• Nieuw
Daytime Cobra
Daytime Cobra Daytime Cobra Daytime Cobra Daytime Cobra Daytime Cobra Daytime Cobra Daytime Cobra Daytime Cobra Daytime Cobra Daytime Cobra Daytime Cobra

Daytime Cobra

€ 169,00
Inclusief belasting
v.a. € 169,00
Daytime Cobra is high-end LED-verlichting voor nano-aquaria, scapers-tanks, cubes en wabikusa's. Met flexibele arm en hoge lichtopbrengst.

Verkrijgbaar in de lichtkleuren SunLike Neutral | SunLike Ultra | SunLike Color
Type
Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Daytime Cobra


Daytime Cobra is high-end LED-verlichting voor nano-aquaria, scapers-tanks, cubes en wabikusa's

- daytime® LED-technologie voor nano-aquaria > PRO-moduletechnologie
- Flexarm voor optimale positionering en verlichting | Lengte: 250 mm
- Stevige aluminium behuizing en beugel
- Uniek voor Nano: 1.600 lumen bij 7,5 watt
- Geschikt voor glasdiktes tot 6 mm
- Inclusief voeding | Dimmodules zijn optioneel verkrijgbaar
- Verkrijgbaar in de lichtkleuren SunLike Neutral | SunLike Ultra | SunLike Color

Met de daytime® cobra LED-verlichting wordt een nieuw tijdperk ingeluid voor verlichting van nano-aquaria. Krachtig en zeer efficiënt. De geïntegreerde SunLike PRO-moduletechnologie, bekend van Daytime LED-systemen matrix en pendix®, is nu ook beschikbaar voor jouw nano-aquarium. Lichtkwaliteit van het hoogste niveau.

Daytime Cobra kenmerken

PRO-moduletechnologie
Het hart van elke cobra is een SunLike PRO-module. Kristalhelder en waterdicht gegoten in een CNC-gefreesde aluminium behuizing met uitstekende optische eigenschappen.

Flexibele arm
De met rubber beklede en waterdichte flexarm kan soepel in elke positie worden bewogen. De lengte van 250 mm is ideaal voor alle standaard nano-aquaria.

Bevestiging
Met de montageklem van massief aluminium wordt hij veilig aan de rand van het aquarium bevestigd. Deze is corrosiebestendig geanodiseerd en wordt vastgezet met glasvriendelijke kunststof kartelschroeven. Hij past op glasdiktes tot 6 mm en dus voor alle gangbare nano-aquaria of cubes.

Kwaliteitsvoeding
De converter wordt bij elke cobra meegeleverd. Zoals je van Daytime mag verwachten is dit een veiligheidsstroomvoorziening van een kwaliteitsmerk. De stekkerverbinding maakt de aansluiting mogelijk van de handmatige dimmodule of de daytime® Basic Control BC16 voor cobra.

Daytime Cobra lichtkleuren

Sunlike Neutral SunLike Ultra SunLike Color
Daytime SunLike Neutral
Daytime SunLike Ultra Daytime SunLike Color
Daytime Sunlike Neutral Spectrum
Daytime Sunlike Ultra Spectrum Daytime Sunlike Color Spectrum
4.000 – 5.000 K 6.000 – 7.000 K 6.000 – 7.000K + Groen + Blauw + Rood
Neutraal volledig spectrum daglicht met natuurlijke kleurweergave Briljant, koel wit licht met volledig spectrum Volledig spectrum wit licht met een cool ontwerp met extra blauwe en rode componenten en een groene “piek” voor een optimale plantkleurreproductie
PAR (fotosynthetische actieve straling): 4,39 μmol/J (spec.) PAR (fotosynthetische actieve straling): 4,48 μmol/J (spec.) PAR (fotosynthetische actieve straling): 4,45 μmol/J (spec.)
Stralingshoek: 120° Stralingshoek: 120° Stralingshoek: 120°
Vermogen: 7,5 watt Vermogen: 7,5 watt Vermogen: 7,5 watt

Daytime Cobra Technische data

Daytime technische data

Variant Power Lichtkleur / kleurtemperatuur Artikelnr.
cobra SunLike Neutraal 7,5 watt 4.000 – 5.000 Kelvin 09-0008
cobra SunLike Ultra 7,5 Watt 6.000 – 7.000 Kelvin 09-0009
cobra SunLike Color 7,5 Watt 6.000 – 7.000 K + Groen + Blauw + Rood 09-0010

Daytime Cobra Accessoires

Handmatige dimmodule voor cobra
Met de handmatige dimmodule kan de helderheid optimaal worden aangepast. Hij wordt eenvoudig tussen de aansluitkabel en de voeding gestoken – plug & play. Het is aan te raden om hem te gebruiken in combinatie met een standaard timer waarmee de cobra automatisch aan- en uitschakelt.

Basisbediening BC16 voor cobra
Lichtregeling om een ​​natuurlijke zonsopgang en zonsondergang te simuleren. Hier geldt hetzelfde: Plug & Play. Hij wordt eenvoudigweg tussen de aansluitkabel en de Cobra-voeding gestoken.

DAY-09-0008

Datasheet

Stroomverbruik:
7,5 Watt

Specifieke referenties

ean13
4260671516750
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.