Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
DOOA Terra Base
Sleep en draai
360 DOOA Terra Base S DOOA Terra Base M DOOA Terra Base L DOOA Terra Base DOOA Terra Base DOOA Terra Base DOOA Terra Base

DOOA Terra Base

€ 27,90
Inclusief belasting

DOOA Terra Base is een uniek product om kleine orchideeën, varens en mos te laten groeien op een manier die vergelijkbaar is met natuurlijke omstandigheden. Hierbij valt te denken aan begroeide, omgevallen bomen in het regenwoud.

Maat
Aantal
direct leverbaar

 Reviews
 (5/5)  - 4 Beoordeling(en) - 4 review(s)
Bekijk verspreiding

DOOA Terra Base

DOOA Terra Base is een uniek product om kleine orchideeën, varens en mos te laten groeien op een manier die vergelijkbaar is met natuurlijke omstandigheden. Hierbij valt te denken aan begroeide, omgevallen bomen in het regenwoud. Uniek aan deze cilinder van gebakken klei is dat het water langzaam doorgelaten wordt. Aan de buitenzijde ontstaat zo een vochtig klimaat dat een ideale ondergond biedt voor mossoorten en epiphytische planten. Aan de binnenzijde kan het water eenvoudig worden bijgevuld.

DOOA Terra Base gebruiksaanwijzing

Laat de cilinder vooraf inweken in een emmer water. Breng een dunne laag met mos aan (bijvoorbeeld Taxiphyllum barbieri) en bind het vast met Terra Line. Breng vervolgens de epiphytische planten aan met Terra line en plaats de Terra Base in een aquarium zoals Neo Glass Air. Vul hem vervolgens met water en geniet van uw creatie!

DOOA Terra Base is verkrijgbaar in 3 formaten

S: ⌀10 x 16 cm (te combineren met Neo Glass Air 20x20x30)
M: ⌀10 x 23 cm (te combineren met Neo Glass Air 20x20x35)
L: ⌀11,6 x 28 cm (te combineren met Neo Glass Air 30x30x45)

DOO-152-600

Datasheet

Fabrikant:
DOOA
Type:
DOOA Terra Base
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
4537934526000
door op  19 Jun 2021 (DOOA Terra Base) :
(5/5

Mooi product..

Zeer tevreden met deze aankoop erg leuk om te doen!

Benieuwd hoe het veder zal gaan groeien.

door op  06 Apr 2021 (DOOA Terra Base) :
(5/5

Fijn product

Ik had maat M voor in een bestaande glazen stolp. De terra base heeft een wat ruw oppervlak zodat mossen etc. een goede hechting/grip hebben. Het materiaal is poreus zonder dat het water eruit loopt. Zo kan ik mijn opgebonden orchideeën, bromelia's, mossen en varens een beter huis bieden met minder onderhoud. Ze groeien ook beter dan dat ik alleen maar vernevel.

door op  04 Apr 2021 (DOOA Terra Base) :
(5/5

Sean Phelan

Good product. Well packaged:)

door op  08 May 2020 (DOOA Terra Base) :
(5/5

Top product

Mijn eerste ervaring met de terrabase (s) is goed bevallen, je kan er creatief mee omgaan en diverse planten en mossen opbinden. Verzending was netjes en snel!

Video