• Nieuw
UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm)
UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm) UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm) UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm) UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm) UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm) UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm) UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm) UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm)

UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm)

€ 449,90
Inclusief belasting
Een meeslepende ervaring. Water stroomt naar het land – Verken een overgangs-ecosysteem dat land- en waterelementen integreert. Creëer een interactief display met de geheel nieuwe Ultum Nature Systems Foresta Paludarium-lijn.
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

UNS Foresta Paludarium 60E (60x36x45cm/6mm)

Ultum Nature Systems Foresta is een geïntegreerd paludariumsysteem uitgerust met ingebouwde filtratie en een trapsgewijze watervalwand. De meegeleverde Ultum Nature Systems Atomizer voegt een verkoelend misteffect toe. Dit is ideaal is voor het verzorgen van water- en terrariumplanten die een hoge luchtvochtigheid of tropische omstandigheden nodig hebben om te gedijen.

Ingebouwd cascadefilter
Driedelige kamer met verneveling en waterval. Beschikt over ingebouwde filtratie, waardoor er geen extra externe apparatuur nodig is. De geïntegreerde driekamer is voorzien van een USB-aangedreven pomp, Ultum Nature Systems Atomizer en grove aquariumsponzen. Alle drie de kamers werken samen om te zorgen voor filtratie, verneveling en een watervaleffect, wat resulteert in een soepele werking en een prachtige tropische omgeving.

Hybride ecosysteem
Een meeslepende ervaring. Water stroomt naar het land – Verken een overgangs-ecosysteem dat land- en waterelementen integreert. Creëer een interactief display met de geheel nieuwe Ultum Nature Systems Foresta Paludarium-lijn.

Systeeminhoud
Uitpakken en gaan. Elk Foresta Integrated Paludarium bevat alle benodigde accessoires om aan de slag te gaan. Het systeem is gebruiksvriendelijk en ontworpen om naadloos samen te werken, waardoor u vanaf het begin een interactief display kunt creëren.

- Atomizer mist maker set
- Atomizer standaard
- Foresta Pomp
- Uitstroombuis
- Bio Spons
- Glazen deksel
- Foresta matten
- Foresta Line

Foresta Pomp
Waterval met USB-voeding. Een kleine en krachtige waterpomp is verantwoordelijk voor de essentiële waterstroom door elke kamer en naar het vernevelingsapparaat dat het watervaleffect creëert. De pomp is een volledig onderdompelbare hoogwaardige eenheid die niet droog mag lopen. Koppel het apparaat los tijdens aquariumonderhoud en voordat u aanpassingen aan de stroom doorvoert.

Forest Mat
Water- en terrestrische plantenpads. Foresta Mats bieden een kwaliteitsbasis voor water- en terrestrische planten. Het oppervlak houdt de ideale hoeveelheid water vast om de aangehechte soorten te ondersteunen, terwijl het doorlaatbaar blijft voor de essentiële luchtstroom. Deze passen perfect bij het Ultum Nature Systems Integrated Paludarium, waardoor de gebruiker een prachtige levende plantenmuur kan creëren.

Foresta Line
Plant draad. Foresta Line is een synthetisch draad dat perfect is voor het bevestigen van planten aan verhard materiaal of gewenste oppervlakken. Het is extreem duurzaam, zal na verloop van tijd niet verslechteren en wordt geleverd in een groene kleur die naadloos past bij een verscheidenheid aan water- en landplantensoorten.

UNS-3131

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
60cm
Diepte:
36cm
Hoogte:
45cm
Glasdikte:
6 mm
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.

Video