Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Productnaam:

Productnaam:

Herkomst:

Herkomst:

Groeisnelheid:

Groeisnelheid:

Lichtbehoefte:

Lichtbehoefte:

CO2 behoefte:

CO2 behoefte:

Kleur:

Kleur:

Moeilijkheidsgraad:

Moeilijkheidsgraad:

Prijs

Prijs

 • € 3,00 - € 14,00

Door een technisch probleem zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

In Vitro planten


In vitro aquariumplanten worden in een laboratorium onder steriele omstandigheden gekweekt. Kleine stukjes plantweefsel worden op speciale gel geplaatst en nieuwe, gezonde, algenvrije, pesticidenvrije, slakkenvrije, ziektevrije plantjes groeien op in het potje. Eén potje is rijk gevuld met tal van jonge scheuten, vol groeipotentie!

Er zijn 68 producten.

Item 1-24 van 68 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Alternanthera reineckii 'Mini'
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Alternanthera reineckii 'Mini' is een zeer geliefde aquariumplant door zijn rode kleurenpracht en wordt gekenmerkt door compacte groei en tragere groeisnelheid. Ideaal voor een klein aquarium of als voorgrondplant in grotere layouts.

 • Amblystegium serpens
  € 6,90
  v.a. € 5,52
 • Anubias barteri 'Mini Coin'
  € 13,25
  v.a. € 10,60
  Anubias 'Mini Coin' is een variëteit van Anubias barteri gevonden bij aquariumkwekerij Tropica in Denemarken. De plant behoort tot de allerkleinste Anubias, elk blad is kleiner dan een vingernagel. Het is net zo gemakkelijk te kweken als andere Anubias soorten, en houdt dus niet van fel licht.
 • Anubias barteri var. nana
  Type: In Vitro Cup Pot
  € 6,30
  v.a. € 5,04

  Anubias barteri var. nana is een kleine, decoratieve aquariumplant die goed groeit in uiteenlopende omstandigheden. Oorspronkelijk komt hij uit Kameroen en wordt zo'n 5 tot 10 cm groot. Het rizoom bereikt ook een lengte van 10cm of meer. Anubias groeit langzaam en de bladeren gaan enkele jaren mee.

  Verkrijgbaar in Pot en In Vitro cup

 • Bacopa caroliniana
  Type: In Vitro Cup Pot
  € 4,35
  v.a. € 3,48

  Bacopa caroliniana komt uit de Verenigde Staten en wordt al vele jaren als aquariumplant gebruikt. De stengels worden 10-30cm hoog en is vrij gemakkelijk in het aquarium te verzorgen.

  Verkrijgbaar in Pot of In Vitro Cup

 • Blyxa japonica
  € 9,60
 • Bucephalandra 'Kedagang'
  Type: In Vitro Cup Pot
  € 9,60

  Bucephalandra 'Kedagang' groeit in de natuur op stenen en hout in rivieren en beken, vergelijkbaar met Anubias. Het onderhoud en de groei komt ook overeen met dat van Anubias soorten en kan op hout of steen worden gebonden.

  Wordt geleverd als in-vitro cup of 5,5cm pot

 • Bucephalandra pygmaea 'Bukit Kelam'
  Type: In Vitro Cup Pot
  € 8,30
  v.a. € 6,64

  Bucephalandra 'Wavy Green' groeit in de natuur op stenen en hout in rivieren en beken, vergelijkbaar met Anubias. Het onderhoud en de groei komt ook overeen met dat van Anubias soorten en kan op hout of steen worden gebonden.

 • Bucephalandra sp. 'Needle Leaf'
  € 9,60
  v.a. € 7,68
  Ondergedompelde bladeren zijn groen, langwerpig en licht gegolfd, met talloze kleine, witte stippen. Elk blad is minder dan 0,5 cm breed en tussen de 1 en 2 cm lang. De jongste delen van de wortelstok hebben een mooie rode kleur. De groei is traag.
 • Cryptocoryne crispatula
  Type: In Vitro Cup Pot
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Cryptocoryne crispatula komt uit Zuid Thailand waar hij groeit in water wat vrij hard kan zijn. De bladeren van deze aquariumplant zijn dun, gebobbeld en kunnen 20-60cm lang worden.

  Verkrijgbaar in Pot of Invitro-cup

 • Cryptocoryne parva
  Type: In Vitro Cup Pot
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Cryptocoryne parva komt uit Sri Lanka en is de kleinste van de Cryptocoryne soorten. De bladeren zijn lepelvormig en frisgroen van kleur met een lengte van 3-6cm.

  Verkrijgbaar in: pot of in vitro cup

 • Cryptocoryne undulata 'Broad Leaf'
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Deze variant van Cryptocoryne undulatus groeit in het wild in de rivieren van Sri Lanka. Het is een gemakkelijke plant en tolereert uiteenlopende condities van het aquarium. De uitstraling van de aquariumplant zal afhangen van deze condities.

 • Cryptocoryne wendtii 'Green'
  Type: In Vitro Cup Pot
  € 6,30
  v.a. € 5,04

  Cryptocoryne wendtii 'Green' komt uit Sri Lanka en wordt in het aquarium 5-15cm groot. Het is een makkelijke aquariumplant, ook geschikt voor een klein aquarium.

  Verkrijgbaar in pot of invitro cup

 • Cryptocoryne wendtii 'Mi Oya'
  € 7,25
  v.a. € 5,80
 • Eriocaulon cinerum
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Eriocaulon cinerum is een bijzondere verschijning in het aquarium. Nu beschikbaar als aquariumplant uit weefselkweek. De plant is vrij klein en heeft zeer smalle, puntige bladeren. Er worden langere bloemstengels gevormd met witte bolletjes, wat de attractieve waarde van deze aquariumplant nog verder verhoogd!

 • Elatine hydropiper
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Elatine hydropiper is een stengelplant die bijzonder fraai is als deze een tapijt vormt over de bodem van het aquarium. Met zijn zeer fijne blaadjes is het een ideale plant om te gebruiken in een nano aquarium

 • Eleocharis acicularis
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Eleocharis acicularis is eenpopulaire aquariumplant. Niet voor niets, want hij groeit vrijwel in alle omstandigheden in het aquarium. Hij geeft de voorkeur aan een open ruimte zonder schaduw van overhangende planten.

 • Eleocharis pusilla
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Eleocharis pusilla is een variant van de bekende Naaldgras familie en is nóg kleiner dan Eleocharis parvula. Daarmee is deze dwerg aquariumplant voorbestemd voor toepassing in het nano-aquarium. Na enige tijd zal Eleocharis acicularis 'Mini' de bodem hebben bedekt met een veld vol fijne, frisgroene sprietjes.

 • Glossostigma elatinoides
  Type: In Vitro Cup Pot
  € 7,25
  v.a. € 5,20

  Glossostigma elatinoides is zonder twijfel ook één van de meest geliefde voorgrondplanten in een beplant aquarium. Binnen enkele weken vormt zich een mooi, frisgroen tapijt.

 • Micranthemum callitrichoides 'Cuba'
  Type: In Vitro Cup
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Micranthemum callitrichoides 'Cuba' is 's werelds kleinste aquariumplant. De kleine blaadjes zijn voor een aquascape ideaal om een gevoel van optische schaal aan de layout mee te geven. Vraagt wel om veel verlichting.

 • Gratiola viscidula
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Gratiola viscidula is een vrij nieuwe plantensoort voor in het aquarium. We komen hem dan ook nog weinig tegen in de aquarium hobby. De stengels zijn vrij robuust en door regelmatig snoeien op de gewenste hoogte, kan op den duur een dichte bos worden gevormd.

 • Helanthium tenellum 'Green'
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Helanthium tenellum, voorheen Echinodorus tenellus is de kleinste variant van de Echinodorus soorten. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor een klein aquarium. De plant verspreidt zich via uitlopers en op den duur zal in het aquarium een mooi frisgroen grastapijt ontstaan.

 • Helanthium 'Vesuvius'
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Helanthium 'Vesuvius', voorheen bekend als Echinodorus 'Vesuvius', is een gecultiveerde variant van Helanthium angustifolia van Oriental Aquarium Plants. De smalle, gedraaide groene bladeren maken deze aquariumplant een bijzondere verschijning voor in het aquarium.

 • Hemianthus micranthemoides
  € 7,25
  v.a. € 5,80

  Hemianthus micranthemoides komt uit Noord-Amerika en is een sierlijke aquariumplant met smalle, gebogen bladeren en wordt 10-20cm hoog.