Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Seachem Stability 100ml
Seachem Stability 100ml

Seachem Stability

€ 79,90 / l
Inclusief belasting
Seachem Stability zal het biofilter in het aquarium snel doen ontwikkelen, zowel in zoet- als zeewater. Stability heeft een speciale formule voor het aquarium dat bestaat uit een synergetische mix van aerobische, anaerobische en facultatieve bacteriën. Organische vervuiling, ammoniak, nitriet en nitraat wordt door deze mix afgebroken.

Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

(4,9/5) uit 12 beoordelingen
Lees de reviews

Seachem Stability

Seachem Stability zal het biofilter in het aquarium snel doen ontwikkelen, zowel in zoet- als zeewater. Voorkomt de nummer 1 oorzaak van dode vissen: "nieuw aquarium syndroom". Stability heeft een speciale formule voor het aquarium dat bestaat uit een synergetische mix van aerobische, anaerobische en facultatieve bacteriën. Organische vervuiling, ammoniak, nitriet en nitraat wordt door deze mix afgebroken. Stability is compleet onschadelijk voor alle aquariumbewoners en planten en geeft daarmee geen risico met overdoseren. Ideaal voor het sneller opstarten van het aquarium.

Stability is het resultaat van bijna een decennia aan onderzoek en ontwikkeling en vertegenwoordigd het nieuwste van het nieuwste op gebied van natuurlijk biologisch management.

De bacteriën die gebruikt worden in concurrerende producten zijn vrijwel altijd instabiel. De condities voor de groei en ontwikkeling luisteren erg nauw op gebied van temperatuur, pH, organische belasting etc. Wanneer één van deze parameters niet absoluut in het veilige bereik zijn, zullen de bacterieculturen snel instorten en dood gaan. Stability is niet beperkt op deze manier. De benodigde condities van de groei van Stability's bacterieculturen omvatten een zeer breed bereik. Wanneer andere bacteriën beginnen dood te gaan (meestal door een hogere organische belasting) wordt Stability effectiever.

Seachem Stability gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Zet UV of Ozon apparaten uit. Gebruik 1 dopje (5ml) per 40 L water op de eerste dag van het nieuw ingerichte aquarium. Gebruik vervolgens 1 dopje per 80 L water, dagelijks voor de volgende 7 dagen. Vissen en andere dieren kunnen worden geïntroduceerd op ieder moment, zolang de dosering maar wordt aangehouden voor 7 dagen.
Voor optimale prestaties van het biofilter kan maandelijks 1 dopje per 80 L water worden gebruikt. Of gebruik het na iedere waterwissel of wanneer er nieuwe vissen zijn ingebracht of medicijnen worden toegepast. Het product is 4 jaar houdbaar na productiedatum.

Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml

SEA-4125

Datasheet

Product soort:
Waterkwaliteit
Productnaam:
Stability
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
Seachem
Inhoud:
100, 250 en 500 ml

Specifieke referenties

ean13
000116012508

Download

Seachem Stability

Safety Datasheet (PDF)

Download (234.13KB)