Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
DOOA System TERRA 30
DOOA System TERRA 30

DOOA System TERRA 30

€ 349,90
Inclusief belasting
System Terra 30 combineert het aquarium met een terrarium. Voorzien van het Waterval systeem en Wabi-Kusa mat dat DOOA kenmerkt. Een nieuwe stijl voor een nieuwe beleving aan aquariumplanten.
Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
 Reviews
 (5/5)  - 2 Beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

DOOA System Terra 30

System Terra 30 combineert het aquarium met een terrarium. Voorzien van het Waterval systeem en Wabi-Kusa mat dat DOOA kenmerkt. Een nieuwe stijl voor een nieuwe beleving aan aquariumplanten.

Het systeem is zodanig vormgegeven dat het water bovenlangs door de Wabi-Kusa matten naar beneden sijpelt. Achter de achterwand is een filterruimte aanwezig waar de pomp geplaatst wordt. Het water vloeit van bovenaf gelijkmatig langs de achterwand. Aquariumplanten kunnen met hun wortels constant in een vochtige ondergrond staan en in hun emerse vorm ontwikkelen. In het aquariumgedeelte kunnen kleine vissen worden verzorgd. Het totaalplaatje van dit aquaterrarium zal een echte eyecatcher in de ruimte zijn!

Eigenschappen DOOA System Terra 30

Wordt geleverd inculisief: Wabi-Kusa mat (x6), pomp (3 L/min, USB poort Type-A), pomphouder, Outflow pipe, Stromingsbegrenzer, filterspons (x5)
Inclusief: USB power adapte
Exclusief: Verlichting
Inhoud watervolume: ca. 10 L
Afmeting: 30x30x40 cm (LxDxH)

DOO-151-004

Download

DOOA Terra 30

Gebruiksaanwijzing

Download (64.31KB)
door op  22 Jun 2021 (DOOA System TERRA 30) :
(5/5

Geweldig!

Zo blij met deze aankoop.

Zeer mooi en prachtig om dit te beplanten je kunt er alle kanten me op.
Het is echt een klein stukje jungle voor me, zeker hoe het water langs de planten en het mos naar beneden loopt….

Echt een aanrader!

door op  23 Jan 2021 (DOOA System TERRA 30) :
(5/5

System terra 30 en Twinstar E III

Ik heb lang getwijfeld om de TERRA 30 te bestellen, het is immers een duur stukje speelgoed.
Het is allemaal mooi verpakt en op het eerste zicht ziet er degelijk materiaal uit. Bij het pompje zit er geen adapter bij ( toch niet gevonden) voor de rest alles aanwezig. Het instructieboekje is natuurlijk in het Engels, maar alles is goed gedetailleerd uitgelegd. De installatie is makkelijk en alles steekt snel in elkaar. De mistflow was in het begin maar armtierig maar na een uurtje of 2 had ik toch de indruk dat het al wat beter was. Ik heb nog geen planten aan de wabi kusa mat dus ik kan op dit moment daar nog niks over zeggen. Ik weet nog niet of het zijn geld waard is maar ik ben benieuwd.
De Twinstar E III (EC)is de nieuwste telg van de beroemde Twinstar familie. Je hoort dat alle profs hoog oplopen met deze verlichting dus het kriebelde bij mij om deze verlichting ook eens te proberen. Mooi verpakt en alles was aanwezig, wat me direct opviel was dat de vaste acryl houders vol met krassen stonden, niet 1 of 2 maar 6 a 7 goed zichtbare krassen. toch wel een domper op een top product dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt. eens ik het licht aandeed verschoot ik wel even ... wat een licht zeg. Ik heb er de wifi led control bij gekocht en op 100% is heel mijn huiskamer verlicht. Dit is echt erg fel, maar blijkbaar zouden de plantjes dit zalig vinden. Afwachten dus. De wifi led control is vrij makkelijk in te stellen. Na het doorlopen van enkele stappen is heel u huiskamer verlicht. Je hebt twee standen namelijk aan/af en met een (sunset/sunrise) timer die van 0 tot 100 minuten gaat. Al bij al ben ik tevreden over alles buiten de krassen op de acryl houders, dit is storend. Op dit moment geef ik 5* voor de terra 30 en 4* voor de twinstar door de krassen. Dit vind ik onaanvaardbaar voor een top product.

Eerder samen gekocht met