Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

*zo lang de voorraad strekt

Waterkwaliteit

Een juiste waterkwaliteit is van groot belang voor het welzijn van de dieren en planten in het aquarium. Stress is ook bij vissen en garnalen vaak doodsoorzaak nummer één. Het in stand houden van een gezonde leefomgeving kan door de waardes van het aquariumwater te testen. Met de juiste middelen kunnen de omstandigheden worden geoptimaliseerd, zodat alle bewoners zich thuis voelen in het aquarium.

Er zijn 77 producten.

Item 1-24 van 77 in totaal item(s)

Actieve filters

 • HS Aqua Testset 1 pH/NH4/NO2
  € 28,95
  De waterkwaliteit in uw aquarium is onderhevig aan schommelingen. Om steeds de optimale leefomstandigheden voor Uw vissen te kunnen garanderen, adviseren wij wekelijks de kwaliteit van het water te controleren.
 • HS Aqua Testset 2 GH/KH/NO3/PO4
  € 34,95
  De waterkwaliteit in uw aquarium is onderhevig aan schommelingen. Om steeds de optimale leefomstandigheden voor Uw vissen te kunnen garanderen, adviseren wij wekelijks de kwaliteit van het water te controleren.
 • HS Aqua Testset 3 pH/GH/KH
  € 22,95
  De waterkwaliteit in uw aquarium is onderhevig aan schommelingen. Om steeds de optimale leefomstandigheden voor Uw vissen te kunnen garanderen, adviseren wij wekelijks de kwaliteit van het water te controleren.
 • TDS meter
  € 10,95
  TDS met voor het meten van de hoeveelheid aan opgeloste stoffen in het water. Gebruik deze TDS meter om inzicht te krijgen in de waterkwaliteit en te bepalen of er een aanpassing aan het water gedaan moet worden. De meter meet ook de temperatuur.

  Weergaveresultaat in PPM
 • Teststrips 6 in 1
  € 18,95
 • pH-test
  € 8,50
  De pH-waarde is een van de belangrijkste waarden van het aquarium- en vijverwater. Door biologische processen in het water kan de pH-waarde in de loop van de tijd veranderen. Omdat alle aquarium- en vijver bewoners zeer gevoelig op veranderingen van de pH-waarde reageren, is een regelmatige controle nodig.

  ca. 140 tests
 • NH3/NH4-test
  € 12,95
 • PO4-test
  € 13,95
  Fosfaat is een eindproduct uit de afbraak van organische stoffen zoals voedselresten, ontlasting van de vissen etc. In hoge concentraties kan dat groei van algen veroorzaken. Fosfaat is ook een belangrijke voedingsbron voor aquariumplanten. Gebruik deze fosfaat test regelmatig om inzicht in de processen in het aquarium te krijgen.

  Inhoud: (ca. 40 tests)
 • Seachem Stability
  € 7,99
  Seachem Stability zal het biofilter in het aquarium snel doen ontwikkelen, zowel in zoet- als zeewater. Stability heeft een speciale formule voor het aquarium dat bestaat uit een synergetische mix van aerobische, anaerobische en facultatieve bacteriën. Organische vervuiling, ammoniak, nitriet en nitraat wordt door deze mix afgebroken.

  Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml
 • Seachem Prime
  € 9,99
  Seachem Prime is een complete, geconcentreerde conditioner voor zoet- en zoutwater. Het verwijdert Chloor en chlooramine. Het ontgift ammonia, nitriet en nitraat. Vijf keer meer geconcentreerd dan concurrerende producten.

  Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml
 • ADA Green Bacter Plus
  € 25,90

  Green Bacter is een toevoeging, gemaakt van organisch zuur en bevordert de de groei van nuttige bacteriën in het aquarium. Het activeert de bacteriën en is met name geschikt in de opstartfase, maar heeft ook een positieve werking na de regelmatige waterverversing van het aquariumwater.

  Inhoud: 50 of 500 ml

 • ADA Green Gain Plus
  € 25,90

  Green Gain Plus bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van actieve ingrediënten die helpen bij een sterke, gezonde groei van aquariumplanten. Het stimuleert de groei van aquariumplanten na een snoeibeurt. Nieuwe scheuten worden makkelijker gevormd en er groeien meer bladeren uit de aquariumplanten. Het vermindert stress en vergroot de weerstand tegen plantenziektes.

  Inhoud: 50 of 500 ml

 • ADA ECA Plus
  € 25,90

  ADA ECA plus is een supplement dat bestaat uit plantaardig, organisch zuur met gemakkelijk opneembaar ijzer. Organische zuren zorgen voor een verbeterde opname van ijzer en magnesium, waardoor groene en rode kleuren van aquariumplanten aanzienlijk verbeteren.

  Inhoud: 50 of 500ml

 • ADA Phyton Git Plus
  € 25,90

  Phyton Git Plus is een formule waarvan de ingrediënten gewonnen worden uit planten. De werkzame stof Phytoncide wordt door planten uitgescheiden om zichzelf te beschermen tegen ziektes en schimmels. ADA Phyton Git Plus bevat desinfecterende ingrediënten en helpt aquariumplanten hun natuurlijke weerstand te behouden.

  Inhoud: 50 of 500 ml

 • ADA Phyton Git SOL
  € 32,90

  PHYTON GIT SOL is een plantenadditief ontworpen op basis van ADA Phyton Git Plus, dat voornamelijk is samengesteld uit plantenextracten die antiseptische componenten bevatten. Met verbeterde viscositeit verbetert de geavanceerde formule de algencontrole verder. PHYTON GIT SOL onderdrukt effectief de groei van blauwalgen.

  Inhoud: 100 of 500 ml

 • ADA Chlor-Off
  € 9,90

  Chloor in het aquarium kan de slijmlaag van de vissen aantasten en doodt nuttige bacteriën. ADA Chlor-Off neutraliseert het vrije chloor in leidingwater. Het verversen van het aquariumwater met leidingwater kan nu zonder enig risico.

  Inhoud: 200 of 5000 ml

 • ADA Vitamix
  € 11,90

  Vitamix is een supplement met verschillende vitamines om de vissen in goede gezondheid te houden. Het verlicht stress bij vissen als deze in het aquarium worden vrijgelaten.

  Inhoud: 200 of 50000 ml

 • ADA Soft Water
  € 11,90

  Soft Water maakt het water licht-zuur. De meeste aquariumplanten en tropische vissen geven de voorkeur aan licht-zuur water (pH<7.0). Soft Water verlaagt de pH en carbonaat hardheid (KH) en transformeert het aquariumwater naar licht-zuur.

  Inhoud: 200 of 5000 ml

 • ADA Clear Water
  € 14,90

  Clear Water voorkomt vertroebeling van het water en alg uitbraken. Clear Water is een toevoeging dat verkleurd en troebel water verhelpt. Daarnaast heeft het ook een effect op het verlagen van het fosfaat in het aquariumwater.

  Inhoud: 200 of 5000 ml