Stel hier uw vraag

In prijs verlaagd! Plant Glass Cylinder 2010 Bekijk groter

Plant Glass Cylinder 2010

De Plant Glass Cylinder 2010 heeft een brede opening waardoor het gemakkelijk is om in te richten en onderhoud te plegen. In dit type Plant Glass kan uitstekend worden gevarieerd met verschillende hoogtes van emerse aquariumplanten en bijvoorbeeld accessoires in de vorm van hardscape.

 

Afmeting: Ø20cm × H10cm


DO-140-801

Do!aqua

Meer details

€ 19,46

-15%

normaal € 22,90

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal

  Plant Glass Cylinder 2010

  De Plant Glass Cylinder 2010 heeft een brede opening waardoor het gemakkelijk is om in te richten en onderhoud te plegen. In dit type Plant Glass kan uitstekend worden gevarieerd met verschillende hoogtes van aquariumplanten en accessoires in de vorm van hardscape.

   

  De meeste van de aquariumplanten die verkrijgbaar zijn, worden boven water gekweekt. Dit is omdat de aquariumplanten zo geen kans op alg hebben, sneller groeien en makkelijker zijn te verzorgen. De aquariumplanten hebben dan hun emerse groeiwijze en zijn in deze vorm vaak ook bijzonder decoratief. Het verzorgen van aquariumplanten / moerasplanten in een glazen vaas of schaal brengt een geheel nieuwe dimensie aan het beleven van natuur.

  Voor gevorderde aquarium liefhebbers schept het nieuwe uitdagingen en is het een leuke uitbreiding op het "al bekende". Door het bestuderen van de aquariumplanten zal ongetwijfeld meer inzicht in de groei en ontwikkeling van aquariumplanten worden verkregen.

  Voor de beginner is "Wabi-kusa" ideaal, om verschillende redenen. Doordat de kosten relatief laag zijn, is het een ideale manier om in contact te raken met het verzorgen van aquariumplanten. De kans op alg is minimaal en de impact die een mooi Plant Glass in het interieur heeft is maximaal. Zeker als u er voor zorgt dat er een mooie lamp boven staat, zal het effect in de ruimte nog groter zijn.

  Door het kleine formaat van de Do!aqua Plant Glasses staan ze mooi op de salontafel, kantoor, werkruimte, vensterbank of bureau.

   

  Do!aqua Plant Glass Cylinder 2010
  Afmeting: Ø20cm × H10cm

   

  Do!aqua Plant Glasses worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen er kleine onvolkomenheden in het glas aanwezig zijn en de dikte van het glas variëren.

  Artikel nummer:140-801
  Product type:Plant Glass
  Fabrikant:Do!aqua (ADA)
  Lengte:-
  Diepte:-
  Hoogte:20 cm
  Diameter:10 cm
  Materiaal:Glas

Accessoires