Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 5,00 - € 50,00

Slide background

CO2 Checkers

Slide thumbnailCO2Art Drop Checker Solution (15ml)

,,

,,

Het juiste CO2 gehalte is essentieel voor een gezonde plantengroei. Gebruik een CO2 checker om het CO2 gehalte in één oogopslag af te lezen.

Het hebben van een juist CO2 gehalte is essentieel in een beplant aquarium. Té veel CO2 is schadelijk voor vissen, té weinig CO2 remt plantengroei. Met een CO2 Checker is het CO2 gehalte in het aquarium te meten. De vloeistof in deze Drop Checker verandert van kleur als het CO2 gehalte verandert.

Actieve filters

 • Azaqua CO2 Checker M
  € 9,90

  Handige CO2 checker voor ieder type aquarium van klein tot groot. Voor bevestiging tegen de ruit kan hij op iedere gewenste plaats worden gehangen. Zo is op verschillende plekken in het aquarium het CO2 gehalte te meten.

  LET OP: exclusief CO2 check / indicatorvloeistof

 • Azaqua CO2 Checker Edge
  € 11,90

  Een buitengewoon stijlvolle oplossing! De CO2 checker Edge kan over de rand van het aquarium worden gehangen. De kleur van de CO2 indicator vloeistof geeft op ieder moment van de dag het CO2 gehalte van het aquarium aan.

  LET OP: exclusief CO2 check / indicator vloeistof

 • Azaqua CO2 Checker Globe
  Maat: S L
  € 12,90

  Handige CO2 checker voor ieder type aquarium van klein tot groot. Voor bevestiging tegen de ruit kan hij op iedere gewenste plaats worden gehangen. Zo is op verschillende plekken in het aquarium het CO2 gehalte te meten.

  Maat S: 20mm
  Maat L: 35mm

  LET OP: exclusief CO2 check / indicator vloeistof

 • CO2Art CO2 Drop Checker Kit
  € 14,99
  De CO2Art CO2 Drop Checker Kit bevat een CO2 Drop Checker en CO2Art Drop Checker Solution (15ml). Een complete combo om aan de behoeftes van een professionele aquascaper te voldoen. De CO2 Drop Checker is gemaakt van glas waardoor dit bijna niet opvalt. In de bol is de kleur van de vloeistof goed te zien en hoeft er nooit meer over het CO2 gehalte te worden getwijfeld.
 • ADA CO2 Drop Checker
  € 49,90

  Met deze ADA CO2 Drop Checker is het heel eenvoudig om het CO2 gehalte van het aquariumwater te beoordelen. Door het glaswerk met de speciale vloeistof te vullen en tegen de ruit van het glas te hangen, kan continue worden bekeken of er voldoende CO2 in het aquarium is.

 • Azaqua CO2 indicator vloeistof
  € 5,90
  Indicator vloeistof voor in CO2 checkers. De vloeistof is direct klaar voor gebruik. Gebruik het handige druppelflesje om CO2 checkers te vullen.
 • CO2Art Drop Checker Solution (15ml)
  € 5,99
  CO2Art Drop Checker Solution (15ml)
 • Aqua Rebell CO2 check
  Type: 20mg/l 30mg/l
  € 16,90

  Deze CO2 indicator vloeistof is geschikt voor gebruik in iedere CO2 checker. De vloeistof hoeft niet te worden vermengd met water en is direct klaar voor gebruik. De langetermijntest blijft een lange periode werkzaam.

  Keuze uit: 20mg/L of 30mg/L
  Inhoud: 250ml

 • ADA CO2 pH kit
  € 19,90

  ADA CO2 pH kit speciale vloeistof om de pH waarde van het aquariumwater mee te controleren. Voor gebruik met of zonder de CO2 Drop checker.

  Wordt geleverd inclusief een pH kleurenkaart en maatbeker.
  Inhoud: 5ml