ADA Green Gain Plus
  • ADA Green Gain Plus
ADA Green Gain Plus

ADA Green Gain Plus

€ 29,90
Inclusief belasting

Green Gain Plus bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van actieve ingrediënten die helpen bij een sterke, gezonde groei van aquariumplanten. Het stimuleert de groei van aquariumplanten na een snoeibeurt. Nieuwe scheuten worden makkelijker gevormd en er groeien meer bladeren uit de aquariumplanten. Het vermindert stress en vergroot de weerstand tegen plantenziektes.

Inhoud: 50 of 500 ml

Inhoud
Aantal
direct leverbaar

 Klant beoordelingen
Er heeft nog niemand een review achtergelaten

ADA Green Gain Plus

ADA Green Gain bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van actieverende ingrediënten (sporenelementen, aminozuren, mineralen etc.) voor een gezonde, sterke groei van aquariumplanten. Deze mix is daarom bijzonder geschikt om planten aan te zetten tot groei na het snoeien. Het accelereert de ontwikkeling van nieuwe bladeren, waardoor de plant sneller hersteld en een volle indruk maakt.

Het bevat speciale planthormonen, aminozuren en sporenelementen. Dit wordt gewonnen uit zeewier en helpt onder andere bij de celdeling. Door aanwezigheid van Boron worden nieuwe scheuten gemakkelijker gevormd en er groeien meer bladeren uit de aquariumplanten. Het vermindert stress en vergroot de weerstand tegen plantenziektes.

Met Green Gain Plus herstellen planten sneller, krachtiger, vitaler en hebben meer volume na het snoeien. Plantengroei op steroids!

ADA Green Gain Plus Doseeradvies:

Na blootstelling aan stress van de aquariumplanten door een snoeibeurt, voeg dagelijks 1 druppel Geen Gain Plus toe per 20L aquariumwater gedurende 7 dagen.

Inhoud: 50 of 500 ml
1 druppel is ca. 0,1 ml

ADA-103-107

Datasheet

Product type:
Plantenvoeding
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Type:
Green Gain Plus
Inhoud:
50 of 500 ml
Uitvoering
Booster
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
4537934031078

Download

ADA Green Gain Plus

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (2.95M)

Wees de eerste om een review te schrijven! !

Eerder samen gekocht met