laatste reviews

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : ADA Clear Parts Set Ik ben iemand die niet...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 bellenteller REGULAR Belletjes tellen is...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 Checker M Gewoon handig!
Maximale versheid

Check de actuele voorraad indicator:stock levels
Meer bestellen dan op voorraad? Bestel vóór maandag voor verzending op woensdag of bestel vóór woensdag voor verzending op vrijdag.

In Vitro planten

In vitro aquariumplanten worden in een laboratorium onder steriele omstandigheden gekweekt. Kleine stukjes plantweefsel worden op speciale gel geplaatst en nieuwe, gezonde, algenvrije, pesticidenvrije, slakkenvrije, ziektevrije plantjes groeien op in het potje. Eén potje is rijk gevuld met tal van jonge scheuten, vol groeipotentie!

Actieve filters

 • Alternanthera reineckii 'Mini'

  € 6,50

  Alternanthera reineckii 'Mini' is een zeer geliefde aquariumplant door zijn rode kleurenpracht en wordt gekenmerkt door compacte groei en tragere groeisnelheid. Ideaal voor een klein aquarium of als voorgrondplant in grotere layouts.

  Bekijk
 • Bacopa caroliniana

  € 3,90

  Bacopa caroliniana komt uit de Verenigde Staten en wordt al vele jaren als aquariumplant gebruikt. De stengels worden 10-30cm hoog en is vrij gemakkelijk in het aquarium te verzorgen.

  Verkrijgbaar in Pot of In Vitro Cup

  Bekijk
 • Cryptocoryne crispatula

  € 6,50

  Cryptocoryne crispatula komt uit Zuid Thailand waar hij groeit in water wat vrij hard kan zijn. De bladeren van deze aquariumplant zijn dun, gebobbeld en kunnen 20-60cm lang worden.

  Verkrijgbaar in Pot of Invitro-cup

  Bekijk
 • Cryptocoryne undulatus 'Red'

  € 6,50

  Deze rode variant van Cryptocoryne undulatus groeit in het wild in de rivieren van Sri Lanka. Het is een gemakkelijke plant en tolereert uiteenlopende condities van het aquarium. De uitstraling van de aquariumplant zal afhangen van deze condities.

  Bekijk
 • Cryptocoryne wendtii

  € 5,75

  Cryptocoryne wendtii 'Green' komt uit Sri Lanka en wordt in het aquarium 5-15cm groot. Het is een makkelijke aquariumplant, ook geschikt voor een klein aquarium.

  Verkrijgbaar in pot of invitro cup

  Bekijk
 • Eriocaulon cinerum

  € 6,50

  Eriocaulon cinerum is een bijzondere verschijning in het aquarium. Nu beschikbaar als aquariumplant uit weefselkweek. De plant is vrij klein en heeft zeer smalle, puntige bladeren. Er worden langere bloemstengels gevormd met witte bolletjes, wat de attractieve waarde van deze aquariumplant nog verder verhoogd!

  Bekijk
 • Elatine hydropiper

  € 6,50

  Elatine hydropiper is een stengelplant die bijzonder fraai is als deze een tapijt vormt over de bodem van het aquarium. Met zijn zeer fijne blaadjes is het een ideale plant om te gebruiken in een nano aquarium

  Bekijk
 • Eleocharis acicularis 'Mini'

  € 6,50

  Eleocharis acicularis 'Mini' is een variant van de bekende Naaldgras familie en is nóg kleiner dan Eleocharis parvula. Daarmee is deze dwerg aquariumplant voorbestemd voor toepassing in het nano-aquarium. Na enige tijd zal Eleocharis acicularis 'Mini' de bodem hebben bedekt met een veld vol fijne, frisgroene sprietjes.

  Bekijk
 • Glossostigma elatinoides

  € 6,50

  Glossostigma elatinoides is zonder twijfel ook één van de meest geliefde voorgrondplanten in een beplant aquarium. Binnen enkele weken vormt zich een mooi, frisgroen tapijt.

  Bekijk
 • Hemianthus callitrichoides 'Cuba'

  € 6,50

  Hemianthus callitrichoides 'Cuba' is 's werelds kleinste aquariumplant. De kleine blaadjes zijn voor een aquascape ideaal om een gevoel van optische schaal aan de layout mee te geven. Vraagt wel om veel verlichting.

  Keuze uit: In Vitro cup of Pot

  Bekijk
 • Gratiola viscidula

  € 6,50

  Gratiola viscidula is een vrij nieuwe plantensoort voor in het aquarium. We komen hem dan ook nog weinig tegen in de aquarium hobby. De stengels zijn vrij robuust en door regelmatig snoeien op de gewenste hoogte, kan op den duur een dichte bos worden gevormd.

  Bekijk
 • Helanthium tenellum 'Green'

  € 6,50

  Helanthium tenellum, voorheen Echinodorus tenellus is de kleinste variant van de Echinodorus soorten. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor een klein aquarium. De plant verspreidt zich via uitlopers en op den duur zal in het aquarium een mooi frisgroen grastapijt ontstaan.

  Bekijk
 • Helanthium 'Vesuvius'

  € 6,50

  Helanthium 'Vesuvius', voorheen bekend als Echinodorus 'Vesuvius', is een gecultiveerde variant van Helanthium angustifolia van Oriental Aquarium Plants. De smalle, gedraaide groene bladeren maken deze aquariumplant een bijzondere verschijning voor in het aquarium.

  Bekijk
 • Hemianthus micranthemoides

  € 6,50

  Hemianthus micranthemoides komt uit Noord-Amerika en is een sierlijke aquariumplant met smalle, gebogen bladeren en wordt 10-20cm hoog.

  Bekijk
 • Heteranthera zosterifolia

  € 6,50

  Heteranthera zosterifolia is frisgroene aquariumplant uit Zuid-Amerika die een mooie volle bos vormt. De plant vormt veel zijtakken met bladeren tot 5cm lengte en groeit tot een hoogte van meer dan 30cm.

  Bekijk
 • Hydrocotyle tripartita

  € 5,75

  Hydrocotyle sp. "Japan" is de populaire naam van deze plant op de diverse forums. Het is een variant van de Hydrocotyle tripartita uit Zuidoost Azië en wordt gekenmerkt door zijn snelle, compacte groei en kleine, intens groene bladeren op verticale stelen.

  Verkrijgbaar in Pot of In Vitro Cup

  Bekijk
 • Hygrophila 'Araguaia'

  € 6,50

  Hygrophila 'Araguaia' is een bijzondere verschijning in het aquarium. Het toevoegen van CO2 en adequate bemesting zorgen er voor dat deze plant een kenmerkende kleur ontwikkeld en een erg decoratieve waarde heeft.

  Bekijk
 • Hygrophila pinnatifida

  € 6,50

  Hygrophila pinnatifida komt oorspronkelijk uit India. Een bijzonder mooie aquariumplant die rode, bruine en groene tinten op de bladeren ontwikkeld. Hij groeit met een gemiddelde snelheid en bereikt een hoogte van 15-40 cm.

  Verkrijgbaar in Pot of Invitro

  Bekijk
 • Lilaeopsis brasiliensis

  € 6,50

  Lilaeopsis brasiliensis is een veelgebruikte plantensoort om een grasveld in het aquarium mee te maken. De aquariumplant komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en wordt met veel verlichting zo'n 4 tot 7cm hoog.

  Bekijk
 • Limnobium laevigatum

  € 6,50

  Limnobium laevigatum komt uit Zuid-Amerika en is een decoratieve drijfplant dat erg geschikt is voor een open aquarium. De bladeren worden 1-5cm hoog en 5-15cm breed.

  Bekijk
 • Littorella uniflora

  € 6,50

  Littorella uniflora is een unieke verschijning in het aquarium. Er worden uitlopers gevormd en de plant verspreid zich over de bodem met karakteristieke, vlezige bladeren met een lengte van 2 tot 5 cm.

  Bekijk
 • Marsilea crenata

  € 6,50

  Marsilea crenata is een ideale bodembedekker voor een aquarium met wat minder licht. De blaadjes zijn erg klein en worden zelden breder dan 0,5cm. Het resultaat is een mooi tapijt, wat erg lijkt op een tapijt van Glossostigma.

  Bekijk
 • Marsilea hirsuta

  € 6,50

  Marsilea hirsuta is een bodembedekker uit Australië. Een niet alledaagse verschijning in het aquarium die in een Nature Aquarium zeker een natuurlijke, decoratieve waarde aan een layout kan geven.

  Bekijk
 • Micranthemum 'Monte Carlo'

  € 6,50

  Micranthemum 'Monte Carlo' groeit onder goede omstandigheden over de bodem van het aquarium en vormt een dik tapijt van kleine ronde blaadjes.

  Bekijk