Prodibio Bacter Kit Soil 6 ampullen
Prodibio Bacter Kit Soil 6 ampullen

Prodibio Bacter Kit Soil

€ 12,65
€ 2,11 / Pcs.
Inclusief belasting
v.a. € 12,65
Prodibio Bacter Kit Soil combineert 2 producten. Product 1 zorgt er voor dat de juiste bacteriën in het soil terecht komen. Product 2 zijn speciale voedingsstoffen die er voor zorgen dat deze bacteriën zich snel huisvesten en vermeerderen. Hiermee wordt een optimale biologische filtratie op gang gebracht in het soil.

Verkrijgbaar in: 6, 12 of 30 ampullen
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

4 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Prodibio Bacter Kit Soil

Een soil bodem wordt wel een actieve bodem genoemd. Deze draagt namelijk actief bij aan een beter klimaat voor aquariumplanten en beter biologisch evenwicht. Bacteriën zijn hierbij van essentieel belang.

Prodibio Bacter Kit Soil combineert 2 producten. Product 1 zorgt er voor dat de juiste bacteriën in het soil terecht komen. Product 2 zijn speciale voedingsstoffen die er voor zorgen dat deze bacteriën zich snel huisvesten en vermeerderen. Hiermee wordt een optimale biologische filtratie op gang gebracht in het soil. Voor een nog beter effect voor het biologisch evenwicht kan ook Prodibio Start Up worden gebruikt, zodat ook het filter snel wordt opgestart.

Wanneer zou de Bacter Kit Soil moeten worden gebruikt?

Het is aan te raden om Bacter Kit Soil te gebruiken met de inrichting van ieder nieuw aquarium met aqua soil. Hiermee wordt de biologische filtratie op gang gebracht.

Hoe moet Bacter Kit Soil worden gebruikt?

Gebruik 6 ampullen voor een 60L aquarium. (12 voor 120 Liter en 30 voor 300L). Breng een laagje water aan in het aquarium. Voeg hier de ampullen aan toe. Brengt hier het aquarium soil over aan. De onderste laag soil is zo voorzien van miljarden nuttige bacteriën.

Verkrijgbaar in: 6, 12 of 30 ampullen

PDB-BKS6

Datasheet

Product soort:
Bacterie boost
Inhoud:
6, 12 of 30 ampullen

Specifieke referenties

ean13
3594200008685