Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Seachem Stability 100ml
Seachem Stability 100ml

Seachem Stability

€ 7,99
€ 79,90 / l
Inclusief belasting
v.a. € 7,99
Seachem Stability zal het biofilter in het aquarium snel doen ontwikkelen, zowel in zoet- als zeewater. Stability heeft een speciale formule voor het aquarium dat bestaat uit een synergetische mix van aerobische, anaerobische en facultatieve bacteriën. Organische vervuiling, ammoniak, nitriet en nitraat wordt door deze mix afgebroken.

Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

 Reviews
 (4,9/5)  - 7 Beoordeling(en) - 6 review(s)
Bekijk verspreiding

Seachem Stability

Seachem Stability zal het biofilter in het aquarium snel doen ontwikkelen, zowel in zoet- als zeewater. Voorkomt de nummer 1 oorzaak van dode vissen: "nieuw aquarium syndroom". Stability heeft een speciale formule voor het aquarium dat bestaat uit een synergetische mix van aerobische, anaerobische en facultatieve bacteriën. Organische vervuiling, ammoniak, nitriet en nitraat wordt door deze mix afgebroken. Stability is compleet onschadelijk voor alle aquariumbewoners en planten en geeft daarmee geen risico met overdoseren. Ideaal voor het sneller opstarten van het aquarium.

Stability is het resultaat van bijna een decennia aan onderzoek en ontwikkeling en vertegenwoordigd het nieuwste van het nieuwste op gebied van natuurlijk biologisch management.

De bacteriën die gebruikt worden in concurrerende producten zijn vrijwel altijd instabiel. De condities voor de groei en ontwikkeling luisteren erg nauw op gebied van temperatuur, pH, organische belasting etc. Wanneer één van deze parameters niet absoluut in het veilige bereik zijn, zullen de bacterieculturen snel instorten en dood gaan. Stability is niet beperkt op deze manier. De benodigde condities van de groei van Stability's bacterieculturen omvatten een zeer breed bereik. Wanneer andere bacteriën beginnen dood te gaan (meestal door een hogere organische belasting) wordt Stability effectiever.

Seachem Stability gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Zet UV of Ozon apparaten uit. Gebruik 1 dopje (5ml) per 40 L water op de eerste dag van het nieuw ingerichte aquarium. Gebruik vervolgens 1 dopje per 80 L water, dagelijks voor de volgende 7 dagen. Vissen en andere dieren kunnen worden geïntroduceerd op ieder moment, zolang de dosering maar wordt aangehouden voor 7 dagen.
Voor optimale prestaties van het biofilter kan maandelijks 1 dopje per 80 L water worden gebruikt. Of gebruik het na iedere waterwissel of wanneer er nieuwe vissen zijn ingebracht of medicijnen worden toegepast. Het product is 4 jaar houdbaar na productiedatum.

Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml

SEA-4125

Datasheet

Product type:
Waterkwaliteit
Productnaam:
Stability
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
Seachem
Inhoud:
100, 250 en 500 ml

Specifieke referenties

ean13
000116012508

Download

Seachem Stability

Safety Datasheet (PDF)

Download (234.13KB)
door op  17 Aug 2022 (Seachem Stability) :
(5/5

Seachem Stability

Produits efficace contre les nitrites et nitrates. Je recommande

door op  05 Sep 2021 (Seachem Stability) :
(4/5
De klant heeft het product beoordeeld, maar nog geen review geplaatst of de review wordt nog beoordeeld.
door op  11 May 2021 (Seachem Stability) :
(5/5

Top

Goed spul en makkelijk te doseren.

door op  25 Oct 2020 (Seachem Stability) :
(5/5

Uitstekend product.

Ik gebruik dit voor mijn indoor/outdoor overkapte vijver. ik gebruik het nog niet zolang maar ik ben tot nu toe erg tevreden!!

door op  04 May 2020 (Seachem Stability) :
(5/5

Stability

Het helpt bij de opstart fase.