facebookbutton

  Stel hier uw vraag

Nieuw
DOOA Terra Base M Bekijk groter
DOOA Terra Base M

DOOA Terra Base M

DOOA Terra Base is een uniek product om kleine orchideeën, varens en mos te laten groeien op een manier die vergelijkbaar is met natuurlijke omstandigheden. Hierbij valt te denken aan begroeide, omgevallen bomen in het regenwoud.


DOO-152-601

DOOA

Meer details

€ 29,90

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal

Must-have accessoires

  DOOA Terra Base M

  DOOA Terra Base is een uniek product om kleine orchideeën, varens en mos te laten groeien op een manier die vergelijkbaar is met natuurlijke omstandigheden. Hierbij valt te denken aan begroeide, omgevallen bomen in het regenwoud. Uniek aan deze cilinder van gebakken klei is dat het water langzaam doorgelaten wordt. Aan de buitenzijde ontstaat zo een vochtig klimaat dat een ideale ondergond biedt voor mossoorten en epiphytische planten. Aan de binnenzijde kan het water eenvoudig worden bijgevuld.

  DOOA Terra Base M gebruiksaanwijzing

  Laat de cilinder vooraf inweken in een emmer water. Breng een dunne laag met mos aan (bijvoorbeeld Taxiphyllum barbieri) en bind het vast met Moss Cotton. Breng vervolgens de epiphytische planten aan met Riccia line en plaats de Terra Base in een aquarium zoals Neo Glass Air. Vul hem vervolgens met water en geniet van uw creatie!

  Afmeting: 100x100x240 (LxBxH)

  Artikel nummer:154-101
  Fabrikant:DOOA
  Type:DOOA Terra Base M
  Hoogte:23 cm
  Diameter:10 cm
 
 
 

Accessoires