facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
Seachem Stability 100ml Bekijk groter
Seachem Stability 100ml

Seachem Stability

Seachem Stability zal het biofilter in het aquarium snel doen ontwikkelen, zowel in zoet- als zeewater. Stability heeft een speciale formule voor het aquarium dat bestaat uit een synergetische mix van aerobische, anaerobische en facultatieve bacteriën. Organische vervuiling, ammoniak, nitriet en nitraat wordt door deze mix afgebroken.

Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml

Seachem

Meer details

€ 7,99

€ 79,90 per L

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(5/5)
1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

  Seachem Stability

  Seachem Stability zal het biofilter in het aquarium snel doen ontwikkelen, zowel in zoet- als zeewater. Voorkomt de nummer 1 oorzaak van dode vissen: "nieuw aquarium syndroom". Stability heeft een speciale formule voor het aquarium dat bestaat uit een synergetische mix van aerobische, anaerobische en facultatieve bacteriën. Organische vervuiling, ammoniak, nitriet en nitraat wordt door deze mix afgebroken. Stability is compleet onschadelijk voor alle aquariumbewoners en planten en geeft daarmee geen risico met overdoseren. Ideaal voor het sneller opstarten van het aquarium.

  Stability is het resultaat van bijna een decennia aan onderzoek en ontwikkeling en vertegenwoordigd het nieuwste van het nieuwste op gebied van natuurlijk biologisch management.

  De bacteriën die gebruikt worden in concurrerende producten zijn vrijwel altijd instabiel. De condities voor de groei en ontwikkeling luisteren erg nauw op gebied van temperatuur, pH, organische belasting etc. Wanneer één van deze parameters niet absoluut in het veilige bereik zijn, zullen de bacterieculturen snel instorten en dood gaan. Stability is niet beperkt op deze manier. De benodigde condities van de groei van Stability's bacterieculturen omvatten een zeer breed bereik. Wanneer andere bacteriën beginnen dood te gaan (meestal door een hogere organische belasting) wordt Stability effectiever.

  Seachem Stability gebruiksaanwijzing

  Goed schudden voor gebruik. Zet UV of Ozon apparaten uit. Gebruik 1 dopje (5ml) per 40 L water op de eerste dag van het nieuw ingerichte aquarium. Gebruik vervolgens 1 dopje per 80 L water, dagelijks voor de volgende 7 dagen. Vissen en andere dieren kunnen worden geïntroduceerd op ieder moment, zolang de dosering maar wordt aangehouden voor 7 dagen.
  Voor optimale prestaties van het biofilter kan maandelijks 1 dopje per 80 L water worden gebruikt. Of gebruik het na iedere waterwissel of wanneer er nieuwe vissen zijn ingebracht of medicijnen worden toegepast. Het product is 4 jaar houdbaar na productiedatum.

  Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml

  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Waterkwaliteit
  Fabrikant:Seachem
  Type:Stability
  Inhoud:100, 250 en 500 ml

Reviews

Van op 13 Sep 2019 (Seachem Stability) :
(5/5

Prima produkt.

Het lijkt prima te werken. Ik gebruik het bij elke waterwissel.