Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Soort:

Soort:

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 3,00 - € 40,00

Cosmetic Sand

Aquariumzand is sfeerbepalend in een aquarium. Creëer een natuurlijke sfeer met het juiste zand op de bodem. Door aquariumzand met aquariumgrind slim te combineren zijn leuke optische effecten te bereiken. De optische schaal van de aquascape en detailniveau kan hiermee enorm worden versterkt.

Er zijn 46 producten.

Item 1-24 van 46 in totaal item(s)

Actieve filters

 • ADA La Plata Sand
  € 14,90

  La Plata Sand bestaat uit fijne, helderwitte korrels die goed opvallen in een helder verlicht aquarium. Dit aquariumgrind is perfect voor het creëren van een natuurlijke uitstraling van uw aquarium.

  Ook kan het aquariumzand perfect worden gebruikt voor bijvoorbeeld Wabi-kusa of andere doeleinden.

  Inhoud: 2 of 8 kg
  korrelgrootte < 3mm

 • ADA Colorado Sand
  € 14,90

  Colorado Sand heeft een natuurlijke kleur met een warme uitstraling. Dit aquariumzand haalt het groen van de aquariumplanten naar boven en de creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt.

  Inhoud: 8kg
  korrelgrootte < 3mm

 • DOOA Tropical River Sand
  € 11,90

  DOOA Tropical River Sand is een fraaie zandsoort met een natuurlijke look. Tussen alle korrels zit verschil in formaat en een licht kleurverschil, waardoor een speels effect ontstaat. Voor zand zijn de korrels wel relatief groot. Hierdoor kan water zich er wel vrij door bewegen en kunnen ook vuildeeltjes er doorheen zakken.

  Inhoud: 2,5 kg

 • ADA Aqua Gravel S
  € 8,90

  Het Aqua Gravel is natuurlijk riviergrind en dit aquariumgrind heeft geen invloed op de waterwaardes van het aquariumwater. Ook is het uitermate decoratief en zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen bij het creëren van een onderwaterlandschap.

  Inhoud: 2 of 8 kg
  korrelgrootte: 2 - 5 mm

 • Plantahunter grind Glacier
  € 12,99

  Plantahunter grind Glacier is een gletsjerwitte grindsoort bestaande uit afgerond steensplit. De stralend witte kleur van het grind geeft een bijzonder frisse indruk en een sterk contrast in het aquarium.

  Inhoud: 5 kg
  Korrelgrootte: 2-4 mm, 8-10mm of 10-30mm

 • Plantahunter grind Rio Xingu
  € 11,99

  Plantahunter grind Rio Xingu is een bonte mix aquariumgrind met fraaie kleurcontrasten. De mix met veelal platte kiezels is geïnspireerd op de Xingu rivier in Brazilië. 100% natuurlijk voor een gegarandeerd natuurlijke uitstraling.

  Inhoud: 5 kg
  Korrelgrootte: 2-22 mm

 • Plantahunter grind River
  € 11,99

  Plantahunter grind River is een aantrekkelijk mengsel van natuurlijk, afgeronde platte kiezelstenen. In het aquarium zal dit grind voor een natuurlijke uitstraling zorgen, dankzij de verschillende grijstinten.

  Inhoud: 5 kg
  Korrelgrootte: S= 4-8 mm of L= 8-12mm

 • ADA Sand Flattener
  € 37,90

  Met deze ADA Tool maakt u het substraat eenvoudig vlak en netjes. Hij is niet alleen handig bij het opzetten van het aquarium, maar helpt ook bij het vlak maken van de bodem na een waterwissel of wanneer vissen of garnalen het zand hebben verplaatst. Het substraat raakt weer netjes vlak en met het smalle gedeelte zijn ook de kleine ruimtes eenvoudig te bereiken.

  Lengte: 270mm

 • Plantahunter grind Baikal
  € 13,99

  Gebruik Plantahunter grind Baikal om meer accenten op de bodem van het aquarium aan te brengen. Een 100% natuurproduct van natuurlijke leisteen.

  Inhoud: 5 kg
  Korrelgrootte: 3-8 mm of 10-30mm

 • Plantahunter grind Beach
  € 16,99

  Plantahunter grind Beach is sneeuwwit van kleur met een heel fijne korrelgrootte. Geef het aquarium met dit 100% natuurlijke grind een frisse indruk.

  Inhoud: 5 kg
  Korrelgrootte: 0,1-0,6 mm

 • Aquarium decoratie zand 1-2mm
  € 3,25
 • Aquarium decoratie zand 4-8mm
  € 3,25
 • WIO Heaven sand
  € 11,90
  Helderwit natuurlijk kwartszand met een natuurlijke mix van bleke kleuren en korrelgroottemix. Heaven Sand is een cosmetisch zand met een hoog contrast dat het landschap opfleurt. Heaven zand wekt de indruk van kristalheldere hoge bergbeekjes.
 • WIO Tigris sand
  € 11,90

  Bleek geelachtig natuurlijk kiezelzand met een natuurlijke mix van aardse bleke kleuren en korrelgrootte mix. Tigris-zand is een zeer natuurlijk cosmetisch zand dat warmte aan de landschappen geeft.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO El Dorado sand
  € 11,90

  Oranjeachtig natuurlijk kwartszand met een natuurlijke mix van okerkleuren en korrelgrootte mix. El Dorado-zand is een heel natuurlijk cosmetisch zand dat de indruk wekt van lagere rivierbeddingen en delta's.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Bumblebee sand
  € 11,90

  Mosterd natuurlijk kiezelzand dat de indruk wekt van woestijnzand. Hommelzand is natuurlijk cosmetisch zand met een zeer unieke kleur met hoge dichtheid die elk landschap onvergetelijk zal maken.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Canyon sand
  € 11,90

  Dit zand is samengesteld uit fijne en kleine gemengde korrels, waardoor het een uiterst natuurlijke esthetiek heeft. Het heeft een warme, zachte kleur en oranje kleur als het nat is en kan met groot effect worden gebruikt in biotoopdisplays en aquascapes.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Inferno sand
  € 11,90

  Inferno-zand is een donker gekleurd zand dat er heel natuurlijk uitziet en erg lijkt op de soorten slib en moddersubstraten die we tegenkomen in aquatische habitats. Het kan ook uitstekend worden gebruikt in een aquascape, vooral in combinatie met felgroene planten.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Cimarron sand
  € 11,90

  De naam van dit zand komt van het Spaanse woord cimarrón, wat "wild" of "ongetemd" betekent. Aards natuurlijk kiezelzand met een hogere korrelmix. Cimarron cosmetisch zand geeft een heel natuurlijk beeld van een rivierbedding. Het is ook het perfecte zand om te mengen met ons assortiment cosmetische zanden om extra textuur en complexiteit toe te voegen.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Choco sand
  € 11,90

  Uniek chocoladekleurig rivierzand om echt natuurlijke biotoop rivierbeddingen te creëren. Choco Sand is een natuurlijk cosmetisch zand met een zeer unieke dichte bruinachtige kleur die contrastrijke aquascapes en biotopen zal creëren.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Midnight sand
  € 11,90
  Uniek donker rivierzand om indrukwekkende natuurlijke landschappen te creëren. Middernachtzand is een natuurlijk cosmetisch zand met matzwarte donkere tinten die contrastrijke aquascapes en biotopen zullen creëren.

  Verkrijgbaar in 2kg of 5kg
 • WIO Himalaya sand
  € 11,90

  Rozewit fijn natuurlijk silicazand met een natuurlijke mix van korrelgroottemix van roze tot witte kleuren die een heldere, zachte sfeer geeft aan elk natuurbeeld.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Rocket sand
  € 11,90

  Schaduwachtig zand met een mix van licht tot donkergrijze korrelmix om een ​​echt natuurlijke biotoop-rivierbedding-indruk te creëren.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg