UNS Aquarium 16T (16x16x24cm)
UNS Aquarium 16T (16x16x24cm)

UNS Aquarium 16T (16x16x24cm)

€ 44,90
Inclusief belasting
Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Afmeting: 16x16x24cm Glasdikte: 5mm
Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

UNS Aquarium 16T (16x16x24cm)

Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Met frisse en innovatieve dimensies die iedere aquascaper aanspreken. Genoeg ruimte om te spelen met perspectief en dieptewerkingen, gebaseerd op de gouden ratio. Groot of klein, de aquascape zal tot leven komen in het aquarium met een ongeëvenaarde panoramische weergave van iemands creatie.

Tall Rimless Aquarium

Gemaakt om creativiteit te inspireren of een beroep te doen op het minimalistisch houden van waterplanten. Dit aquarium heeft hoge glazen ruiten en is een perfect aquarium voor langere aquariumplanten of zelfs waterlelies in te houden. Deze vorm heeft een moderne verhouding en daagt uit voor een creatieve invulling.

UNS vervaardigt ieder aquarium uit helder glas. Door een lager ijzer gehalte en 91% diamant glas is er geen verkleuring. De hoeken zijn in 45° gesneden. Dit resulteert in een groter lijmoppervlak en dus een stevigere verbinding. Daarnaast ziet het er strak en modern uit. Alle UNS aquaria zijn voorzien van gelaserd logo als teken van kwaliteit.

UNS-16T

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
16cm
Diepte:
16cm
Hoogte:
24cm
Glasdikte:
5 mm
Toebehoren:
Inclusief onderlegger
Bijzonderheden:
45 graden verlijmd
Materiaal:
Extra Clear Glass
Uitvoering:
Normaal