Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
biOrb Air 60 white
biOrb Air 60 white biOrb Air 60 white biOrb Air 60 white biOrb Air 60 Grey

biOrb Air 60

€ 449,95
Inclusief belasting

De biOrob AIR 60 is hét moderne terrarium-vivarium. Innovatief en volledig geautomatiseerd voor het houden van orchideeën, gifkikkers, mossen of vleesetende planten. BiOrb AIR creëert de ideale omstandigheden waardoor op ongecompliceerde wijze een terrarium in stand te houden is. BiOrb AIR is een echte eyecatcher die een magische doorkijk naar een andere wereld lijkt.

Kleur
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

biOrb AIR60

De biOrob AIR 60 is hét moderne terrarium-vivarium. Innovatief en volledig geautomatiseerd voor het houden van orchideeën, gifkikkers, mossen of vleesetende planten. BiOrb AIR creëert de ideale omstandigheden waardoor op ongecompliceerde wijze een terrarium in stand te houden is. Luchtvochtigheid, verlichting en ventilatie komen overeen met de omstandigheden in een tropisch regenwoud.

BiOrb AIR is een echte eyecatcher. Elegant en stijlvol, passend in ieder interieur. In 360 graden is het terrarium van alle kanten te bewonderen. Een magische aanblik die een doorkijk naar een andere wereld lijkt.

Aan alles is gedacht. De verlichting simuleert een 24 uurs cyclus met zonsopkomst en -ondergang met geïntegreerd maanlicht. Bevloeiing, luchtvochtigheid en ventilatie wordt volkomen automatisch geregeld. Gemaakt van helder acryl en heeft een inhoud van 60 Liter. Dat biedt genoeg ruimte voor ontelbare decoratiemogelijkheden. Dankzij de verlichting kan de biOrb AIR ook in een donkere hoek in de huiskamer worden geplaatst, want hij is niet afhankelijk van zonlicht. Uitgevoerd in wit of grijs zal hij een bijzondere plek in de ruimte invullen!

biOrb AIR 60 inrichten

BiOrb AIR wordt compleet geleverd inclusief kokosvezelcompost. Deze vezels zijn een ideaal groeimedium voor plantenwortels. Plaats de kokosvezels bovenop de capilaire mat. Deze speciale mat trekt water omhoog naar de compost vanuit een klein waterreservoir in de bodem. Door de capilaire werking wordt voorkomen dat de plantenwortels gaan rotten. Breng bovenop de kokosvezels de planten aan en laat het geheel groeien!

Bekijk onderstaande video voor de installatie.

biOrb AIR 60 wordt geleverd inclusief

- Terrarium en basisplaat
- Verlichting en nevelmachine
- HumidiMist 2x
- Lucht filter cartridge
- Kokosvezelcompost
- Capilaire mat
- Transformer
- Waterniveau indicator

biOrb AIR 60 eigenschappen

Hoogte: 62cm
Breedte: 52cm
Diepte: 51cm
Inhoud: 60 Liter
Gewicht: 9KG
Stroomverbruik: 5,6 Watt
Verlichting: LED 4,2 Watt (726 Lumen)

ORB-46147

Datasheet

Productnaam:
biOrb AIR 60
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
Biorb
Hoogte:
578 mm
Gewicht:
8,8 kg
Diameter:
512 mm
Inhoud:
60 L
Lichtopbrengst:
726 Lumen
Bijzonderheden:
Automatische luchtvochtigheid en ventilatie
Kleur:
Wit of Grijs

Specifieke referenties

ean13
822728005897

Download

biOrb AIR 60

gebruiksaanwijzing(PDF)

Download (3.82MB)

Video