facebookbutton

  Stel hier uw vraag

ADA Green Gain Plus Bekijk groter
ADA Green Gain Plus

Green Gain Plus

Green Gain Plus bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van actieve ingrediënten die helpen bij een sterke, gezonde groei van aquariumplanten. Het stimuleert de groei van aquariumplanten na een snoeibeurt. Nieuwe scheuten worden makkelijker gevormd en er groeien meer bladeren uit de aquariumplanten. Het vermindert stress en vergroot de weerstand tegen plantenziektes.

Inhoud: 50 of 500 ml


ADA

Meer details

€ 29,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal
ADA Stickervel

  ADA Green Gain Plus

  ADA Green Gain bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van actieverende ingrediënten (sporenelementen, aminozuren, mineralen etc.) voor een gezonde, sterke groei van aquariumplanten. Deze mix is daarom bijzonder geschikt om planten aan te zetten tot groei na het snoeien. Het accelereert de ontwikkeling van nieuwe bladeren, waardoor de plant sneller hersteld en een volle indruk maakt.

  Het bevat speciale planthormonen, aminozuren en sporenelementen. Dit wordt gewonnen uit zeewier en helpt onder andere bij de celdeling. Door aanwezigheid van Boron worden nieuwe scheuten gemakkelijker gevormd en er groeien meer bladeren uit de aquariumplanten. Het vermindert stress en vergroot de weerstand tegen plantenziektes.

  Met Green Gain Plus herstellen planten sneller, krachtiger, vitaler en hebben meer volume na het snoeien. Plantengroei op steroids!

  ADA Green Gain Plus Doseeradvies:

  Na blootstelling aan stress van de aquariumplanten door een snoeibeurt, voeg dagelijks 1 druppel Geen Gain Plus toe per 20L aquariumwater gedurende 7 dagen.

  Inhoud: 50 of 500 ml
  1 druppel is ca. 0,1 ml

  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Plantenvoeding
  Fabrikant:ADA (Aqua Design Amano)
  Type:Green Gain Plus
  Inhoud:50 of 500 ml