Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
ADA Iron Bottom - aquariumplanten bemesting
ADA Iron Bottom - aquariumplanten bemesting ADA Iron Bottom - aquariumplanten bemesting ADA Iron Bottom - aquariumplanten bemesting ADA Iron Bottom - aquariumplanten bemesting ADA Iron Bottom - aquariumplanten bemesting

Iron Bottom

€ 29,90
Inclusief belasting
v.a. € 22,90

ADA Iron Bottom sticks kunnen gemakkelijk in het aquarium substraat worden aangebracht om aquariumplanten met ijzer te bemesten. IJzer is met name voor rode aquariumplanten belangrijk, maar wordt ook gebruikt bij de vorming van bladgroenkorrels. Zonder toevoegen van ijzer wroden bladeren eerder geel en zullen aquariumplanten slechter groeien.

Inhoud: 30 stuks
Normaal (25mm) of lang (50mm)

Normaal of lang
Aantal
Niet op voorraad

Geen voorraad
 Reviews
 (5/5)  - 1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

ADA Iron Bottom

ADA Iron Bottom sticks kunnen gemakkelijk in het aquarium substraat worden aangebracht om aquariumplanten met ijzer te bemesten. IJzer is met name voor rode aquariumplanten belangrijk, maar ijzer wordt ook gebruikt bij de vorming van bladgroenkorrels. Zonder toevoegen van ijzer zullen bladeren eerder geel kleuren en zullen aquariumplanten slechter groeien.

De sticks bevatten naast ijzer ook andere voedingsstoffen en sporenelementen die voor een gezonde groei van aquariumplanten noodzakelijk zijn. De voedingsstoffen in de sticks worden langzaam door bacteriën omgezet, zodat planten deze voeding op kunnen nemen. Zo hebben planten een langdurige bron van ijzer tot hun beschikking.

De ADA Iron Bottom sticks kunnen worden eenvoudig aangebracht in de bodem tijdens het inrichten van het aquarium, maar kunnen ook later worden ingebracht als extra bemesting bij aquariumplanten die tekenen van voedingstekort vertonen of een extraatje kunnen gebruiken.

De "lange" sticks zijn voor een groot aquarium met een dikke laag substraat.

Inhoud: 30 stuks
Normaal (25mm) of lang (50mm)

ADA Iron Bottom voorziet aquariumplanten van extra IJzer en voedingsstoffen bij de wortels !

Gebruik de bladpunt positioneer truc
Voorkom het aanbrengen van de bottom sticks recht bij hoofdwortel. Breng in plaats daar van de bottom sticks aan, recht onder de bladpunten. Bijvoorbeeld van Echinodorus en Cryptocoryne soorten. Meestal nemen aquariumplanten de voeding beter op met hun fijne wortels, dan via de hoofdwortel. Een algemeen kenmerk van aquariumplanten is dat de bladpunten een goede aanwijzing zijn voor tot hoe ver de worteluiteinden reiken. Een handige tip om te onthouden!

bemesten bij de plantenwortels

 

De ADA substraat additieven zijn ontwikkeld om de groei van aquariumplanten te verbeteren en te helpen bij het in stand houden van een gezond biologisch evenwicht in het aquarium. De substraat toevoegingen kunnen over de bodem van het aquarium worden gesprenkeld. Nog voordat u begint met het aquarium in te richten of het substraat aanbrengt.
Ze houden de omstandigheden in het substraat in goede conditie en bevorderen de groei en verspreiding van micro-organismen. Bovendien zullen zij er voor zorgen dat de plantenwortels zich optimaal kunnen ontwikkelen en voedingsstoffen kunnen opnemen. Met behulp van de additieven zal het substraat actief bijdragen aan het verbeteren van de waterkwaliteit in uw aquarium. Het aquariumwater wordt helderder en in de bodem zullen nuttige bacteriën er voor zorgen dat biologische processen zo optimaal mogelijk kunnen verlopen. Hierdoor is het mogelijk om uw aquascape voor langere tijd in perfecte conditie te houden!

 

Bekijk ook de artikelen:ADA-104-102

Datasheet

Product type:
Plantenvoeding
Productnaam:
Iron Bottom
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Lengte:
25 of 50 mm
Inhoud:
30 stuks
Bijzonderheden:
Normaal of Lang

Specifieke referenties

ean13
200221048632
upc
31221048632

Download

ADA Multi / Iron Bottom

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (1.47MB)

Booklet Substrate System

ADA Brochure - Substraat (PDF)

Download (1016.47KB)
door op  09 Dec 2018 (Iron Bottom) :
(5/5

Azaqua.nl is webshop zoals het hoort. Ruim aanbod, informatief, goede prijzen, klantvriendelijk, perfecte verzending...

Producten van ADA zijn vrij duur, maar hebben dan ook de reputatie echt degelijk te zijn...

Bijpassende accessoires

Eerder samen gekocht met