ADA Bacter Ball - nuttige bacteriën voor aquarium
ADA Bacter Ball - nuttige bacteriën voor aquarium
ADA Bacter Ball - nuttige bacteriën voor aquarium ADA Bacter Ball - nuttige bacteriën voor aquarium

ADA Bacter Ball

€ 24,90
€ 1,38 / Pcs.
Inclusief belasting

ADA Bacter Ball is een substraat additief gemaakt van Bacter 100 in balvorm. Deze kunnen in het bodemsubstraat of in het filter worden toegevoegd.

Inhoud: 18 stuks

Aantal
direct leverbaar

4 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

ADA Bacter Ball (18stuks)

ADA Bacter 100 bevat meer dan 100 verschillende soorten bacteriën en micro-organismen die helpen bij het stabiliseren van het biologisch evenwicht in het aquarium. De micro-organismen bevinden zich in rusttoestand en zullen opleven, zodra zij met het aquariumwater in contact komen. Hiermee stabiliseert het ecosysteem in het aquarium.

In de bodem van het aquarium zijn allerlei biologische processen gaande. Net als in het aquariumfilter nuttige filterbacteriën leven, leven er in de aquarium bodem bacteriën die helpen om schadelijke stoffen uit het aquariumwater om te zetten in onschadelijke stoffen. Een bodem waar voldoende watercirculatie mogelijk is, en zodoende voldoende zuurstof wordt meegevoerd, zal een positieve uitwerking hebben op de plantengroei van uw aquarium. De bodem rot minder snel, waardoor plantenwortels in betere conditie blijven en optimaal voedingsstoffen kunnen blijven opnemen.

De bacterieculturen in ADA Bacter 100 helpen bij het verbeteren van de biologische omstandigheden in de bodem en hiermee het biologisch evenwicht. Aquariumplanten zullen beter groeien. Het kan worden toegevoegd aan de bodem bij het opstarten van het aquarium, maar kan ook direct in het water worden toegevoegd. Ook kan het gebruikt worden als middel tegen algen door het poeder op groene algen te sproeien om de groei hiervan te onderdrukken.
 

ADA Bacter Ball
Inhoud: 18 stuks

Bij voorkeur koel en donker bewaren. Onbeperkt houdbaar.
 

Over de ADA substraat toevoegingen
De ADA substraat additieven zijn ontwikkeld om de groei van aquariumplanten te verbeteren en te helpen bij het in stand houden van een gezond biologisch evenwicht in het aquarium. De substraat toevoegingen kunnen over de bodem van het aquarium worden gesprenkeld. Nog voordat u begint met het aquarium in te richten of het substraat aanbrengt.
Ze houden de omstandigheden in het substraat in goede conditie en bevorderen de groei en verspreiding van micro-organismen. Bovendien zullen zij er voor zorgen dat de plantenwortels zich optimaal kunnen ontwikkelen en voedingsstoffen kunnen opnemen. Met behulp van de additieven zal het substraat actief bijdragen aan het verbeteren van de waterkwaliteit in uw aquarium. Het aquariumwater wordt helderder en in de bodem zullen nuttige bacteriën er voor zorgen dat biologische processen zo optimaal mogelijk kunnen verlopen. Hierdoor is het mogelijk om uw aquascape voor langere tijd in perfecte conditie te houden!

Bekijk de brochure van het ADA Substrate System in PDF: A series of leaflet, Substrate

 

Bekijk ook de artikelen:ADA-104-112

Datasheet

Productnaam:
Bacter Ball
Artikel nummer:
104-112
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Inhoud:
18 stuks

Download

ADA Bacter Ball

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (1.62MB)

Booklet Substrate System

ADA Brochure - Substraat (PDF)

Download (1016.47KB)