facebookbutton
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
In prijs verlaagd!
ADA Iron Bottom - aquariumplanten bemesting Bekijk groter
ADA Iron Bottom - aquariumplanten bemesting

Iron Bottom

ADA Iron Bottom sticks kunnen gemakkelijk in het aquarium substraat worden aangebracht om aquariumplanten met ijzer te bemesten. IJzer is met name voor rode aquariumplanten belangrijk, maar wordt ook gebruikt bij de vorming van bladgroenkorrels. Zonder toevoegen van ijzer wroden bladeren eerder geel en zullen aquariumplanten slechter groeien.

Inhoud: 30 stuks
Normaal (25mm) of lang (50mm)


ADA

Meer details

€ 23,92

-20%

normaal € 29,90

Dit product is niet meer op voorraad

Beoordelingen en reviews

(5/5)
1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

Combineer met

  ADA Iron Bottom

  ADA Iron Bottom sticks kunnen gemakkelijk in het aquarium substraat worden aangebracht om aquariumplanten met ijzer te bemesten. IJzer is met name voor rode aquariumplanten belangrijk, maar ijzer wordt ook gebruikt bij de vorming van bladgroenkorrels. Zonder toevoegen van ijzer zullen bladeren eerder geel kleuren en zullen aquariumplanten slechter groeien.

  De sticks bevatten naast ijzer ook andere voedingsstoffen en sporenelementen die voor een gezonde groei van aquariumplanten noodzakelijk zijn. De voedingsstoffen in de sticks worden langzaam door bacteriën omgezet, zodat planten deze voeding op kunnen nemen. Zo hebben planten een langdurige bron van ijzer tot hun beschikking.

  De ADA Iron Bottom sticks kunnen worden eenvoudig aangebracht in de bodem tijdens het inrichten van het aquarium, maar kunnen ook later worden ingebracht als extra bemesting bij aquariumplanten die tekenen van voedingstekort vertonen of een extraatje kunnen gebruiken.

  De "lange" sticks zijn voor een groot aquarium met een dikke laag substraat.

  Inhoud: 30 stuks
  Normaal (25mm) of lang (50mm)

  ADA Iron Bottom voorziet aquariumplanten van extra IJzer en voedingsstoffen bij de wortels !

  Gebruik de bladpunt positioneer truc
  Voorkom het aanbrengen van de bottom sticks recht bij hoofdwortel. Breng in plaats daar van de bottom sticks aan, recht onder de bladpunten. Bijvoorbeeld van Echinodorus en Cryptocoryne soorten. Meestal nemen aquariumplanten de voeding beter op met hun fijne wortels, dan via de hoofdwortel. Een algemeen kenmerk van aquariumplanten is dat de bladpunten een goede aanwijzing zijn voor tot hoe ver de worteluiteinden reiken. Een handige tip om te onthouden!

  bemesten bij de plantenwortels

   

  De ADA substraat additieven zijn ontwikkeld om de groei van aquariumplanten te verbeteren en te helpen bij het in stand houden van een gezond biologisch evenwicht in het aquarium. De substraat toevoegingen kunnen over de bodem van het aquarium worden gesprenkeld. Nog voordat u begint met het aquarium in te richten of het substraat aanbrengt.
  Ze houden de omstandigheden in het substraat in goede conditie en bevorderen de groei en verspreiding van micro-organismen. Bovendien zullen zij er voor zorgen dat de plantenwortels zich optimaal kunnen ontwikkelen en voedingsstoffen kunnen opnemen. Met behulp van de additieven zal het substraat actief bijdragen aan het verbeteren van de waterkwaliteit in uw aquarium. Het aquariumwater wordt helderder en in de bodem zullen nuttige bacteriën er voor zorgen dat biologische processen zo optimaal mogelijk kunnen verlopen. Hierdoor is het mogelijk om uw aquascape voor langere tijd in perfecte conditie te houden!

   

  Bekijk ook de artikelen:  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Plantenvoeding
  Fabrikant:ADA (Aqua Design Amano)
  Type:Iron Bottom
  Lengte:25 of 50 mm
  Inhoud:30 stuks
  Bijzonderheden:Normaal of Lang

Reviews

Van op 09 Dec 2018 (Iron Bottom) :
(5/5

Azaqua.nl is webshop zoals het hoort. Ruim aanbod, informatief, goede prijzen, klantvriendelijk, perfecte verzending...

Producten van ADA zijn vrij duur, maar hebben dan ook de reputatie echt degelijk te zijn...

Accessoires