Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
UNS Aquarium 45L (45x17x17cm)
UNS Aquarium 45L (45x17x17cm)

UNS Aquarium 45L (45x17x17cm)

€ 67,90
Inclusief belasting
Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Afmeting: 45x17x17cm Glasdikte: 5mm
Aantal
direct leverbaar

1 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

UNS Aquarium 45L (45x17x17cm)

Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Met frisse en innovatieve dimensies die iedere aquascaper aanspreken. Genoeg ruimte om te spelen met perspectief en dieptewerkingen, gebaseerd op de gouden ratio. Groot of klein, de aquascape zal tot leven komen in het aquarium met een ongeëvenaarde panoramische weergave van iemands creatie.

Lange Rimless Aquarium

Een lang aquarium biedt een breed panoramisch beeld. Horizontaal ontstaat een uitgerekte ruimte om mooie aquascape-lay-outs mogelijk te maken. De langgerekte vorm vraagt om verhoogde creativiteit en innovatie. UNS vervaardigt ieder aquarium uit helder glas. Door een lager ijzer gehalte en 91% diamant glas is er geen verkleuring. De hoeken zijn in 45° gesneden. Dit resulteert in een groter lijmoppervlak en dus een stevigere verbinding. Daarnaast ziet het er strak en modern uit. Alle UNS aquaria zijn voorzien van gelaserd logo als teken van kwaliteit.

UNS-45L

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
45cm
Diepte:
17cm
Hoogte:
17cm
Inhoud:
13 L
Glasdikte:
5 mm
Toebehoren:
Inclusief onderlegger
Bijzonderheden:
45 graden verlijmd
Materiaal:
Extra Clear Glass
Uitvoering:
Shallow