Stel hier uw vraag

Nieuw EHEIM Flakes visvoer Bekijk groter

EHEIM Flakes

Eheim voer is ideaal voor vissen en water. Natuurlijke ingrediënten, geen schadelijke bestanddelen, uitermate verteerbaar, minder water vervuiling en geen vertroebeling. Vissen zullen er dol op zijn.

Inhoud: 275 ml

EH-4901110

EHEIM

Meer details

€ 7,75

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal

  EHEIM Flakes vlokkenvoer

  Eheim voer is ideaal voor vissen en water. Natuurlijke ingrediënten, geen schadelijke bestanddelen, uitermate verteerbaar, minder water vervuiling en geen vertroebeling. Vissen zullen er dol op zijn.

  Met EHEIM visvoer kunnen aquariumvissen optimaal worden gevoerd om ze gelukkig te maken met minder watervervuiling. Dit visvoer is professioneel uitgedacht. Hoofdzakelijk bestaat het uit natuurlijke en verse ingrediënten. Aanwezig zijn eiwitten, vetten, onverzadigde verzuren, vitamininen en sporenelementen in de juiste verhoudingen. Belangrijk is dat de aanwezigheid met niet-verteerbare materialen (ruwe vezels en ruwe as) echt minimaal is. Dit betekent dat het voer gemakkelijker te verteren is. Er zal dus minder vissenpoep in het water terecht komen, doordat er stoffen over blijven. Vervuiling of vertroebeling wordt hiermee voorkomen. Dankzij de natuurlijke bindeigenschappen van de materialen behoudt het voer zijn vorm en blijft het water helder. EHEIM visvoer is smakelijk, uw vissen zullen er dol op zijn en u waarschijnlijk ook.

  Visvoer voor tropische vissen

  Smakelijk en voedzaam voer voor tropische vissen. Dit voer bevat alles wat allesetende vissen in het aquarium nodig zijn: eseentiële voedingsstoffen, eiwitten, vetten, onverzadigde vetzuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen. De superieure kwaliteit van de ingrediënten staan garant voor een smakelijk en gezond dieet. De vlokken zwellen op in het water en zinken dan langzaam naar de bodem. Vissen in alle waterlagen kunnen eten de vormhoudende vlokken.

  Inhoud: 275ml

  Artikel nummer:4901110
  Product type:Visvoer
  Fabrikant:EHEIM
  Type:EHEIM flakes
  Inhoud:275 ml