Dr.Bassleer Biofish Food garlic M - 60 gram
Dr.Bassleer Biofish Food garlic M - 60 gram

Dr.Bassleer Biofish Food garlic

€ 5,60
€ 9,33 / 100g
Inclusief belasting
v.a. € 5,60

Dr. Bassleer Biofish Food garlic is uitstekend visvoer met de toevoeging van zuiver knoflook (als fijne poeder bijgemengd na de productie van de korrel met behoud van zijn kwaliteit). Knoflook heeft een zuiverende werking; is actief tegen bacteriële infecties en heeft een remmende werking op parasitaire infecties.

Verkrijgbaar in 60 gram en 150 gram
Korrelmaat: M, voor vis van 1-6 cm.

Inhoud
korrelgrootte
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Dr.Bassleer Biofish Food garlic

Dr. Bassleer Biofish Food garlic is uitstekend visvoer met de toevoeging van zuiver knoflook (als fijne poeder bijgemengd na de productie van de korrel met behoud van zijn kwaliteit).

Knoflook heeft een zuiverende werking; is actief tegen bacteriële infecties en heeft een remmende werking op parasitaire infecties. Knoflook zit vol met sporenelementen en enzymen die helpen om uw vissen gezond te houden. Vooral levendbarenden, cichliden, garnalen, kreeften, wildvang tetra's en wildvang meervallen zullen de positieve effecten ondervinden van weerstandsverhogende voer.

Zoals onderzoek aantoont = helpt knoflook ook om Spironucleus (ex-Hexamita) -infectie te bestrijden in combinatie met Metronidazole of Hexamor. Voor de zgn. gatenziekte raden wij aan om Dr. Bassleer Biofish Food LAPACHO te nemen (bevat ook look, maar nog extra lapachol en chlorella algen) voor sneller herstel! (zeker bij Cichliden!)

De korrels van dit visvoer drijven kort op het wateroppervlak en zakken langzaam naar de bodem. Dit geeft alle vissen in het aquarium de kans om het voer te pakken te krijgen. Korrelgrootte M is ideaal voor vissen van 1-6cm. Voer nooit te veel, maar altijd in kleine porties en niet vaker dan 2x per dag.

Dr.Bassleer Biofish Food garlic eigenschappen

Ingrediënten: Vis en visbijproducten, schaaldieren, granen, plantaardige bijproducten, gist, mineralen, knoflook (2%).
Additieven: Voedingssupplementen per kg: Vitamine A 7500 IE, vitamine C 1.000 mg, vitamine D3 800 IE, vitamine E 400 mg, Astaxanthine 5 mg | Spoorelementen per kg: Zinksulfaatmonohydraat 110 mg, Manganesesulfaatmonohydraat 16 mg, Coppersulfate pentahydraat 2 mg, Iodaatcalcium 1,2 mg | Antioxidanten | Zoötechnische toevoegingsmiddelen per kg: Probiotische Pediococcus acidilactici 3.000 CFU / mg. Gegarandeerd zonder kunstmatige kleuren.
Analyse: Ruw eiwit 54%, ruwe oliën en vetten 16%, ruwe as 10%, ruwe celstof 6%.
Korrelmaat: M, voor vis van 1-6 cm.

DrB-003816

Datasheet

Product soort:
Visvoer
Productnaam:
Biofish Food garlic
Inhoud:
60 gr of 150 gr
Uitvoering:
Granulaat
Specifiek voor:
Gezondheid verhogend

Specifieke referenties

ean13
4005258003816

Download

Bassleer visvoer en gezondheid

Brochure (PDF)

Download (874.63KB)

Bassleer assortiment

Flyer (PDF)

Download (779.86KB)