facebookbutton
DOOA Terra Base Bekijk groter
DOOA Terra Base
Sleep afbeelding om te draaien

DOOA Terra Base

DOOA Terra Base is een uniek product om kleine orchideeën, varens en mos te laten groeien op een manier die vergelijkbaar is met natuurlijke omstandigheden. Hierbij valt te denken aan begroeide, omgevallen bomen in het regenwoud.


DOOA

Meer details

€ 27,90

direct leverbaar

Klant beoordelingen

(5/5)
3 Beoordeling(en) - 3 review(s)
Bekijk verspreiding

  DOOA Terra Base

  DOOA Terra Base is een uniek product om kleine orchideeën, varens en mos te laten groeien op een manier die vergelijkbaar is met natuurlijke omstandigheden. Hierbij valt te denken aan begroeide, omgevallen bomen in het regenwoud. Uniek aan deze cilinder van gebakken klei is dat het water langzaam doorgelaten wordt. Aan de buitenzijde ontstaat zo een vochtig klimaat dat een ideale ondergond biedt voor mossoorten en epiphytische planten. Aan de binnenzijde kan het water eenvoudig worden bijgevuld.

  DOOA Terra Base gebruiksaanwijzing

  Laat de cilinder vooraf inweken in een emmer water. Breng een dunne laag met mos aan (bijvoorbeeld Taxiphyllum barbieri) en bind het vast met Terra Line. Breng vervolgens de epiphytische planten aan met Terra line en plaats de Terra Base in een aquarium zoals Neo Glass Air. Vul hem vervolgens met water en geniet van uw creatie!

  DOOA Terra Base is verkrijgbaar in 3 formaten

  S: ⌀10 x 16 cm (te combineren met Neo Glass Air 20x20x30)
  M: ⌀10 x 23 cm (te combineren met Neo Glass Air 20x20x35)
  L: ⌀11,6 x 28 cm (te combineren met Neo Glass Air 30x30x45)

  Artikel nummer:meerdere opties
  Fabrikant:DOOA
  Type:DOOA Terra Base
 
 
 

Reviews

door op 06 Apr 2021 (DOOA Terra Base) :
(5/5

Fijn product

Ik had maat M voor in een bestaande glazen stolp. De terra base heeft een wat ruw oppervlak zodat mossen etc. een goede hechting/grip hebben. Het materiaal is poreus zonder dat het water eruit loopt. Zo kan ik mijn opgebonden orchideeën, bromelia's, mossen en varens een beter huis bieden met minder onderhoud. Ze groeien ook beter dan dat ik alleen maar vernevel.

door op 04 Apr 2021 (DOOA Terra Base) :
(5/5

Sean Phelan

Good product. Well packaged:)

door op 08 May 2020 (DOOA Terra Base) :
(5/5

Top product

Mijn eerste ervaring met de terrabase (s) is goed bevallen, je kan er creatief mee omgaan en diverse planten en mossen opbinden. Verzending was netjes en snel!

Accessoires