Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
UNS Aquarium 75S (75x45x30cm)
UNS Aquarium 75S (75x45x30cm)

UNS Aquarium 75S (75x45x30cm)

€ 299,90
Inclusief belasting
Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Afmeting: 75x45x30cm Glasdikte: 8mm
Aantal
2-4 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

UNS Aquarium 75S (75x45x30cm)

Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Met frisse en innovatieve dimensies die iedere aquascaper aanspreken. Genoeg ruimte om te spelen met perspectief en dieptewerkingen, gebaseerd op de gouden ratio. Groot of klein, de aquascape zal tot leven komen in het aquarium met een ongeëvenaarde panoramische weergave van iemands creatie.

Shallow Rimless Aquarium

Een shallow aquarium biedt een laag panoramisch uitzicht en vereist enkele creatieve aquascaping-ideeën omdat ze geen gebruikelijke hoogte hebben. Ze maken dit goed met de hoeveelheid beschikbare diepte. De geringe hoogte is ideaal voor het houden van waterplanten en deze boven het water uit te laten groeien. Laat ook stukken hout uit het water steken om een originele vijverstijl te creëren. Het grote bodemoppervlak is ideaal voor bodembewoners, zoals Corydoras soorten. Schoon en strak, de levendige kleuren van de natuurlijke wereld binnenin komen tot leven. Hoe klein of groot ook, deze lage aquariums zijn de perfecte manier om een uniek natuuraquarium in uw ruimte te beleven.

UNS vervaardigt ieder aquarium uit helder glas. Door een lager ijzer gehalte en 91% diamant glas is er geen verkleuring. De hoeken zijn in 45° gesneden. Dit resulteert in een groter lijmoppervlak en dus een stevigere verbinding. Daarnaast ziet het er strak en modern uit. Alle UNS aquaria zijn voorzien van gelaserd logo als teken van kwaliteit.

UNS-75S

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
75cm
Diepte:
45cm
Hoogte:
30cm
Inhoud:
100 L
Glasdikte:
8 mm
Toebehoren:
Inclusief onderlegger
Bijzonderheden:
45 graden verlijmd
Materiaal:
Extra Clear Glass
Uitvoering:
Shallow