Stel hier uw vraag

ADA Power Sand Basic S Bekijk groter

Power Sand Basic S

Power Sand Basic is de opvolger van Power Sand en combineert poreus materiaal met organische voedingsstoffen en anorganische voedingsstoffen die vertraagd worden afgegeven. Als extra zijn er Bacter100 en Clear Super aan toegevoegd waardoor micro-organismen zich snel in het substraat zullen ontwikkelen.

Korrelgrootte: Small
Inhoud: 1 of 2 Liter


ADA

Meer details

€ 14,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal

  ADA Power Sand Basic S

  Power Sand Basic is de opvolger van Power Sand en combineert poreus materiaal met organische voedingsstoffen en anorganische voedingsstoffen die vertraagd worden afgegeven. Als extra zijn er Bacter100 en Clear Super aan toegevoegd waardoor micro-organismen zich snel in het substraat zullen ontwikkelen. In de aquariumbodem leven veel meer bacteriën en micro-organismen dan in een aquarium filter. De aanwezigheid van bacteriën en micro-organismen zorgen er voor dat planten veel effeciënter hun voeding op kunnen nemen.

  ADA Power Sand basic S wordt toegepast als onderste bodemlaag in het aquarium substraat. Het Power Sand bestaat uit grove korrels van poreus, vulkanisch gesteente. Dit biedt een ideale aanhechtingsplek voor bacteriën en micro-organismen. Deze poreuze korrels bevatten organische voedingsstoffen en mineralen om aquariumplanten te voorzien van voedingsstoffen. Hierdoor functioneer het als voedingsbodem waar de wortels van aquariumplanten zich perfect ontwikkelen. Een ander belangrijk voordeel is de open ruimte tussen de korrels. Hierdoor kan aquariumwater in de onderste bodemlaag blijven circuleren. De aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof wordt hiermee geoptimaliseerd. In combinatie met de poreuze structuur draagt bij aan optimale condities in de aquarium bodem voor de ontwikkeling van goede bacteriën.

  Aan Power Sand Basic S zijn ook ADA Bacter100 en ADA Clear Super toegevoegd voor een snelle toename van micro-organismen in het substraat.

  Met ADA Power Sand blijft zelfs na een lange periode het biologisch evenwicht in topconditie en hoeft u niet bang te zijn voor voedingstekort in de bodem!

  Enkele voordelen van het gebruik van ADA Power Sand:

  - Voorkomt dat het substraat snel uitgeput raakt
  - Voedingsbodem voor aquariumplanten die voeding uit de bodem opnemen (Cryptocoryne en Echinodorus)
  - Poreuze structuur ter bevordering van kolonisatie door bacteriën en micro-organismen.
  - Grove korrels ter bevordering van watercirculatie in de onderste bodemlaag
  - Maximaal biologisch evenwicht, ook voor de langere termijn

   

  ADA Power Sand Basic S eigenschappen

  Artikel nr.Product
  Inhoud
  Voor aquarium inhoud
  104-014Power Sand Basic S (1L)1 Liter< 45 cm
  104-015Power Sand Basic S (2L)2 Liter45-80cm

   

  Bekijk ook de artikelen:

  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Bodemsubstraat
  Fabrikant:ADA (Aqua Design Amano)
  Type:Power Sand Basic S
  Inhoud:1 of 2 L
  KorrelgrootteSmall
  Bijzonderheden:Met ADA Bacter 100 en ADA Clear Super

Accessoires