UNS Aquarium 75P (75x45x45cm)
UNS Aquarium 75P (75x45x45cm)

UNS Aquarium 75P (75x45x45cm)

€ 349,90
Inclusief belasting
Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Afmeting: 75x45x45cm Glasdikte: 8mm
Aantal
2-4 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

UNS Aquarium 75P (75x45x45cm)

Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Met frisse en innovatieve dimensies die iedere aquascaper aanspreken. Genoeg ruimte om te spelen met perspectief en dieptewerkingen, gebaseerd op de gouden ratio. Groot of klein, de aquascape zal tot leven komen in het aquarium met een ongeëvenaarde panoramische weergave van iemands creatie.

Standaard Rimless Aquarium

Dit aquarium met gangbare afmetingen valt in de standaard categorie. Het heeft een prettige lengte en breedte verhouding. Er is veel ruimte om uiteenlopende aquascapes in te bouwen. UNS vervaardigt ieder aquarium uit helder glas. Door een lager ijzer gehalte en 91% diamant glas is er geen verkleuring. De hoeken zijn in 45° gesneden. Dit resulteert in een groter lijmoppervlak en dus een stevigere verbinding. Daarnaast ziet het er strak en modern uit. Alle UNS aquaria zijn voorzien van gelaserd logo als teken van kwaliteit.

UNS-75P

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
75cm
Diepte:
45cm
Hoogte:
45cm
Inhoud:
150 L
Glasdikte:
8 mm
Toebehoren:
Inclusief onderlegger
Bijzonderheden:
45 graden verlijmd
Materiaal:
Extra Clear Glass
Uitvoering:
Normaal