Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Seachem Prime 100ml
Seachem Prime 100ml

Seachem Prime

€ 9,99
€ 99,90 / l
Inclusief belasting
Seachem Prime is een complete, geconcentreerde conditioner voor zoet- en zoutwater. Het verwijdert Chloor en chlooramine. Het ontgift ammonia, nitriet en nitraat. Vijf keer meer geconcentreerd dan concurrerende producten.

Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

 Reviews
 (4,9/5)  - 8 Beoordeling(en) - 8 review(s)
Bekijk verspreiding

Seachem Prime

Seachem Prime is een complete, geconcentreerde conditioner voor zoet- en zoutwater. Het verwijdert Chloor en chlooramine. Het ontgift ammonia, nitriet en nitraat. Vijf keer meer geconcentreerd dan concurrerende producten.

Vrijwel alle aquariummerken produceren een product dat Chloor verwijderd. Geen van deze kan echter de kwaliteit, concentratie of effectiviteit halen zoals Seachem's vlaggenschip product: Prime. Prime heeft geen invloed op de pH. Voor zeewater heeft het als extra bonus dat het de skimmers niet over-activeert.

Seachem Prime kan worden gebruikt tijdens het indraaien van het aquarium om ammonia en nitriet te reduceren. Het bevat een bindmiddel dat ammonia, nitriet en nitraat ontgift, waardoor het biofilter dit efficiënter kan verwijderen. Zware metalen die in kraanwater aanwezig zijn worden eveneens onschadelijk gemaakt. Gebruik dit product bij de opstart of bij het verversen van aquariumwater.

Seachem Prime doseeradvies

Gebruik 1 dop (5ml) per 200 Liter nieuw water. Voor kleinere hoeveelheden, gebruik 1 wenteling van de dop-draad als ca. 1ml. Het kan direct aan het aquarium worden toegevoegd, maar het heeft de voorkeur om eerst aan het nieuwe water toe te voegen. Een zwavelgeur is normaal. Bij uitzonderlijk hoge concentraties chloramine kan een dubbele dosis veilig worden toegediend. Om Nitriet onschadelijk te maken bij een noodsituatie kan 5x de normale dosis worden gebruikt. Bij een watertemperatuur van > 30°C en lage concentraties Chloor en ammonia kan een halve dosis volstaan.

Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml

SEA-4435

Datasheet

Product type:
Waterkwaliteit
Productnaam:
Prime
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
Seachem
Inhoud:
100, 250 of 500ml

Specifieke referenties

ean13
000116043502
door op  22 Apr 2022 (Seachem Prime) :
(5/5

Na verwachting

Doet wat het moet doen, onveilig kraanwater. Veilig en vis vriendelijk maken. Ook veel inhoud dus je kan lekker lang mee!

door op  02 Jan 2022 (Seachem Prime) :
(5/5

Seachem prime

Bij nader inzien had ik beter 250 ml moeten bestellen ipv 100ml scheelt financieel veel €euro’s
Het product werkt zeer goed kan het iedereen aanbevelen

Bedankt Azaqua voor de snelle service binnen 24 uur in huis

door op  30 Aug 2021 (Seachem Prime) :
(4/5

Veiliger!

Tot nu toe gebruikte ik direct kraanwater, maar met prime is het toch veiliger om alle chloor te deactiveren.

Ik heb nu vo2 bazooka (diffuser) en die moet ook elke maand ongeveer in een chloor badje. Met prime weet ik dat het veilig is om het na het neutraliseren van de chloor, de co2 bazooka weer in mijn aquarium te doen.

Werkt tot nu toe top!

door op  11 May 2021 (Seachem Prime) :
(5/5

Top

Top product. Werkt goed.

door op  06 Feb 2021 (Seachem Prime) :
(5/5

Goed product

Na het schoonmaken met chloir van bv hout (tegen slakken) even weken met een ollossing van dit produkt en het is weer veilig te gebruiken