• Nieuw
MasterLine KH MINUS (500 ml)
  • MasterLine KH MINUS (500 ml)
MasterLine KH MINUS (500 ml)

MasterLine KH MINUS

€ 22,90
Inclusief belasting
De optimale KH waarde van het aquarium is 3. Bij deze waarde kunnen plantensoorten als Tonina, Eriocaulon and Syngonanthus probleemloos groeien. Wanneer de waarde 3 dKH bereikt heeft, voeg dan geen KH Minus meer toe. Een te lage KH brengt dan ook een pH verlaging met zich mee.

Inhoud: 500ml
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

 Klant beoordelingen
Er heeft nog niemand een review achtergelaten

MasterLine KH MINUS

De optimale KH waarde van het aquarium is 3. Bij deze waarde kunnen plantensoorten als Tonina, Eriocaulon and Syngonanthus probleemloos groeien. Wanneer de waarde 3 dKH bereikt heeft, voeg dan geen KH Minus meer toe. Een te lage KH brengt dan ook een pH verlaging met zich mee. Voeg ook nooit meer dan 2ml toe per 10L aquariumwater per dag(overeenkomstig met een daling van 2 dKH). De dosering kan worden herhaald op verschillende dagen, totdat de optimale waarde is bereikt.

MasterLine KH Minus gebruiksadvies

Voeg KH minus bij voorkeur langzaam toe op een plek met veel stroming, bijvoorbeeld bij de filteruitlaat. LET OP: irriterend op huid en ogen. Niet inslikken en buiten bereik van kinderen houden. Bewaar op een koele, donkere plek. Spoel met water bij contact met de vloeistof. Test regelmatig de KH waarde van het water wanneer dit product wordt gebruikt.
Dosering: 1ml per 10 liter verlaagt de KH met ca. 1 graad. (schudden voor gebruik)

Verkrijgbaar in: 500ml

MSTL-KH-500

Datasheet

Product type:
Plantenvoeding
Type:
MasterLine KH MINUS
Inhoud:
500 ml

Specifieke referenties

ean13
9355478926194

Wees de eerste om een review te schrijven! !

Bijpassende accessoires

Eerder samen gekocht met