Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
UNS Aquarium 16C (16x16x16cm)
UNS Aquarium 16C (16x16x16cm)
UNS Aquarium 16C (16x16x16cm) UNS Aquarium 16C (16x16x16cm) UNS Aquarium 16C (16x16x16cm)

UNS Aquarium 16C (16x16x16cm)

€ 39,90
Inclusief belasting
Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Afmeting: 16x16x16cm Glasdikte: 5mm
Aantal
direct leverbaar

1 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

UNS Aquarium 16C (16x16x16cm)

Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Met frisse en innovatieve dimensies die iedere aquascaper aanspreken. Genoeg ruimte om te spelen met perspectief en dieptewerkingen, gebaseerd op de gouden ratio. Groot of klein, de aquascape zal tot leven komen in het aquarium met een ongeëvenaarde panoramische weergave van iemands creatie.

Cube Rimless Aquarium

Symmetrische kubus aquariums zijn de perfecte maat voor kleinere ruimtes. Deze aquariumstijl is ideaal voor diersoorten zoals Betta-vissen, Neocaridina-garnalen en kleinere nano-scholende vissoorten zoals Tetra's en Rasbora's. Beginner of ervaren hobbyist, een kubus aquarium is een prima start of aanvulling op een bestaande collectie beplante aquaria

UNS vervaardigt ieder aquarium uit helder glas. Door een lager ijzer gehalte en 91% diamant glas is er geen verkleuring. De hoeken zijn in 45° gesneden. Dit resulteert in een groter lijmoppervlak en dus een stevigere verbinding. Daarnaast ziet het er strak en modern uit. Alle UNS aquaria zijn voorzien van gelaserd logo als teken van kwaliteit.

UNS-16C

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
16cm
Diepte:
16cm
Hoogte:
16cm
Inhoud:
4 L
Glasdikte:
5 mm
Toebehoren:
Inclusief onderlegger
Bijzonderheden:
45 graden verlijmd
Materiaal:
Extra Clear Glass
Uitvoering:
Cube
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.