Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
ADA Chlor-Off
ADA Chlor-Off

ADA Chlor-Off

€ 9,90
€ 49,50 / l
Inclusief belasting
v.a. € 9,90

Chloor in het aquarium kan de slijmlaag van de vissen aantasten en doodt nuttige bacteriën. ADA Chlor-Off neutraliseert het vrije chloor in leidingwater. Het verversen van het aquariumwater met leidingwater kan nu zonder enig risico.

Inhoud: 200 of 5000 ml

Inhoud
Aantal
direct leverbaar

(4,7/5) uit 3 totale beoordelingen
Lees de recensies

ADA Chlor-Off

Chloor in het aquarium kan de slijmlaag van de vissen aantasten en doodt nuttige bacteriën. ADA Chlor-Off neutraliseert het vrije chloor in leidingwater. Maak het leidingwater veilig door dit product toe te voegen.

Achtergrondinformatie over Chloor in het leidingwater:
Gelukkig hebben we in Nederland over het algemeen erg goed aquariumwater. Volgens de informatie op internet zit in 80% van het leidingwater van Nederland geen Chloor. In sommige gevallen wordt het toegevoegd als desinfectiemiddel bij een leidingsbreuk oid. Sommige water bedrijven voegen Chloor toe bij het zuiveren van oppervlaktewater en soms is het in het water te proeven. In België is men er meer aan gewend dat het water naar Chloor smaakt. Kijk eens op de website van bijvoorbeeld Vitens naar hoeveel Chloride er in uw water zit. In Zutphen is dat bijvoorbeeld gemiddeld 89 mg/L.


Inhoud: 200 ml of 5000 ml


ADA Chlor-Off verwijdert Chloor uit het leidingwater, waardoor vissen en microleven geen enkel risico lopen bij het verversen met leidingwater !
ADA-103-051

Datasheet

Product soort:
Veilig water
Waterkwaliteit
Productnaam:
Chlor-Off
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Inhoud:
200 of 5000 ml

Specifieke referenties

ean13
4537934030514

Download

ADA Liquid Fertizlizers

Brochure (PDF)

Download (2.23MB)

ADA Clear Water

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (3.1MB)