Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 12,00 - € 165,00

Pincetten

Een goed pincet is onmisbaar bij het inrichten van het nature aquarium. Aquariumplanten kunnen nauwkeurig in het substraat worden geplant zonder wortels te beschadigen. Met een pincet kunnen planten ook gemakkelijk in een klein aquarium worden aangebracht tussen kienhout, stenen of andere aquariumplanten.

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Azaqua Plantenpincet Precise
  € 19,90

  Een goede aquarium pincet is een essentiële tool om het aquarium met de grootst mogelijke precisie te kunnen beplanten. Met de dunne punt van deze plantenpincet zijn fijne, fragiele aquariumplanten nauwkeurig aan te planten.

  Lengte: 300 mm

 • Azaqua Plantenpincet Curve
  € 19,90

  Een goede aquarium pincet is een essentiële tool om het aquarium met de grootst mogelijke precisie te kunnen beplanten. Met de dunne punt van deze plantenpincet zijn fijne, fragiele aquariumplanten nauwkeurig aan te planten.

  Lengte: 300 mm

 • Azaqua Plantenpincet Rigid
  Lengte: 300mm 400mm
  € 19,90

  Deze professionele aquarium planten pincet ligt bijzonder lekker in de hand. En hoewel deze pincet wat robuust is uitgevoerd, heeft u volledige controle over wat zich in de punt afspeelt. De kracht is zeer goed te doseren en de brede punt is ideaal voor het aanplanten van wat grovere aquariumplanten. Onmisbaar voor de beginnende en professionele aquascaper!

  Lengte: 300mm of 400mm

 • DOOA Aqua Pincette
  Type: S M L
  € 21,90

  Deze DOOA Aqua Pincette is uitermate geschikt voor het fijne werk. De pincet beschikt over een prettige veerkracht en fijne, goed uitgelijnde punt. Iedere keer wanneer de pincet ter hand wordt genomen, wordt een plezierige ervaring.

  S = 15,5 cm
  M = 25,5 cm
  L = 30 cm

 • MasterLine Tweez multicolor
  € 20,95
  MasterLine Tweez heeft een modern ontwerp en is de juiste pincet voor het fijne werk. Stengelplanten en bodembedekkers laten zich met finesse hanteren. Op de uiteindes zijn extra groeven aanwezig die voor meer grip zorgen.
 • ADA Pro Pinsettes
  Type: S M L XL
  € 44,90

  Bij deze professionele pincetten zijn de veerkracht, nauwkeurigheid van het uiteinde en de lengte perfect met elkaar in balans zijn. Pincetten zijn must-have voor iedere aquascaper om een nauwkeruige lay-out te maken.

  Verkrijgbaar in verschillende lengtes

 • ADA Pro-Pinsettes Grip
  Type: S M L
  € 39,90

  ADA Pro-Pinsettes Grip zijn het ideale gereedschap voor het aanplanten van plantensoorten zoals Cryptocoryne en Echinodorus. Het uiteinde is breder en dikker dan de normale Pinsettes, waardoor de planten steviger kunnen worden vastgehouden. De Pro-Pincet Grip is in drie verschillende lengtes verkrijgbaar voor verschillende soorten planten en aquariumafmetingen.

 • Tropica Tweezers
  € 19,15

  Tropica Tweezers maakt het aanplanten van aquariumplanten in een nieuw aquarium erg eenvoudig. De plantenpincet is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal en is geschikt voor het aanplanten van zowel bodembedekkers als grotere stengelplanten.

  Lengte: 250 mm

 • Aqua Medic T-rail 60
  € 94,90
 • Dennerle Plantenpincet XL
  € 17,99
 • Aqua Medic Tweezers 60
  € 89,90
 • Azaqua 5 delige Tool-set
  € 47,90

  Professionele 5 delige Aquascape Layout en onderhoud Tool-set in luxe etui.

  1x aquarium schaar Straight
  1x aquarium schaar Curve
  1x aquarium Pincet Precise
  1x aquarium Pincet Rigid
  1x aquarium substraat vlakker

  Lengte: 250mm

  Alle gereedschap bij de hand om uw nature aquarium in te richten en te onderhouden!

 • Azaqua Aquascaping Tool-Set (8-delig)
  € 99,90
  Deze Aquascaping Tool-Set is de ultieme set voor iedere aquascaper, beginner of gevorderd. De set is samengesteld met hoogwaardige tools waarmee nagenoeg alle onderhoudswerkzaamheden gedaan kunnen worden. In handige etui om de tools praktisch in op te bergen.
 • Dennerle Nano Aquascaping Set
  € 39,99

  Deze set met Aquascaping tools van Dennerle is ideaal voor het onderhoud aan uw nano aquarium. Met de 3 handige tools zijn de meeste onderhoudswerkzaamheden eenvoudig uit te voeren.

 • ADA Sand Flattener
  € 37,90

  Met deze ADA Tool maakt u het substraat eenvoudig vlak en netjes. Hij is niet alleen handig bij het opzetten van het aquarium, maar helpt ook bij het vlak maken van de bodem na een waterwissel of wanneer vissen of garnalen het zand hebben verplaatst. Het substraat raakt weer netjes vlak en met het smalle gedeelte zijn ook de kleine ruimtes eenvoudig te bereiken.

  Lengte: 270mm

 • Maintenance Tool Holder Metal
  € 14,90

  Uw favoriete scharen en pincetten zijn met deze handige Maintenance Tool Holder altijd binnen handbereik. Deze metalen Tool holder kan over de rand van het aquarium worden bevestigd, maar hij kan ook aan bijvoorbeeld de binnenkant van het aquariummeubel worden geschroefd.

 • Maintenance Tool Holder Acryl
  € 12,90

  Hang de Azaqua Maintenance Tool Holder over de rand van uw aquarium en heb alle belangrijke aquascaping tools binnen handbereik!

  Afmeting: 130x55x37mm (LxDxH)
  Glasdikte: max. 15mm

 • EHEIM MultiBox
  € 23,50

  De EHEIM MultiBox is de perfecte oplossing om de werkzaamheden rondom het aquarium te organiseren. Hang de multifunctionele box aan de rand van het aquarium of deurtje van het aquariummeubel en profiteer comfort en gebruiksgemak tijdens het aquariumonderhoud.

 • Dennerle aquarium care set
  € 79,99
  Dennerle aquarium care onderhoudset voor zoetwater aquaria. Met de belangrijkste instrumenten voor de verzorging van het aquarium, is het geschikt voor zowel beginners als aquascapers.
 • ADA TA Original Pinsettes Titanium
  € 164,90
  TA Original Pinsettes Titanium is een pincet die opnieuw is ontworpen ten opzichte van het oorspronkelijke model en is opgepoetst om ze gemakkelijker te gebruiken te maken. Door titaniumlegering als materiaal te gebruiken, werd het gewicht verminderd en werd een uitstekende verwerkbaarheid bereikt. TITANIUM is gegraveerd aan de binnenkant van het handvat.