Stel hier uw vraag

ADA Clear Water Bekijk groter

Clear Water

Clear Water voorkomt vertroebeling van het water en alg uitbraken. Clear Water is een toevoeging dat verkleurd en troebel water verhelpt. Daarnaast heeft het ook een effect op het verlagen van het fosfaat in het aquariumwater.

Inhoud: 200 of 5000 ml


ADA

Meer details

€ 12,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(5/5)
1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

  ADA Clear Water

  Clear Water voorkomt vertroebeling van het water en alg uitbraken. Clear Water is een toevoeging dat verkleurd en troebel water verhelpt. Vaak zien we deze verschijnselen bij een nieuw opgezet aquarium. Daarnaast heeft het ook een effect op het verlagen van het fosfaat in het aquariumwater. Algengroei wordt hiermee geremd en de condities voor een gezonde groei van planten wordt verbeterd.

  ADA Clear Water gebruiksaanwijzing

  De aqua conditioner verwijdert fosfaat uit het aquariumwater. Ook troebel water en gele verkleuring verdwijnt dankzij de vlok-vormende eigenschappen. Het water wordt helder, met minder kans op algen. Voeg 1 pomp (1ml) per 10L aquariumwater toe.

  Inhoud: 200 of 5000 ml


  ADA Clear Water verlaagt het fosfaat in het aquarium en maakt het water helder !
  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Waterkwaliteit
  Fabrikant:ADA (Aqua Design Amano)
  Type:Clear Water
  Inhoud:200 of 5000 ml

Reviews

Van op 16 Mar 2018 (Clear Water) :
(5/5

Aangename verassing

Het water in mijn aquarium was verschrikkelijk vertroebeld door de ADA Aquasoil (mijn fout.) Dus ik deed er 20 ml Clear Water bij. Na een half uur waren alle opgeloste deeltjes geflocculeerd en was het water kristal helder.

 Rapporteer