Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Productnaam:

Productnaam:

Herkomst:

Herkomst:

Groeisnelheid:

Groeisnelheid:

Lichtbehoefte:

Lichtbehoefte:

CO2 behoefte:

CO2 behoefte:

Kleur:

Kleur:

Moeilijkheidsgraad:

Moeilijkheidsgraad:

Prijs

Prijs

 • € 3,00 - € 14,00

Maximale versheid

Check de actuele voorraad indicator:stock levels
Meer bestellen dan op voorraad?

  Bestel vóór maandag (wo t/m zo)= bezorging op donderdag/vrijdag.

  Bestel vóór woensdag (ma t/m di)= bezorging op vrijdag/zaterdag.

Zie ook onze blog

In Vitro planten


In vitro aquariumplanten worden in een laboratorium onder steriele omstandigheden gekweekt. Kleine stukjes plantweefsel worden op speciale gel geplaatst en nieuwe, gezonde, algenvrije, pesticidenvrije, slakkenvrije, ziektevrije plantjes groeien op in het potje. Eén potje is rijk gevuld met tal van jonge scheuten, vol groeipotentie!

Er zijn 73 producten.

Item 1-24 van 73 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Alternanthera reineckii 'Mini'
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Alternanthera reineckii 'Mini' is een zeer geliefde aquariumplant door zijn rode kleurenpracht en wordt gekenmerkt door compacte groei en tragere groeisnelheid. Ideaal voor een klein aquarium of als voorgrondplant in grotere layouts.

 • Anubias barteri 'Mini Coin'
  € 13,25
  v.a. € 10,60
  Anubias 'Mini Coin' is een variëteit van Anubias barteri gevonden bij aquariumkwekerij Tropica in Denemarken. De plant behoort tot de allerkleinste Anubias, elk blad is kleiner dan een vingernagel. Het is net zo gemakkelijk te kweken als andere Anubias soorten, en houdt dus niet van fel licht.
 • Bacopa caroliniana
  € 4,35
  v.a. € 3,48

  Bacopa caroliniana komt uit de Verenigde Staten en wordt al vele jaren als aquariumplant gebruikt. De stengels worden 10-30cm hoog en is vrij gemakkelijk in het aquarium te verzorgen.

  Verkrijgbaar in Pot of In Vitro Cup

 • Blyxa japonica
  € 9,60
 • Bucephalandra 'Blue Green'
  € 8,40
  v.a. € 6,72
 • Bucephalandra 'Deep Purple'
  € 8,40
  v.a. € 6,72
 • Bucephalandra 'Kedagang'
  € 9,60

  Bucephalandra 'Kedagang' groeit in de natuur op stenen en hout in rivieren en beken, vergelijkbaar met Anubias. Het onderhoud en de groei komt ook overeen met dat van Anubias soorten en kan op hout of steen worden gebonden.

  Wordt geleverd als in-vitro cup of 5,5cm pot

 • Bucephalandra pygmaea 'Bukit Kelam'
  € 8,30
  v.a. € 6,64

  Bucephalandra 'Wavy Green' groeit in de natuur op stenen en hout in rivieren en beken, vergelijkbaar met Anubias. Het onderhoud en de groei komt ook overeen met dat van Anubias soorten en kan op hout of steen worden gebonden.

 • Cryptocoryne crispatula
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Cryptocoryne crispatula komt uit Zuid Thailand waar hij groeit in water wat vrij hard kan zijn. De bladeren van deze aquariumplant zijn dun, gebobbeld en kunnen 20-60cm lang worden.

  Verkrijgbaar in Pot of Invitro-cup

 • Cryptocoryne parva
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Cryptocoryne parva komt uit Sri Lanka en is de kleinste van de Cryptocoryne soorten. De bladeren zijn lepelvormig en frisgroen van kleur met een lengte van 3-6cm.

  Verkrijgbaar in: pot of in vitro cup

 • Cryptocoryne 'Rubella'
  € 6,90
  v.a. € 5,52
 • Cryptocoryne undulatus 'Red'
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Deze rode variant van Cryptocoryne undulatus groeit in het wild in de rivieren van Sri Lanka. Het is een gemakkelijke plant en tolereert uiteenlopende condities van het aquarium. De uitstraling van de aquariumplant zal afhangen van deze condities.

 • Cryptocoryne wendtii 'Green'
  € 6,30
  v.a. € 5,04

  Cryptocoryne wendtii 'Green' komt uit Sri Lanka en wordt in het aquarium 5-15cm groot. Het is een makkelijke aquariumplant, ook geschikt voor een klein aquarium.

  Verkrijgbaar in pot of invitro cup

 • Eriocaulon cinerum
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Eriocaulon cinerum is een bijzondere verschijning in het aquarium. Nu beschikbaar als aquariumplant uit weefselkweek. De plant is vrij klein en heeft zeer smalle, puntige bladeren. Er worden langere bloemstengels gevormd met witte bolletjes, wat de attractieve waarde van deze aquariumplant nog verder verhoogd!

 • Elatine hydropiper
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Elatine hydropiper is een stengelplant die bijzonder fraai is als deze een tapijt vormt over de bodem van het aquarium. Met zijn zeer fijne blaadjes is het een ideale plant om te gebruiken in een nano aquarium

 • Eleocharis acicularis
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Eleocharis acicularis is eenpopulaire aquariumplant. Niet voor niets, want hij groeit vrijwel in alle omstandigheden in het aquarium. Hij geeft de voorkeur aan een open ruimte zonder schaduw van overhangende planten.

 • Eleocharis acicularis 'Mini'
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Eleocharis acicularis 'Mini' is een variant van de bekende Naaldgras familie en is nóg kleiner dan Eleocharis parvula. Daarmee is deze dwerg aquariumplant voorbestemd voor toepassing in het nano-aquarium. Na enige tijd zal Eleocharis acicularis 'Mini' de bodem hebben bedekt met een veld vol fijne, frisgroene sprietjes.

 • Glossostigma elatinoides
  € 7,25
  v.a. € 5,20

  Glossostigma elatinoides is zonder twijfel ook één van de meest geliefde voorgrondplanten in een beplant aquarium. Binnen enkele weken vormt zich een mooi, frisgroen tapijt.

 • Hemianthus callitrichoides 'Cuba'
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Hemianthus callitrichoides 'Cuba' is 's werelds kleinste aquariumplant. De kleine blaadjes zijn voor een aquascape ideaal om een gevoel van optische schaal aan de layout mee te geven. Vraagt wel om veel verlichting.

  Keuze uit: In Vitro cup of Pot

 • Gratiola viscidula
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Gratiola viscidula is een vrij nieuwe plantensoort voor in het aquarium. We komen hem dan ook nog weinig tegen in de aquarium hobby. De stengels zijn vrij robuust en door regelmatig snoeien op de gewenste hoogte, kan op den duur een dichte bos worden gevormd.

 • Helanthium tenellum 'Green'
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Helanthium tenellum, voorheen Echinodorus tenellus is de kleinste variant van de Echinodorus soorten. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor een klein aquarium. De plant verspreidt zich via uitlopers en op den duur zal in het aquarium een mooi frisgroen grastapijt ontstaan.

 • Helanthium 'Vesuvius'
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Helanthium 'Vesuvius', voorheen bekend als Echinodorus 'Vesuvius', is een gecultiveerde variant van Helanthium angustifolia van Oriental Aquarium Plants. De smalle, gedraaide groene bladeren maken deze aquariumplant een bijzondere verschijning voor in het aquarium.