Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Plantenvoeding

Plantenvoeding in een aquarium is essentieel voor een gezonde groei van aquariumplanten. Adequate aquariumbemesting voorziet aquariumplanten van voedingsstoffen en sporenelementen en zorgt voor weelderige plantengroei. Goede plantengroei voorkomt bovendien de ontwikkeling van algen in het aquarium.

Er zijn 64 producten.

Item 1-24 van 64 in totaal item(s)

Actieve filters

 • ADA Green Brighty Mineral
  € 13,90

  Green Brighty Mineral is een uitgebalanceerde formule en voorziet aquariumplanten van belangrijke sporenelementen. Deze elementen worden door planten gebruikt voor een gezonde groei en intense kleuren.

  Verkrijgbaar in:
  180, 300 of 5000 ml

 • ADA Green Brighty Iron
  € 13,90

  Green Brighty Iron bevat veel IJzer dat helpt bij een goede groei van aquariumplanten. Het versterkt de kleuren en verbetert de algehele ontwikkeling.

  Verkrijgbaar in:
  180, 300 of 5000 ml

 • ADA Brighty K
  € 13,90

  De nieuwe Brighty K vloeibare plantenvoeding voegt Kalium toe aan het aquarium. Brighty K helpt eveneens om de buffercapaciteit (KH) van het water te vergroten, zodat een sterke afname in pH wordt voorkomen.

  Verkrijgbaar in:
  180, 300 of 5000 ml

 • ADA Green Brighty Neutral K
  € 13,90

  Green Brighty Neutral K vloeibare plantenvoeding voegt Kalium toe aan het aquarium. Green Brighty Neutral K heeft geen invloed op de KH hardheid van het water.

  Verkrijgbaar in:
  180, 300 of 5000 ml

 • ADA Green Brighty Nitrogen
  € 13,90

  De kleur van bladeren en de groei van aquariumplanten wordt minder bij een gebrek aan Stikstof. Door Stikstof aan het beplante aquarium toe te voegen, zal de bladkleur en groei van planten verbeteren.

  Verkrijgbaar in:
  180, 300 of 5000 ml

 • Tropica Premium Nutrition
  € 7,10

  Tropica Premium Nutrition vloeibare bemesting voor aquariumplanten bevat IJzer, Mangaan en andere essentiële micro-nutriënten. Deze plantenvoeding is vrij van Stikstof (N) en Fosfaat(P) en is erg geschikt voor alle beplante aquaria met enkele of langzaam groeiende planten en in verhouding veel vissen.

  Verkrijgbaar in 125, 300, 750 of 5000 ml

 • Tropica Specialised Nutrition
  € 7,10

  Tropica Specialised Fertiliser vloeibare bemesting voor aquariumplanten bevat Stikstof en Fosfor met daarnaast IJzer, Mangaan en andere essentiële micro-nutriënten. Deze plantenvoeding is erg geschikt voor alle beplante aquaria met veel en/of snelgroeiende aquariumplanten.

  Verkrijgbaar in 125, 300, 750 of 5000 ml

 • Aqua Rebell Makro Basic - Nitrat
  € 13,90

  Nitraat is een belangrijke voedingsstof voor planten. Plantenvoeding toevoegen in een aquarium dat vol met planten staat en sterk verlicht wordt, is essentieel. Met Makro Basic Nitrat worden de aquariumplanten voorzien van de belangrijkste voedingsstoffen Stikstof(N) en Kalium(K). Hiermee groeien ze weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

 • Aqua Rebell Makro Basic - Phosphat
  € 13,90

  Fosfaat kan als plantenvoeding worden ingezet wanneer blijkt dat er een gebrek aan fosfaat is in het aquarium. In een aquarium met veel planten, dat sterk verlicht wordt en waarin weinig vissen zwemmen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic Phosphat worden de aquariumplanten voorzien met de belangrijke voedingsstof Fosfaat (P).

 • Aqua Rebell Makro Basic - Kalium
  € 13,90

  In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt met weinig vissen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic Kalium worden de aquariumplanten voorzien met de belangrijke voedingsstof Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

 • Aqua Rebell Makro Basic - NPK
  € 13,90

  In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt met weinig vissen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic NPK worden de aquariumplanten voorzien van de belangrijkste voedingsstoffen zoals Stikstof(N), Fosfaat(P) en Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

 • Aqua Rebell Makro Basic - Estimative Index
  € 13,90

  In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt met weinig vissen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic Estimative Index worden de aquariumplanten voorzien met belangrijke voedingsstoffen als Sikstof(N), Fosfaat(P) en Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

 • Aqua Rebell Mikro Basic - Eisen
  € 14,90

  Plantenvoeding is in een rijkelijk beplant aquarium onmisbaar. In een beplant aquarium kunnen micro-voedingsstoffen onvoldoende aanwezig zijn. Mikro basic Eisen vult de belangrijkste micro-voedingsstoffen aan. Deze complete plantenvoeding is meervoudig gestabiliseerd, waardoor de voedingsstoffen voor langere tijd door de planten opneembaar blijven.

 • Aqua Rebell Advanced GH Boost N
  € 14,90

  Advanced GH Boost N voorziet het aquarium van de belangrijke Makro voedingsstoffen Stikstof (N), Magenesium (Mg) en Calcium (Ca). Hierdoor kunnen de planten in het aquarium weer in volle glorie groeien. In andere producten die stikstof bevatten, zit vaak ook Kalium. GH Boost N is kalium vrij.

 • Aqua Rebell Makro Spezial N
  € 14,90

  Met Makro Spezial N worden de aquariumplanten voorzien van de belangrijkste voedingsstoffen Stikstof(N), Kalium(K), Magnesium(Mg) en Calcium(Ca).

 • Aqua Rebell Mikro Spezial fe
  € 16,90

  Mikro Spezial fe wordt ingezet bij zichtbare tekenen van IJzertekort bij aquariumplanten. Het wordt gebruikt als toevoeging op de standaard bemesting (Aqua Rebell Eisenvolldünger). Bij het verbleken van bladeren of het intensiveren van de rode bladkleur, heeft extra ijzerbemesting een positieve uitwerking.

  Inhoud: 500 of 1000ml

 • Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow
  € 16,90

  Mikro Spezial Flowgrow voegt de belangrijkste micro-voedingsstoffen zoals ijzer, mangaan, koper, zink, boor en molybdeen aan het aquarium toe. Ook macro-voedingsstoffen kalium en magnesium worden toegevoegd. Door de zwakke stabilisatie is het moeiteloos door aquariumplanten opneembaar.

  Verkrijgbaar in verpakkingen van 500 ml en 1000 ml

 • Seachem Flourish Excel
  € 7,99
  Seachem Flourish Excel is bron van koolstof voor aquariumplanten. Gebruik Flourish Excel als alternatief op CO2 bemesting of als toevoeging hierop.

  Verkrijgbaar in:
  100 mL, 250 mL, 500 mL, 2 L, 4 L
 • Easy-Life EasyCarbo
  € 5,25

  Vloeibare CO2 in een fles! Bij een gebrek aan koolstof kan een plant niet optimaal functioneren en remt de groei. Door het toevoegen van EasyCarbo gaan aquariumplanten er weer krachtig en gezond uit zien en hebben algen minder kans!

  Inhoud: 100, 250, 500, 1000 of 5000ml

 • ADA Bottom Plus
  € 22,90

  Dit is de opvolger van de succesvolle Iron Bottom en Multi Bottom. Verrijkt met ijzer en stikstof. In het aquariumsubstraat kunnen deze stoffen uitgeput raken na verloop van tijd, omdat planten deze stoffen zullen gebruiken. Bladeren van planten die voeding met hun wortels uit de bodem halen, zullen mooier kleuren.

  Inhoud: 25 stuks

 • ADA Green Bacter Plus
  € 25,90

  Green Bacter is een toevoeging, gemaakt van organisch zuur en bevordert de de groei van nuttige bacteriën in het aquarium. Het activeert de bacteriën en is met name geschikt in de opstartfase, maar heeft ook een positieve werking na de regelmatige waterverversing van het aquariumwater.

  Inhoud: 50 of 500 ml

 • ADA Green Gain Plus
  € 25,90

  Green Gain Plus bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van actieve ingrediënten die helpen bij een sterke, gezonde groei van aquariumplanten. Het stimuleert de groei van aquariumplanten na een snoeibeurt. Nieuwe scheuten worden makkelijker gevormd en er groeien meer bladeren uit de aquariumplanten. Het vermindert stress en vergroot de weerstand tegen plantenziektes.

  Inhoud: 50 of 500 ml

 • ADA ECA Plus
  € 25,90

  ADA ECA plus is een supplement dat bestaat uit plantaardig, organisch zuur met gemakkelijk opneembaar ijzer. Organische zuren zorgen voor een verbeterde opname van ijzer en magnesium, waardoor groene en rode kleuren van aquariumplanten aanzienlijk verbeteren.

  Inhoud: 50 of 500ml

 • ADA Phyton Git Plus
  € 25,90

  Phyton Git Plus is een formule waarvan de ingrediënten gewonnen worden uit planten. De werkzame stof Phytoncide wordt door planten uitgescheiden om zichzelf te beschermen tegen ziektes en schimmels. ADA Phyton Git Plus bevat desinfecterende ingrediënten en helpt aquariumplanten hun natuurlijke weerstand te behouden.

  Inhoud: 50 of 500 ml