Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
UNS Aquarium 25S (25x25x13cm)
UNS Aquarium 25S (25x25x13cm)

UNS Aquarium 25S (25x25x13cm)

€ 44,90
Inclusief belasting
Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Afmeting: 25x25x13cm Glasdikte: 5mm
Aantal
direct leverbaar

1 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

UNS Aquarium 25S (25x25x13cm)

Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Met frisse en innovatieve dimensies die iedere aquascaper aanspreken. Genoeg ruimte om te spelen met perspectief en dieptewerkingen, gebaseerd op de gouden ratio. Groot of klein, de aquascape zal tot leven komen in het aquarium met een ongeëvenaarde panoramische weergave van iemands creatie.

Shallow Rimless Aquarium

Een shallow aquarium biedt een laag panoramisch uitzicht en vereist enkele creatieve aquascaping-ideeën omdat ze geen gebruikelijke hoogte hebben. Ze maken dit goed met de hoeveelheid beschikbare diepte. De geringe hoogte is ideaal voor het houden van waterplanten en deze boven het water uit te laten groeien. Laat ook stukken hout uit het water steken om een originele vijverstijl te creëren. Het grote bodemoppervlak is ideaal voor bodembewoners, zoals Corydoras soorten. Schoon en strak, de levendige kleuren van de natuurlijke wereld binnenin komen tot leven. Hoe klein of groot ook, deze lage aquariums zijn de perfecte manier om een uniek natuuraquarium in uw ruimte te beleven.

UNS vervaardigt ieder aquarium uit helder glas. Door een lager ijzer gehalte en 91% diamant glas is er geen verkleuring. De hoeken zijn in 45° gesneden. Dit resulteert in een groter lijmoppervlak en dus een stevigere verbinding. Daarnaast ziet het er strak en modern uit. Alle UNS aquaria zijn voorzien van gelaserd logo als teken van kwaliteit.

UNS-25S

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
25cm
Diepte:
25cm
Hoogte:
13cm
Inhoud:
8 L
Glasdikte:
5 mm
Toebehoren:
Inclusief onderlegger
Bijzonderheden:
45 graden verlijmd
Materiaal:
Extra Clear Glass
Uitvoering:
Shallow