Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
UNS Aquarium 60U (60x36x36cm)
UNS Aquarium 60U (60x36x36cm)

UNS Aquarium 60U (60x36x36cm)

€ 144,90
Inclusief belasting
Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Afmeting: 60x36x36cm Glasdikte: 6mm
Aantal
direct leverbaar

1 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

UNS Aquarium 60U (60x36x36cm)

Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Met frisse en innovatieve dimensies die iedere aquascaper aanspreken. Genoeg ruimte om te spelen met perspectief en dieptewerkingen, gebaseerd op de gouden ratio. Groot of klein, de aquascape zal tot leven komen in het aquarium met een ongeëvenaarde panoramische weergave van iemands creatie.

Standaard Rimless Aquarium

Dit aquarium met gangbare afmetingen valt in de standaard categorie. Het heeft een prettige lengte en breedte verhouding. Er is veel ruimte om uiteenlopende aquascapes in te bouwen. UNS vervaardigt ieder aquarium uit helder glas. Door een lager ijzer gehalte en 91% diamant glas is er geen verkleuring. De hoeken zijn in 45° gesneden. Dit resulteert in een groter lijmoppervlak en dus een stevigere verbinding. Daarnaast ziet het er strak en modern uit. Alle UNS aquaria zijn voorzien van gelaserd logo als teken van kwaliteit.

UNS-60U

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
60cm
Diepte:
36cm
Hoogte:
36cm
Inhoud:
77L
Glasdikte:
6 mm
Toebehoren:
Inclusief onderlegger
Bijzonderheden:
45 graden verlijmd
Materiaal:
Extra Clear Glass
Uitvoering:
Normaal