijker is uiteraard dat dit is ontstaan door water dat met grote kracht langs de stenen stroomt en deze vormen langzaam uitholt. De stenen zijn daarom bij uitstek geschikt om de sfeer van een snelstromende rivier naar het aquarium te vertalen.

Voor een Iwagumi layout kunnen Hakkai Stones goed gecombineerd worden met grasachtige planten als Eleocharis acicularis, Blyxa japonica, Cyperus helferi, Helanthium tenellum 'Green' etc. De kunst is om een goede balans te vinden tussen planten en stenen. Hakkai Stones zijn vrij zwaar en niet alle stenen zijn even uitgesproken qua deuken en kuilen. Wij adviseren daarom bij twijfel wat meer te bestellen dan uiteindelijk gebruikt zal worden, zodat er een selectie te maken valt. Dankzij de donkere kleur en bijzondere vorm is dan als snel een natuurlijke aquarium in te richten.

Hakkai Stone eigenschappen:

100% natuurproduct
heeft geen invloed op de waterwaarden
grootte van 10 tot 30cm

Speciale wensen?
Gebruik het veld hierboven om speciale instructies mee te geven. Dan kunnen we daar rekening mee houden bij het uitzoeken van de stenen.


Prijs en aantal per kg. Foto's ter indicatie.

Datasheet

Product soort:
Aquarium decoratie
Productnaam:
Hakkai Stone
Soort:
Mixed sizes (per kg)
Gewicht:
per kg
Bijzonderheden:
heeft geen invloed op de waterwaarden
Kleur:
Grijs