Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Dennerle Eco-Line ThermoTronic

€ 42,59
Inclusief belasting
v.a. € 42,59

De ThemoTronic bodemverwarming van Dennerle genereert een constante warmteafgifte aan het aquarium. In de bodem ontstaat een lichte watercirculatie, waardoor een natuurgetrouwe aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof de wortels kan bereiken.

Verkrijgbaar in: 5, 10 of 20 Watt

Type
Aantal
Product is beschikbaar in een andere uitvoering

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Dennerle Eco-Line ThermoTronic bodemverwarming

De ThemoTronic bodemverwarming van Dennerle genereert een constante warmteafgifte aan het aquarium. In de bodem ontstaat een lichte watercirculatie, waardoor een natuurgetrouwe aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof de wortels kan bereiken. Voor een gezonde bodem is de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof van groot belang. Door de comfortabele warmte wordt wortelgroei extra gestimuleerd. De bodem wordt daarmee extra actief en u slaat 2 vliegen in één klap, want de bodem gaat als één groot biologisch filter zorgen voor een stabiel biologisch evenwicht!


Productdetails van de Dennerle Eco-Line ThermoTronic:

- 12 V veiligheidszwakstroom voor veilig gebruik in het aquarium
- Elektronische energiebesparende transformator 230 V/12 V, wordt slechts handwarm, met overbelastingsbeveiliging, beveiligd tegen kortsluiting
- Duurzame verwarmingskabel met siliconenmantel
- Inclusief zuignappen voor het eenvoudig aanbrengen van de verwarmingskabel

Artikel-NrModelAquariuminhoudLengte verwarmingskabelLengte netsnoer
Energieverbruik
DE-1631ThermoTronic 5W30- 60 L1,6 m2 m5,2 Watt
DE-1632ThermoTronic 10W60 - 120 L1,8 m2 m10,3 Watt
DE-1633ThermoTronic 20W120 - 200 L4,9 m2 m20,5 Watt

3 jaar garantie


De voordelen van bodemverwarming

Het is belangrijk om te begrijpen wat de voordelen van het aanbrengen van bodemverwarming zijn voor het aquarium. Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt; planten die op de ene plaats wel groeien, en op de andere plaats niet. De oorzaak kan zijn dat de omstandigheden in de bodem niet geschikt zijn. Met name in aquaria waar de bodem is dichtgeslibt door een fijne zandkorrel of veel opgehoopt klei, kan het zijn dat er in de bodem onvoldoende aanvoer van voedingsstoffen is voor plantenwortels en bacteriën.
In de bodem leven bacteriën in symbiose met plantenwortels en helpen deze om voedingsstoffen voor de planten opneembaar te maken. U kunt zich voorstellen dat wanneer de bacteriën niet kunnen functioneren, de planten daar zichtbaar onder te lijden hebben. Een luchtige onderlaag van ADA Power Sand, zorgt er voor dat er watercirculatie mogelijk is en er voedingsstoffen en gasuitwisseling plaats kan vinden. Door het aanbrengen van bodemverwarming wordt er een constante warmte afgegeven in de bodem. Het warme water stijgt naar boven, waardoor er een natuurlijke watercirculatie in de bodem plaats vindt.
Door de aanvoer van voedingsstoffen en de mogelijkheid tot gasuitwisseling, zal de bodem veel gezonder raken. Kortom, de ideale oplossing voor een stabiel biologisch evenwicht en gezonde plantengroei!

DE-1631

Datasheet

Product soort:
Bodemverwarming
Productnaam:
Eco-Line ThermoTronic
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
Dennerle
Aquarium inhoud:
30-60 / 60-120 / 120-200
Stroomverbruik:
5,2 / 10,3 / 20,5 Watt
Lengte verwarmingskabel
1,6 / 1,8 / 4,9 meter
Toebehoren:
Zuignappen

Specifieke referenties

ean13
4001615016314
upc
311386879969

Download

Dennerle Eco-Line ThermoTronic

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (645.04KB)